Evde kaldin evde kaldin!!!!

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
805
1.671
113
35
Biktim artik gercekten.
28 yasindayim. Annemin her gun ama istisnasiz her gun baskilarina maruz kaliyorum. Surekli evde kaldin evde kaldin, seni bu halinle kim sevsin, yuzune bakan cikmaz senin, yalniz oleceksin ve daha neler neler.
Psikolojisi bozuk dicem ama etrafindaki insanlara o kadar hassas ve iyi ki.
Kuzenlerime, komsularima hatta arkadaslarima bile melek. Hatta herkes onunla tanisinca sansli oldugumu soyluyorlar. E bende bi sorun var da ondan yapiyor dicem. O da yok.
Kendi halimde sessiz bi insanim.
Dayanamiyorum artik.
Babamla surekli tartisiyolar bana dedikleri yuzunden. Babama bosver diyorum cunku daha cok hirslanip daha cok saldiriyor.
Gercekten artik cildircam.

Imkaniniz varsa ayri eve tasinin..yalniz yasayin.hem siz huzurlu olursunuz hem anneniz..

Ayri eve cikmak istiyorum kredi odedigimden cikamiyorum. Tikilip kaldim bu eve. Kendi evime girmek bile istemiyorum. Annem beni usandirdi artik.

Evlenmek istiyor musun ?

Herseu nasip de annene

Nasip biri cikarsa olur. Olmazsa da ne yapayim,hayirlisi diyorum. Sirf evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum.
Guzel bi isim var, yuksek lisans yapiyorum. Annem 25imden beri surekli evlen evlen evlen.
Demez miyim kac kez dedim. Annecigim kismet hayirlisi dedim. Hayirlisi mi kalmis 28 olmussun hayatin bitmis diyor.

Yav bu annelere noluyo böyle
Dünkü anneli konudan sonra kafam karıştı iyice
Millet 30 'undan sonra yuva kuruyo vardır kismetin öyle yaşında geçmiş falan değil bekarligin tadını çıkar koca sorumluluğu kolay bişey değil hele kaynana gorumce de varsa tadından yenmiyo :bicak:

Inan ben de oyle dusunuyorum. 28 cok mu gec ?
Anlamiyorum annemin derdi ne ?
Tatli tatli konustum olmadi tartistim olmadi.
Evlen dese iyi gene, seni bu yuzunle kim napsin, bu kilonla napsin. Tamamen kafayi bana takmis durumda. Sasirdim ne yapacagimi bilmiyorum.

Nasip biri cikarsa olur. Olmazsa da ne yapayim,hayirlisi diyorum. Sirf evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum.
Guzel bi isim var, yuksek lisans yapiyorum. Annem 25imden beri surekli evlen evlen evlen.
Demez miyim kac kez dedim. Annecigim kismet hayirlisi dedim. Hayirlisi mi kalmis 28 olmussun hayatin bitmis diyor.
O annemlerin zamanındaydı şimdi değil .
Ayrı eve çık canım sen imkanın varsa yoksa bilirim o dırdırları

Yaşın daha genç. ne evde kalması ne alaka yani. annen bi daha öyle dediğinde tamam anne madem bu evde istemiyorsun giderim istediğin olur de

Dedim bu evde bu kadar rahatsiz mi ediyorum seni, en kisa zamanda gidicem diye. Benim icin soyluyomus, anne olunca anlarmisim, nankormusum daha neler neler.

O annemlerin zamanındaydı şimdi değil .
Ayrı eve çık canım sen imkanın varsa yoksa bilirim o dırdırları

Kredi borcum var biter bitmez cikacagim. Kendi evimde olmanin hayalini kuruyorum surekli.
Mutfaga giremiyorum, kendime bisey yapamiyorum cunku annem surekli evlen de kendi mutfagina gir diyor. Bulasiklari falan cikarcaksam anca.
Inanilir gibi degil dmi ama gercekten evimde siginti gibi yasiyorum.

Boşanmış 5 çocuklu 50 yaşında bi adama aşık oldum sende çok istiyordun evlenmemi evlenicem anne de.

Sevinir heralde evlenicem dedim diye.
Oz evladiyim. Oz.
Yuzumden kiloma her seyime neler diyor.

Bi gun artik dayanamadim ne istiyosun anne oylesine biriyle evlenip mutsuz mu olayim dedim. Boyle yasamandan iyidir dedi.
Ben daha ne diyeyim.

Son düzenleme:
Back
X