Anneni görünce geç odana kapat kapıyıSevinir heralde evlenicem dedim diye.
Oz evladiyim. Oz.
Yuzumden kiloma her seyime neler diyor.
Bi gun artim dayanamadim ne istiyosun anne oylesine biriyle evlenip mutsuz mu olayim dedim. Boyle yasamandan iyidir dedi.
Ben daha ne diyeyim.
iyiliğim için söyleme istemiyorum bu konuyu açma bidaha de
Merak etme illa ki evlenicem.
O zaman yuzume hasret kalirsin..de
Anneni görünce geç odana kapat kapıyı
Konuşma
Olmaz mı
Kendini telkin etHah iste oyle yasiyorum ben. Odama kapaniyorum ama illa ki cikiyorum. Her seyime laf sokuyor giydiklerimden sacima yuzune kiloma. Evlenmeme.
Kendini telkin et
Nasıl olsa kurtulucam de
Uyma
Yalnız değilsiniz.
Derdi neymiş? Ciddi ciddi oturup konuştunuz mu?
Enteresan, vardır illa bi sebebi. Ne zamandır böyle? Eskiden aranız nasıldı? Hep böyle garip tavırları var mıydı size karşı?Konusmaz miyim, cok konustum.
Ben cozemedim.
Mutfaga girmem bile batiyor gozune.
Kredim bitince gidicem anne dayan dedim. Kac kez. Yok yok hep ayni.
EveeetSiz de mi boyle bir sey yasiyorsunuz
Sanırım annen nefes alsın yeter diyenlerden.Sevinir heralde evlenicem dedim diye.
Oz evladiyim. Oz.
Yuzumden kiloma her seyime neler diyor.
Bi gun artik dayanamadim ne istiyosun anne oylesine biriyle evlenip mutsuz mu olayim dedim. Boyle yasamandan iyidir dedi.
Ben daha ne diyeyim.
Biktim artik gercekten.
28 yasindayim. Annemin her gun ama istisnasiz her gun baskilarina maruz kaliyorum. Surekli evde kaldin evde kaldin, seni bu halinle kim sevsin, yuzune bakan cikmaz senin, yalniz oleceksin ve daha neler neler.
Psikolojisi bozuk dicem ama etrafindaki insanlara o kadar hassas ve iyi ki.
Kuzenlerime, komsularima hatta arkadaslarima bile melek. Hatta herkes onunla tanisinca sansli oldugumu soyluyorlar. E bende bi sorun var da ondan yapiyor dicem. O da yok.
Kendi halimde sessiz bi insanim.
Dayanamiyorum artik.
Babamla surekli tartisiyolar bana dedikleri yuzunden. Babama bosver diyorum cunku daha cok hirslanip daha cok saldiriyor.
Gercekten artik cildircam.
Enteresan, vardır illa bi sebebi. Ne zamandır böyle? Eskiden aranız nasıldı? Hep böyle garip tavırları var mıydı size karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?