Evde kaldin evde kaldin!!!!

Sevinir heralde evlenicem dedim diye.
Oz evladiyim. Oz.
Yuzumden kiloma her seyime neler diyor.

Bi gun artim dayanamadim ne istiyosun anne oylesine biriyle evlenip mutsuz mu olayim dedim. Boyle yasamandan iyidir dedi.
Ben daha ne diyeyim.
Anneni görünce geç odana kapat kapıyı
Konuşma
Olmaz mı

iyiliğim için söyleme istemiyorum bu konuyu açma bidaha de

Binlerce kez dedim. Mesela o konulari acinca direkt odama kaciyorum. Pesimden geliyor. Kapiyi kitliyorum ama illa ki cikiyorum.
Bugun sabah kahvaltida ki evde yapmiyorum annemle konusmamak icin bugun mecbur kaldim. Daha ilk lokmamda ye ye tabi daha yicek yerin varsa.
Kalktim.
Biktim artik ya biktim. Boyle anne olur mu

Kendi parfüm şişesini falan koysa, yada kendi kullandığı bişeyi, koysa neysede,dudağına ruju sürüp, kağıdı yollaması banada acayip geldi yani,bide ruj kırmızımı ne renk mesela,bilmiyorum bana çok ilginç geldi

Kendini telkin et
Nasıl olsa kurtulucam de
Uyma

Hep oyleyim. Inan ki hep oyleyim.
Dayan diyorum. Sabah kahvaltisini bile burnumdan getirdi bugun
Mutfaga gidince kalkip pesimden gelir. Ne istiyosun ben veriyim diye 28 yasindaki insana.
Basit bi omlet bile yapamam. Onun yuzunden kilo aldim zaten. Muhattap olmamak icin cantamda abur cuburlar var.
Ablam da bosandiktan sonra bize geldi. Ona o kadar iyi ki icim aciyor artik.

Bu anneleri anlamak ne mümkün. Ben de üniden mezun olunca 22 yaşında evlendim 3 yıl oldu hala erken evlendin deyip duruyor

Iyi de daha gençsin sen ya Allah Allah, evlenmek için evlenilir mi? Hele bi anne bunu nasil soyler? Allah onu ıslah etsin sen de kafana takma boş boş konuşuyor demek ki. Ayrı eve çık gitsin, rahat etsin o da. Aman diyim onun baskisiyla da evleneyim deme, kısmet ne zamansa Allah o zaman nasip edecek bunu unutma. Koskoca kadın ya tövbe est.

Allah akıl fikir versin annene ben 30 umda evlendim kardeşim 36 oldu hala bir numara yok kısmet bu işler evlenip geri gelmek daha zor kimsenin de kahrı çekilmiyor valla

Konusmaz miyim, cok konustum.
Ben cozemedim.
Mutfaga girmem bile batiyor gozune.
Kredim bitince gidicem anne dayan dedim. Kac kez. Yok yok hep ayni.
Enteresan, vardır illa bi sebebi. Ne zamandır böyle? Eskiden aranız nasıldı? Hep böyle garip tavırları var mıydı size karşı?

Siz de mi boyle bir sey yasiyorsunuz
Eveeet ve henüz 26 yaşındayım. Görüştüğüm birisi olduğunu bildiği halde ya bak şu da seni soruyor ya bak şu da kız arıyormuş demekten geri kalmıyor.

Sevinir heralde evlenicem dedim diye.
Oz evladiyim. Oz.
Yuzumden kiloma her seyime neler diyor.

Bi gun artik dayanamadim ne istiyosun anne oylesine biriyle evlenip mutsuz mu olayim dedim. Boyle yasamandan iyidir dedi.
Ben daha ne diyeyim.
Sanırım annen nefes alsın yeter diyenlerden.
Bu ne ısrar anlamadım.

Evde kalmak diye birşey yoktur.Evlenmeyince sadece evlenmemiş olursun.28 yaş da evlenmek için geç bir yaş değil.Sen sakın annene bakıp da sırf evden çıkmak için yanlış bir evlilik yapma.

Vallaha ne denir bilmiyorum. Bende 31 yasinda evlendim. Üniversite, iş,güc bor taraftan. Dogru insani bulmak derken o yasta kismet oldu yapicak birsey yok. Bana ama mevzu evlenmeniz degilde sanki annenizin sizi kiskandigi gibi geldi. Yani sanki birseyin acisini sizden cikartiyor. Hayati nasil gecti mesela? Sizi bi sekil günah kecisi secmis gibi geldi

Enteresan, vardır illa bi sebebi. Ne zamandır böyle? Eskiden aranız nasıldı? Hep böyle garip tavırları var mıydı size karşı?

Kucukken babaannem buyuttu beni.
Annem calisiyodu o zamanlar.
Ergenligimde sicak bi iliskimiz olmasa da normaldik.
20lerimde universiteyi baska sehirde okudum. Umrunda degildim, babam arardi ilgilenirdi.
25ten beri burnumdan getiriyor.
Babam o kadar uzuluyor ki icime atiyorum. Asla ona soylemiyorum ki uzulmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…