Evde kaldım

Bende ayni fikirdeyim.

Sevmedigi birinin fotografini profiline koyup evde kaldim evde kaldim yazip duruyor diye düşünüyorum artik.
Aynen burada hangi uyeye profil fotosundan uyari yapilsa 5dk kalkar hem ogretmen olacak hem bu kadar fazla katilimli sitede kimlik belirticek fotografla hem ikide bir evde kaldim yazicak hem konuyu surekli top 10 tutmaya calisacak hem bu kadar hos olmayan yoruma yok esarbin yok sakamisin yok dalga gecme sert geri donus yapmayacak bilmiyorum ama banada oyle geliyor oyleysede yazik fotografi kullanilan kisiye ya

@Tatlisimm herkesin tarzi farkli. Ben soguk kadin benzetmesine inanmiyorum. Cekingen kadin ve disa donuk kadin vardir. Şuh kahkalar atip acayip acayip konusmana (senin tabirinle )gerek yok. Insan birini begeniyorsa en azindan bakislariyla bile olsa bu sinyali verir karsi tarafa. Zaten birini begeniyorsak ona hoş hoş bakmaktan kendimizi alikoyamayiz yaaa :confused: Her turlu isik verirsin bence. :KK66:

Oyle olmuyor iste yada bende mi olmuyor anlamiyorum slm veriyoruz adam devamini getirmiyor ,nasilsin diyorsun onda tik yok sadece cevap veriyor ama diger gunlerde o benimle konusma girisiminde bulunmuyor gormezlige geliyor fakat baskalarina karsi farkli boyle oluncada bende baska dusunuyorum .Arkadasca bile yaklassam bir erkege hep boyle karsidan adim yok .

Anladım
Ama ben senin mesela biraz çekingen yada pasif oldugunu
düşündüm :)
Mesela her kahkaha atan, yada sıcak ilişki kovalayan
kadına da ilgi duyulamayabilir.
Tebessüm edersen kesin alırsın gibi bir şeyde söylemiyorum.
Kendinden emin ol sadece.
Günaydın derken bunu çekinerek yapıyormuş gibi
bir enerji geçmesin karşındaki insana..
Yada şimdi gider konuşursam insanlar ne düşünür
diye kasma da..
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Sadece katı olma.
Moralin bozuksa hatta bakma kimsenin suratına o derece..

Hesap olmasın yani
Ben adama 2 sabah günaydın dedim, o bana iyi akşamlar bile demedi
gibi detaylara girme.
Sen yine günaydın deyip geç, gülümse..

Karşındaki insana göre hareket etmenin inan sonu yok.
Onların ne yaptıkları değil
Senin ne yaptığın umrunda olsun.

Karşına ilgi duydugun biri çıkarsa aç konunu
paketleme konseyini kuralım hemen :) :KK72:

Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.
Hayirlisi olsun.allahtan calisiyoruz.cikar insallah birileri.gecen yil arkadasim biriyle tanistirmisti onunla evlenmedigime pisman oluyorum bazen ama kismet napiyim..

Hayirlisi olsun.allahtan calisiyoruz.cikar insallah birileri.gecen yil arkadasim biriyle tanistirmisti onunla evlenmedigime pisman oluyorum bazen ama kismet napiyim..
Konu Sahibi o eşarp bağlama şekli nedir allasen ????
Kırk defa yazıldı birine cevap vermedin.
Sevmediğin birinin resmini koyup dalga mi geçiyorsun aklınca ????

Arkadaslar elestiriye acigim tamam da elestirileriniz hic hos degil.resimdeki benim ve bu benim derdim evlenememek gayat normal bir problem.

Sevgili konu sahibi öyle bir noktaya gelmişsinizki evliliği bir başarı olarak görmeye başlamışsınız . Evet bu sizin için bir sorun olabilir ama bu psikoloji ile yanlış bir evlilik yapıp bu seferde keşke evde kalmaya devam etseydim diye konu açarsınız . Bence bunu bukadar kafaya takmak yerine , akışına bırakın . Nasibimizde varsa bir gün mutlaka evlenirsin . Yaşınızda sandığınız kadar vahim durumda değil . Fotoğrafa gelince burda gerçek Fotoğraf konulmasını doğru bulmuyorum . Sizin yerinizde olsam kaldırırdım . Hem böylece gereksiz acımasız Eleştirilere maruz kalmazsınız . Takdir sizin . Hakkınızda Hayırlısı olsun

Okumuş cahil kesim dedikleri bu olsa gerek. Kimi yorumları ağzım açık okudum. Konu sahibi sizde okumuş ama sadece okumuş birisiniz. Okuduklarınız size bir hayat görüşü katmamış. Çok üzüldüm kendi çocuğum adına. Siz öğretmensiniz. Onca yıl dirsek çürütüp sadece sınavları geçmek için mi kafa yordunuz derslerinize? Hiç mi olgunluk katmadı o kitaplar o hocalar.. Hiç mi karakterinize bişeyler eklenmedi? Ama sisteme yüklenmek gerek burda. Cidden her önüne geleni öğretmen yaparsa olacağı bu.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bence öğretmenlik çok kutsal bir meslek ve yapan kişinin bir duruşu , kişiliği , hayat felsefesi olmalı .

Ama işte bu kadınların değil tercih eden erkeğin karar
verebildiği bir eylem.
Yada Kadının.

Sen çözülmeyi bekleyen bir problem değilsin.
Atıyorum beğendiğin biri varsa biraz tebessüm edebilmelisin.
Yada bakışlarını kaçırmamalısın.
Hani bazı tabirler var yeşil ışık yakacaksın ki geçecek :)
Böyle düşün.
Bu senin hanımefendiliğinden bir şey kaybettirmez.

Düşün ki birini beğeniyorsun ama sana karşı biraz
mesafeli. Şimdi sen buna biraz biraz yaklaşmaya çalışırsın
ama baktın hep senden bekliyor
Bozulmaz mısın, yada olumsuz galiba diye düşünmez misin.
Düşünürsün bence.

Yada biri var seni her sabah sıcacık karşılıyor
İlgi alanlarını önemsiyor, soruyor muhabbet etmekten
keyif alıyorsun..
Daha fazla tanımalıyım gibi düşünürsün, ister istemez çeker seni..

Bu işler de böyle işler işte.
Yine yakaladım seni :)
Banada az taktik ver gözünü seveyim bende evde kaldım :D

Ben aklı başında hiç kimsenin bu şekilde fotoyla kendini ifşa edeceğini sanmıyorum. Konu Sahibi fake değilse öğrencilerine çok acidim. Fake isen de Allah tan kork diyorum bu kadar insanin hesap gününde alacağı olacak senden kandirdigin için

Sevgili konu sahibi öyle bir noktaya gelmişsinizki evliliği bir başarı olarak görmeye başlamışsınız . Evet bu sizin için bir sorun olabilir ama bu psikoloji ile yanlış bir evlilik yapıp bu seferde keşke evde kalmaya devam etseydim diye konu açarsınız . Bence bunu bukadar kafaya takmak yerine , akışına bırakın . Nasibimizde varsa bir gün mutlaka evlenirsin . Yaşınızda sandığınız kadar vahim durumda değil . Fotoğrafa gelince burda gerçek Fotoğraf konulmasını doğru bulmuyorum . Sizin yerinizde olsam kaldırırdım . Hem böylece gereksiz acımasız Eleştirilere maruz kalmazsınız . Takdir sizin . Hakkınızda Hayırlısı olsun
Evet biraz takinti oldu.dun zumreye gittim 24 yasindaki ogretmen hamileydi.gec kalmis oldugumu dusunuyorum.resmi kaldirmayi dusunmuyorum.kibar yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Back
X