Evde kaldin evde kaldin!!!!

Dogum gununuz kutlu olsun. Nice guzel yaslara insallah :)
Haklisiniz ben de sizin gibi dusunuyorum

Ablama kizardim belki ama cok zor gunler yasadi. Kendisine psikolojik siddet uygulayan bir esi vardi ve ondan bir turlu kopamadi. Sonunda bitti evlilikleri. Psikolojisi iyi degil diye ona bisey demiyorum.. Ne bileyim..

Ablama kizardim belki ama cok zor gunler yasadi. Kendisine psikolojik siddet uygulayan bir esi vardi ve ondan bir turlu kopamadi. Sonunda bitti evlilikleri. Psikolojisi iyi degil diye ona bisey demiyorum.. Ne bileyim..

Iyi de anneniz size psikolojik siddetin alasini yapiyor.Kendisi de bu durumda kaldigi icin sizi en iyi onun anlamasi gerekiyor.Ben yine de sizi bu konuda huzursuz etmiyeyim ama bence ablaniz da göz yumdugu icin suclu.Kadinlar klübünde takibe aldigim ilk üye oldunuz.Sizi hic tanimayan biri bu yazdiklarinizdan sonra sizin icin endiseleniyorsa ablaniz ne yapiyor anlayamiyorum.

Burada iki gün önce acilan anne siddeti konusundaki yorumlar aklimiza kazinmis, icimizi paramparca etmisken bir de sizin konunuz üstüne geldi.Dikkat edin kendinize lütfen.Annenize karsi dik durun ve savunun kendinizi.Babaniz da nasil kizina bu kadar kötü davranan biriyle ayni cati altinda yasayabiliyor cok merak ediyorum.Tamam bosanma asamasina gelindigini söylediniz ama degisen bir sey olmamis ki.Bence hic babam üzülecek falan diye düsünmeyin.Anlatin görsün bilsin eger tüm olanlara karsi bir sey yapmiyacaksa o da en az anneniz kadar suclu olacak.

Cok tesekkur ederim gercekten duygulandirdiniz beni.
Her seyin farkindayim da susuyorum. Ablam ariyor beni gun icinde. Gorevini yapmis gibi hissediyor. Annemle aralari cok cok iyi. Annem boyle iste bosver takma diyor bana ama benim ablama/kardesime boyle bir sey yapsaydi annem ben de annemin karsisinda durur ezdirmezdim onu.
Yok siz huzursuz etmiyorsunuz . farkindayim da geciyorum onu mecbur.
Babam annemle bosanma raddesine geldi ciddi anlamda geldiler.
Annem surekli ben onun annesiyim onun iyiligini dusunuyorum diye aglayarak savunuyor kendini her zaman. Babam da alisti onun bu samimiyetsiz aglamalarina.
Babam huzursuz olmasin diye susuyorum.
Haklisiniz. Cok tesekkur ederim cok sagolun mesajiniz,beni dusunmeniz beni cok mutlu etti.

annenın önünde kötü bir örnek olmasına ragmen sana nasıl evlen der hayret birşey ,

S
Sakın evde kaldığını düşünme bende aynı durumdaydim ailem evlenmemi istiyordu ama seninki gibi baskıyla değil.hic beklemedigim bir zamanda eşim karşıma çıktı.herseyin bir vakti var unutma

kimn garantisi varki erkn ölmeywcwginden onun kendi ile sorunları var sanırım sana sarıyor .sen bile seni alacak birini bulmussun ben elimi sallasam ellisi de takma sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…