Evde kaldın imaları

Canım benim o anane gibi durma dönemi eskide kaldı , şimdi kadınlar 50 yaşında bile gayet genc duruyor , bak daha yasın 21 ne güzel önunde uzun bır omur var , kendi ayaklarının ustunde durmanı tavsıye ederim

Evlilikten kastinin ne olduguna bagli.Bana gore genel olarak cinsel ihtiyaclar 40 in yarisindan once baslar.Evlenmeden bu arzuyu yerine getirmek istemeyenler icin 40 cok gec bir yas.

Cocuk icinse genellikle 40 li yaslardaki gebelikle genc yaslardaki gebelik bir olmayacaktir.

Her insanin ihtiyaclari, hayat gorusu farklidir.

Fizyolojik gerçekler geride kaldı canım, artık 70lerde yaşamıyoruz , evlilik ve doğurganlık yaşı dünyada ve ülkemizde yükseldi . Hiç canını sıkma

Teşekkür ederim inşallah öyle olacak bende kariyer yapmadan evlenmem ama çokta bekletilmeden eşimle genç olarak ebeveyn olmak isterim

Bu konular fazlasıyla kişisel, aksine bizim millet de pek sever sorulmadan fikir beyan etmeyi, tavsiye vermeyi, başkalarının özel hayatı üzerine dan dun konuşmayı/sormayı.

Siz ne istediğinizi biliyorsanız, önceliklerinizin sıralamasını yapıp yolunuzu çizdiyseniz sorun yok.

Ha şahsi fikrim; evlenmek-çocuk yapmak şart değil, huzur-mutluluk sadece evlilik ve çocuktan ibaret değil neticede. Eksikliğini hissettiğiniz şeyler değilse, olmasa da olur. Ama çocuk konusunda şansınızın biraz daha yüksek olmasını istiyorsanız, tabi ki yaş faktörü devreye giriyor. Dediğiniz gibi, 40lı yaşlarda da evlat sahibi olunabiliyor artık, fakat riskler-hamile kalma şansı, başka hastalıkların ortaya çıkması ihtimali ister istemez yaşa da bakıyor.

Teşekkür ederim inşallah öyle olacak bende kariyer yapmadan evlenmem ama çokta bekletilmeden eşimle genç olarak ebeveyn olmak isterim
Ben dünyayı gezdim eğer evlenseydim erkenden bunları yapamazdım . Özgürlüğün tadını cıkar. 25 yas bile evlilik icin cok erken , bu kötülüğü yapma canım kendine , insallah mutlu bır hayatın olur

Herkesin kendi düsüncesi, kararı farklı.
Sizin tercihiniz bu yönde olmus kimsenin bisey demeye hakkı yok sizinde erken yasta evlenip çocuk sahibi olmak isteyenlere bir sey söylemeye hakkınız olmadıgı gibi.
Bana göre 51 yaşında anne olmak mantıklı değil.
Cocuk okula giderken siz kaç yasınızda olacaksınız? Enerjiniz yetecek mi? Sabırlı olabilecek misiniz?

Benim kaderim de sizle aynı herkes bir olmuyor ki

Acaba siz hep geç olsada evlenirim deyip ciddi ilişki kurmadınız mı ben genel olarak dedim tabi

Ne alaka anlamadim, 27de evlenme yoluna girdim ama olmadi ayrildik. Kismet nasip. Kimsenin de kafasindan "bu olmazsa da olmasin nailsa evlenirim yeaaaaaaa" seklinde seyler gecirdigini sanmiyorum, hic duymadim gormedim

Hepimizin güzel hayatı olsun inşallah işte ben eşimle gezmek isterim evlendikten hemen sonra çocuk yapılmamalı benim kafamdan birini hiç bulamadım öyle olursa çok mutlu olurum her zaman geç evlenmeyi uygun bulmadım hala öyleyim

İmalar umrunuzda değilse sorun yok..

Ama acı bir gerçek var ki imkansız değilse de sağlıklı gebelik yaşı için bir sınır var..
Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi 50 yaşında çocuk sahibi olan kişi çocuğunu evlendirir ama torun göremez belki..
Yani elbette toplum baskılarına göre yaşamanın anlamı yok.
7 yıllık evli 32 yaşındayım.
Etrafımdan hep bebek sorusu.
Artık yeni tanıştığım kişiden bile ilk soru evli misin ikinci çocuk var mı üçüncü aaa niye yok.. :)

Alıştım etkilenmiyorum.
Çocuk için geç kaldığımı düşünüp karalar bağlamıyorum.
Hayırlı zaman herkes için farklıdır.
Ama acı gerçeklere yalandan göz yummanın mantığı da yok..

Benim yaşıtlarım hep iki çocuklu ya da 2. çocuk planlıyor, geride olduğumun bilincindeyim..
Yarışmıyorum.

Ne alaka anlamadim, 27de evlenme yoluna girdim ama olmadi ayrildik. Kismet nasip. Kimsenin de kafasindan "bu olmazsa da olmasin nailsa evlenirim yeaaaaaaa" seklinde seyler gecirdigini sanmiyorum, hic duymadim gormedim
Doğrudur ben öyle düşündüm sizin için geç değilse erteleyin minyon duruyorsanız ayrıcalıklı olur ama ömür gidiyor işte onu diyorum

Emin olun hiç evlenmemiş bekar bir kadın olarak, evlenip ayrılmış yaşıtlarınıza göre taliplerinizin çıkma olasılığı hala çok daha yüksek.. o yüzden iyi tarafından bakmakta fayda görüyorum .. ya kötü bir evlilik yapıp ayrılmış olsaydınız ..!! Harcanan emeklere, enerjiye mi yanacaktınız ... Maalesef bütün boşanmış kadınlar maghan markle gibi şanslı değil...yaşın avantajlarından faydalanın doğru kişi bulmaya çalışın ... avantaj derken kastettiğim şu an yani somut şeylere odaklanın .. İki güzel kelime karnımızın tok olması gerekiyor artık belli bir yaştan sonra bunlara kanmamamız lazım .. Bu adam bana ne vaad ediyor ben onun ne vaad ediyorum oturup böyle şeyleri aklı selim düşünmek gerekiyor ... yani çevremde görüyorum hayrete düşüyorum gerçekten 45 50 yaşında boşanmış kadınlar hani 20 yaşında genç kız gibi iki güzel lafa kanıyorlar ya şaka gibi ya sonra da kandırıldıklarıyla kullanıldıklarıyla kalıyorlar işte .. sonra da vay efendim ben Kadersizim oluyor kimsede hatayı kendinde aramıyor ..!!

Evlenmek ya da çocuk sahibi olmak elzem değil, tercih meselesi. Ancak çocuk sahibi olmak isteniyorsa da 35 yaşındaki hamilelik ile 50 yaşındaki hamilelik arasında bir çok konuda ciddi farklar var.

Ayrıca geç evlenenler genelde daha fazla geç kalmayalım mantığı ile hemen çocuk yapıyor ve evliliği sınama ve yaşama imkanı bulamıyor.

Ayrıca konu sahibi, bana, bu konuyu biraz kafaya takmış ama takmamaya çalışıyormuş gibi göründünüz. Çocuk varken de pekala kariyer yapılabilir, dünya gezilebilir.

Bu tamamen sizin Tercihiniz bu yüzden size farklı şeyler söyleyenleri umursamayn da zaten keza tam tersi de olsa umursamamalisnz insanlar erkek evlenip erken anne baba olmak ister bazı insanlarda kariyer yapıp geç evlilik ister bu tamamen karşınıza çıkacak insanla ilgili 37 yaşında hala bekar olmak gayet doğal umarım evliliği düşündugunzde karşınıza güzel bı eş çıkar ve istedignz evliliği yapar güzel çocuklarınz olur bosverin kim ne derse desin çocuğun olmazzz ayy diyenlere de kulak tikayn Rabbimden başka kimse de bilemez onu.

Baskıları boşver.Icin ne diyor o önemli.Kotu bir ilişkiden yalnızlık bin kat iyidir enazindan acı çekmezsin.Yumurta dondurmak lazım.En sağlıklısı ne biliyor musun.Erkek milletinden mideyi bulandirmak...Gerekiyorsa sağlam bir antidepresan almak..Bu erkekler insanin dna sini bozar bazılarının.. Olmuyorsa olmuyor.Zorlamamak lazım.. O içteki boşluğu başka birşeyle doldurmak lazım...Benim vaktim olsa güzel hobiler edineceğim..Çok da güzel bir hobim var ..Resim yapmak
.Yağlı boya çalışmak.. Ama vaktim yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…