Imkaniniz varsa ayri eve tasinin..yalniz yasayin.hem siz huzurlu olursunuz hem anneniz..
Evlenmek istiyor musun ?
Herseu nasip de annene
Yav bu annelere noluyo böyle
Dünkü anneli konudan sonra kafam karıştı iyice
Millet 30 'undan sonra yuva kuruyo vardır kismetin öyle yaşında geçmiş falan değil bekarligin tadını çıkar koca sorumluluğu kolay bişey değil hele kaynana gorumce de varsa tadından yenmiyo
O annemlerin zamanındaydı şimdi değil .Nasip biri cikarsa olur. Olmazsa da ne yapayim,hayirlisi diyorum. Sirf evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum.
Guzel bi isim var, yuksek lisans yapiyorum. Annem 25imden beri surekli evlen evlen evlen.
Demez miyim kac kez dedim. Annecigim kismet hayirlisi dedim. Hayirlisi mi kalmis 28 olmussun hayatin bitmis diyor.
Yaşın daha genç. ne evde kalması ne alaka yani. annen bi daha öyle dediğinde tamam anne madem bu evde istemiyorsun giderim istediğin olur de
O annemlerin zamanındaydı şimdi değil .
Ayrı eve çık canım sen imkanın varsa yoksa bilirim o dırdırları
iyiliğim için söyleme istemiyorum bu konuyu açma bidaha deDedim bu evde bu kadar rahatsiz mi ediyorum seni, en kisa zamanda gidicem diye. Benim icin soyluyomus, anne olunca anlarmisim, nankormusum daha neler neler.
Allah sabır versin demeye geldim..
Boşanmış 5 çocuklu 50 yaşında bi adama aşık oldum sende çok istiyordun evlenmemi evlenicem anne de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?