arkadaslar sırf sizlerle dertlesebilmek icin üye oldum. aslında istesem evde kalmam yani durum braz karısık. ben öğretmenim 26 yasındayım devletteyim. evim arabam var ailemin durumu iyi. aynı okuldan biriyle baslamıstık snra isin icine girince sogumaya basladım 5 ay kdr fln oldu ailesinin maddi durumu yok kendi baslarına ev alamamıslar daha dogrusu alabilirlermis aslında ama almamıslar ben ki zaten öğretmen düsünmüyordum basıma geldii ama alıstıgım standardı da düsüremeyeceğimi de biliyorum üstelik ondan fazla calısıp fazla da kazanıyorum eşimin hırslı ve en azından benden cok kazanması gerek... ailesi bir sey yapamayacaklarını her seyi ortak karsılayabileceklerini söylemis. ailem de razı olmaz acıkcası ben de cok istemiyorum ic güvey gibi... istee neyse bu yeni bitti ama ben önceden evliliğe uzak dururken amacım kalmadıgından mı anlamıyorum ama evde kalma fobisi basladı. standartlarıma uygun birini bulamamaktan korkuyorum öbür türlüsünü de kabullenemiyorum. :S:S offff bu arada bir cocuk var biraz uzak mesafeden bunun da durumu vs cok iyi doktor zaten ama rus bir kız arkadasıyla aynı evde yasıyorlar. bos olmadıgımı da hissediyorum ama yapılabilecek de bir sey yok. onun da kafası karısık. neden böylee sacmalamalara basladım anlamıyorummm
((