ilk etapta soyleyemedim evet. soyleyememe sebebimi de aciklamistim. ben de bakis aciniza sasirdim.Kadına da söyleseydin bari bunları. :)
Kalp kırmanın mantığı bu değil ama okuduğumda böyle geliştiğini düşündüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk etapta soyleyemedim evet. soyleyememe sebebimi de aciklamistim. ben de bakis aciniza sasirdim.Kadına da söyleseydin bari bunları. :)
Kalp kırmanın mantığı bu değil ama okuduğumda böyle geliştiğini düşündüm.
Patavatsız kalitesiz hadsizlsr.O kadar çoklarki.Görmezden geliceksin.Yapıcak bişey yok.Öle insanlar içlerinde neler saklıyorlar da belli etmiolar.Kendi mutsuz ya senide mutsuz edicek güya.merhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar
Çok sinirlendim.Bi kezde bi olay oldu tartışıpruz güzel güzel haklıyım ve sonuna kadar savundum kendimi.Ama kibar bi atışma.Ne dedi biliomusun kocanın seni neden boşadığı belli oldu dedi.Şeref yoksunu.Ne yaşadığını bılmıolar.merhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar
yuhh diyorum ya yuh. iste insanlar boyle. ustesinden gelemedikleri bir konu olunca hemen vurmaya basliyorlar.Çok sinirlendim.Bi kezde bi olay oldu tartışıpruz güzel güzel haklıyım ve sonuna kadar savundum kendimi.Ama kibar bi atışma.Ne dedi biliomusun kocanın seni neden boşadığı belli oldu dedi.Şeref yoksunu.Ne yaşadığını bılmıolar.
karakterle ilgili iste hazircevap olmayi cok isterdimAz hazır cevap olun yahu. He 30umu geçtim desene evde kaldım arkadan da bi kahkaha patlatın, sonra da genelde erken yaşta evlenip mutlu olamayanların da züğürt tesellisidir bu laflar deyin. O düşğnsün onun içinde patlasın. Az seri olun yavvv
Madem kucumsemediniz neden bu kisinin is durumunu ayrintili yazdiniz konuyla alakasi ne oluyor??yok, kucumsemedim. ben de bir zamanlar özel sektorde ücretliden daha dusuk maasla calistim. neden kucumseyeyim. cevremde bir cok arkadasim var atanamamis. ben sadece 2 yillik isletme mezunu birinin hem de hic egitimle alakasi olmayan birinin sirf sigorta gununu doldurmak icin ucretli ogretmenlik yaptigi kismini anlatmaya calistim. atanmis atanmamis ben buna gore insanlari kategorize etmiyorum. bu kibirli insanlarin yapacagi bir sey. ki ben kendisine asla en ufak bir imada bulunmadim ogretmenlik mezunu olmayip torpille ucretli yaptigina dair. ama 50 yasina grlmis bir kadinin bu sekilde cirkin mahalle agziyla benim bu durumumu herkesin icinde agzina almasi zoruma gitti.
Basima boyle bi sey gelseydi, ve sonra bir gün ayni konu açılırsa, marifet hemen evlenmek degil insanlarin özel hayati hakkinda konusurken haddini bilmektir derdim..merhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar
Nasıl tepki göstereceğimi bilemiyorum demissiniz ya..:umursamayarak:) tam da 31 yaşında 6 ay içinde evlenmiş biri olarak söylüyorum.iyi ki de daha erken evlenmemisim:) yani işte düşe Kalka devam ediyor evliliğimiz döven söven yok ama çok uzun süredir evli olmak istemezdim.6 yıl bana çok geliyor zira:) ben hiç dusunmezdim evde kaldigimi ama bu konuda çok fazla konu açıldığından normal karşılıyorum artık düşünen insanlarimerhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar
Çok gençsiniz henüz çoook...merhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar
Kesinlikle mutlu değil. Hayatta kendisini mutlu eden birsey sahibi olamamış ama erken evlenip koca bulmayi basari sayıyor. Onun klasmanında başarı bu demekse tabiki birsey yapamazsınızevliligini bilemiyorum ama hep asık suratli, agresif ve sürekli bir seylerden şikayet eden biri
merhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar