• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kalma fobisi başladı:S

pcpccik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
27
0
36
Ankara
arkadaslar sırf sizlerle dertlesebilmek icin üye oldum. aslında istesem evde kalmam yani durum braz karısık. ben öğretmenim 26 yasındayım devletteyim. evim arabam var ailemin durumu iyi. aynı okuldan biriyle baslamıstık snra isin icine girince sogumaya basladım 5 ay kdr fln oldu ailesinin maddi durumu yok kendi baslarına ev alamamıslar daha dogrusu alabilirlermis aslında ama almamıslar ben ki zaten öğretmen düsünmüyordum basıma geldii ama alıstıgım standardı da düsüremeyeceğimi de biliyorum üstelik ondan fazla calısıp fazla da kazanıyorum eşimin hırslı ve en azından benden cok kazanması gerek... ailesi bir sey yapamayacaklarını her seyi ortak karsılayabileceklerini söylemis. ailem de razı olmaz acıkcası ben de cok istemiyorum ic güvey gibi... istee neyse bu yeni bitti ama ben önceden evliliğe uzak dururken amacım kalmadıgından mı anlamıyorum ama evde kalma fobisi basladı. standartlarıma uygun birini bulamamaktan korkuyorum öbür türlüsünü de kabullenemiyorum. :S:S offff bu arada bir cocuk var biraz uzak mesafeden bunun da durumu vs cok iyi doktor zaten ama rus bir kız arkadasıyla aynı evde yasıyorlar. bos olmadıgımı da hissediyorum ama yapılabilecek de bir sey yok. onun da kafası karısık. neden böylee sacmalamalara basladım anlamıyorummm:(((

Standartlar yüksek olunca birini beğenmeniz zor tabi :34: Ama ne yaparsan yap, ne karar verirsen ver sırf evde kalmamak için evlenme...

Son düzenleme:
keşke bir seyim olmasaydı dediğim bile oldu biliyor musun:( ama bende öyle bir sans var ki nerede ise onları buluyorum :( bir de inanılmaz calıskan ve hırslıyım :S istee zıttımı cekiyorum sanırım

belki birazda çevreden gelen evleniyor musunuz artık gibi laflarda etkiliyor olabilir beni şahsen etkiliyor :D
ama ömrümün geri kalanını her anlamda paylaşmak istediğim birini bulmadan da o ateşten gömleği giymem böyle gayet iyi :))
lafın kısası mutlu bir yalnızlık mutsuz bir beraberlikten iyidir standartlar uymuyorsa o iş illa ki bir yerden kopar yok seviyorsan gerisi boş falan onlar hikaye standardı asla düşürmemek lazım ;)

dogru diyorsunuz. aslında mantıgım aceleci değil ama bazen gercekten cok sıkılıyorum ve neden hic hayatımda karsıma istediğim gibi cıkmadı diye kendimi sorguluyorum. cirkin değilim muhabbetim keyif veriyormus öyle derler vs... ama yook yook yookk:(

daha çok gençsin bence evlenmek için.. ama herkes bulabiliyorken ben neden bulamıyorum, neden hala istediğim gibi biri karşıma çıkmadı duygusu insanı yer bitirir:( sabret, doğru kişiyi bulabilirsin inşallah:69:

kusura bakma ama sevgilisi olan biriyle mi çıkmayı düşünüyosun?
bi de sırf doktor diye seni etkilemiş bence yani..

durumu iyi ama gözü dışarıda biriyle birlikte olacağıma mütevazi bir hayatı olan biri ile yaşamayı tercih ederim....

lauruscum aynen bir de tatil olup evde oturunca iyice takıntı haline getiriyor insan buyuk bir ilden kucuk bir yere gelmek de cok etkiledi sanırım.

arkadasım doktor olması etkiledi diyemem sonradan öğrendim isin özü öncesinde kisilik olarak cok begenmistim snrasında mesleğini ögrenince mutlaka artısı olmustur ama inan ki eğer kadının belli standartları varsa secmesi cok zor olabiliyor:S:S ciddi ciddi olmasaydı dediğim dahi oldu. cok sey istemiyorum ama en azından benden 1 basamak üstte olabilmeli. Kendimi son iliskimde erkek gbi hissediyordum. Kız arkadasına gelince... aslında benden yana bir belirti hic almadı ama sanırım iyi bir iliskileri de yok olsaydı 2 senedir beraber yasayacagına evlenebilirdi de... ama tabii hayatını asla etkileyip zora sokmam yapmam inan... bir sey yasayacagımı da sanmıyorum:S

valla iyi ilişkileri yok filan deme onu kimse bilemez
mesela en basitinden kötü bir dönemden geçiyolardır, toparlayabilirler aslında ama araya sen girersin ayrılırlar senle evlenir filan sen de kızın ahını alırsın bak söylemedi deme
kkda çok okuduk böyle olayları
ayrıca belki sen araya girmezsen evlenirler nerden biliyorsun :61:

arkadaslar sırf sizlerle dertlesebilmek icin üye oldum. aslında istesem evde kalmam yani durum braz karısık. ben öğretmenim 26 yasındayım devletteyim. evim arabam var ailemin durumu iyi. aynı okuldan biriyle baslamıstık snra isin icine girince sogumaya basladım 5 ay kdr fln oldu ailesinin maddi durumu yok kendi baslarına ev alamamıslar daha dogrusu alabilirlermis aslında ama almamıslar ben ki zaten öğretmen düsünmüyordum basıma geldii ama alıstıgım standardı da düsüremeyeceğimi de biliyorum üstelik ondan fazla calısıp fazla da kazanıyorum eşimin hırslı ve en azından benden cok kazanması gerek... ailesi bir sey yapamayacaklarını her seyi ortak karsılayabileceklerini söylemis. ailem de razı olmaz acıkcası ben de cok istemiyorum ic güvey gibi... istee neyse bu yeni bitti ama ben önceden evliliğe uzak dururken amacım kalmadıgından mı anlamıyorum ama evde kalma fobisi basladı. standartlarıma uygun birini bulamamaktan korkuyorum öbür türlüsünü de kabullenemiyorum. :S:S offff bu arada bir cocuk var biraz uzak mesafeden bunun da durumu vs cok iyi doktor zaten ama rus bir kız arkadasıyla aynı evde yasıyorlar. bos olmadıgımı da hissediyorum ama yapılabilecek de bir sey yok. onun da kafası karısık. neden böylee sacmalamalara basladım anlamıyorummm:(((

canım aynı dertten muzdarıbım yanı senı o kadar ıı anlıyorum kı. bizde insallah içimize sinen birilerini bulacagızz:43: demın baska bı topıkte benzer konuyu konusuyoduk. bende sole ıcıme sınen bı koca ıstıyorum bebek yapıp onu mıncıklamak ısıyorum:9::9:

valla iyi ilişkileri yok filan deme onu kimse bilemez
mesela en basitinden kötü bir dönemden geçiyolardır, toparlayabilirler aslında ama araya sen girersin ayrılırlar senle evlenir filan sen de kızın ahını alırsın bak söylemedi deme
kkda çok okuduk böyle olayları
ayrıca belki sen araya girmezsen evlenirler nerden biliyorsun :61:

haklısın aslında ama bazen kader garip oyunlar da oynayabiliyor. neyi büyük konustuysam basıma geldi artık konusmamayı öğrendim sanırım. Hepimizin hakkında hayırlı iliskiler olur umarım:S:S:S olmaz kesinliklee desem de hayat gercekten garip:S:S

canım aynı dertten muzdarıbım yanı senı o kadar ıı anlıyorum kı. bizde insallah içimize sinen birilerini bulacagızz:43: demın baska bı topıkte benzer konuyu konusuyoduk. bende sole ıcıme sınen bı koca ıstıyorum bebek yapıp onu mıncıklamak ısıyorum:9::9:

benzer durumda olanları görünce seviniyroum biliyor musun:) ay aynen yaa.. üstelik bir sene önce ne evliliği diyen ben... smdii cıksaa istediğim gibi biri eylüle evlenirim hic beklemem... kader mi yok bizde yoksa biz mi fazlasını arıyoruz oluruna bırakmıyoruz --bıraksam da 3 5 seneye mutsuz olacagım-- anlamadım gitttiii

benzer durumda olanları görünce seviniyroum biliyor musun:) ay aynen yaa.. üstelik bir sene önce ne evliliği diyen ben... smdii cıksaa istediğim gibi biri eylüle evlenirim hic beklemem... kader mi yok bizde yoksa biz mi fazlasını arıyoruz oluruna bırakmıyoruz --bıraksam da 3 5 seneye mutsuz olacagım-- anlamadım gitttiii

bozma morelını asla standardındanda tavız verme. razı olup ıcıne sınmeyen bısı olacagına gec olsun bosver. bızde guzellıgımıze yatırm yapalım daha daha cok bakım yapalım. gercı ben bıraz avantajlıyım sende yas anlamında 23 yasındayım ama bana gore arada fark yok

bozma morelını asla standardındanda tavız verme. razı olup ıcıne sınmeyen bısı olacagına gec olsun bosver. bızde guzellıgımıze yatırm yapalım daha daha cok bakım yapalım. gercı ben bıraz avantajlıyım sende yas anlamında 23 yasındayım ama bana gore arada fark yok

durr cnm senn daha takmaa 23 guzel bir yaş tadını cıkar... 25 ten snra koyuyorr sanırım 22 23 gostersem bile sonucta 26 yasıındayım:((

aşk öyle bir şeyki statüye göre aşık olunmuyor nasıl birine aşık olacağını nereden bilebilirsinki şimdiden peşin hüküm vermek saçmalık..

aşk öyle bir şeyki statüye göre aşık olunmuyor nasıl birine aşık olacağını nereden bilebilirsinki şimdiden peşin hüküm vermek saçmalık..

doğru ama univ bitirmis birinin de 8. sınıf terk birine asık olmayacagı da bellidir. bu da sanırım onun gibi bir sey. ama sunu cok iyi anladım ki saat 2 de evde olan erkek gercekten bana göre değil:(( ben 5 te giriyorum 300 tl daha gelcek diye... o gidip uyuyor... alıskın değiliz toplum olarak:(

doğru ama univ bitirmis birinin de 8. sınıf terk birine asık olmayacagı da bellidir. bu da sanırım onun gibi bir sey. ama sunu cok iyi anladım ki saat 2 de evde olan erkek gercekten bana göre değil:(( ben 5 te giriyorum 300 tl daha gelcek diye... o gidip uyuyor... alıskın değiliz toplum olarak:(

kesınlıkle ask ıcın genel baslıklarda uyum sart ve sart. kısısel ılgıler ve zevkler farklı olabılır. ama onemlı konu baslıklarında uyum sart. bende o hırsız polis veya zengin fakir veya sehırlı koylu askları dızı fılmalerde oluyoo sadece:22:

zaten tahaamiül edemiyorsan aşık değilsin demekki kime aşık olacağını bilemezssin yani ünüversiteli ünüversiteliyemi aşık olabilir bu saçma sende biliyorsun..yada hiç aşık oldunmu..:49:

kesınlıkle ask ıcın genel baslıklarda uyum sart ve sart. kısısel ılgıler ve zevkler farklı olabılır. ama onemlı konu baslıklarında uyum sart. bende o hırsız polis veya zengin fakir veya sehırlı koylu askları dızı fılmalerde oluyoo sadece:22:
:44:aasgari ilişkilerde demek istedin herhalde çünki aşk sınır tanımaz...

Back
X