Evde kaldın diyen abi !!

hem erkek hem işi yok hemde yaş 34 bekar gelmiş size mi laf ediyor ?

butun abiler böyle demekki .. benm abimde evli 2 cocugu var.. Sen evlenmezsn fln diyip durdu yıllarca.. kaldın başımıza fln dedi bende en son dayanamadım evden gitmek için evlenmeye gerek yok dedim. abi dedim saçmalama otur dedi sende saçmalama o zaman dedim.. ki abimle aramda 7 yas var.. şimdide nişanlıyım bi keresinde yegenmle şakalşıyorduk heyy ne oluyo orada karıstırıcı geldi bnm çocuk sımardı dedi ses etmedim :) aradan zaman gecınce yıne aynı kelimeyi söyledi omzuna vurarak az sabret az kaldı kurtuluyosun dedim ;) ses etmedim bir daha duymadım o kelimeyi..

Evlenmeyi düşündüğümüz bi ilişkim 4 yıl önce oldu. Çok iyi anlaşıyorduk, gelecek planlarımız da vardı.. evlilik teklifi de etti kabul ettim.. ama o dönem öğrenciydim, hazır hissetmedim ve korktum .. o yüzden tezinize asla katılmıyorum.. emin olun kendine karşı acımasızlık derecesinde dürüst biriyimdir...

Iste sizin korkup geri cekilmenizde bir kısmet.

standart bir abi kardeş kavgasi her evde oluyor bunlar abimde bana evde kaldin kapi örumcek bagladi derdi bende ona kel aynak derdim ama bunlari sert kirici uslupla soylemezdik gulerek tartisirdik biz soylediklerimize gulerdik
sizinde abartacak bir durumunuz yok ama iş mevzusunu açmayin bence karsilikli olarak kirici olan durum bu bence

Bende bekarim. Yaş 32.
Abinize göre 30 u geçip tescilli evde kalmış (!) Biriyim.
Tabi ki sadece abinize göre.
Bizim evde de kardeşim 27 yaşında.Bir kere abla ne zaman evleneceksin demedi.Hatta aman abla zaten 1 çocuk istiyorsun 38 de evlensen de olur kasma.
Önemli olan kadrini kıymetini bilen biri diyor.
Bu biraz psikoloji ile alakalı.
Benim kardesim mutlu, psikolojik bir sorunu yok.Işi var evde bunalmamış.
Abiniz tahminen evde bunalmış kendini rahatlatmak için sizi ezmeye çalışıyor olay bu.
Yani size laf ederek kendine duygusal tatmin sağlıyor.
Gene böyle bir şey olduğunda abi sorunlarını beni ezmeye çalışarak çözemezsin deyin.
Ayrıca bu evlilik gerçekten kader kısmet.
Eğitim yaş güzellik bir yere kadar.
Şu foruma bir bakın.Her işi olan, eğitimi olan kadın evli değil.
Bu nasip kısmet.
Evet elinizden geleni yaparsınız ama sonuçta başkasının kalbine ve beynine hükmedemeyiz.

Abinizi kendi haline bırakın.Baktiniz laf etmeye başladı o ortamdan uzaklaşın.

konu başlığı ve ilk cümleye göre
bana çocuklar aaa kardeşi evlenmiş bu büyükmüş ama evlenmemiş
diye güldü (görünüş itibariyle 25 lerimdeyim ama 30 yaşındayım) en başta inanmadılar sen 30 yaşında olamazsın abla bizimle çocuğuz diye dalga geçiyorsunuz dediler
ortalama 7-13 yaş arası 3 çocuk
içim acıdı konunuzu okumadım ama söylemek istedim nedense

Back
X