evde kalmak (!)

Dua isteyenler için amme hizmeti 😇

“Ya Rabbi bana; madden ve manen zengin, sureten ve sireten güzel, ahlaken ve evsafen temiz, ahlak-ı Muhammedi ile vasıflanmış, evsaf-ı Muhammedi ile evsaflanmış, helal süt emmiş, haram lokma yememiş, Allah’tan korkan, kullarından utanan, misafirperver, cömert, şefkatli, merhametli, bir ömür boyu beraberce, sağlıklı, sıhhatli, ibadetli olacağımız, manen sana madden bana aşık, dünya ahiret saadeti yaşayabileceğim bir eş nasip eyle. Amin..”

Not: Dünya üzerinde böyle bir erkek olduğunu düşünmüyorum, tşkler.

Lise stajımi yaparken calıstığım yere geliyordu öyle tanıştık ama arkadas olmadık görürsek selamlasiyorduk sosyal medyadan yazdi 2 3 yil sonra hic aklimda yokken kendimi iliskinin icinde buldum.Bu islerin duası ritüeli yok ki alnimıza ecel ve evlilik tarihimiz daha biz dogmadan yazılmış

Konudaki arkadaşlar yeni insanlarla nasil tanışabiliriz? Biraz tavsiye verin bari :)
Ben sosyal medyada gördüm aşık oldum ben bununla evlenicem dedim tanıştık 5 ay içinde evlendik iki yıldır evliyim çok şükür mutluyum bir Şikayetim yok. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😄

Ben eşimle orta son sınıftatanıştım aşık olduk ordan fikir veremeyeceğim ama geçen gayet güzel bir yöntem gördüm. Ben öğretmenimörnek veriyorum. Öğretmen tatil kamp etkinlik grupları var. Git katıl atıyorum muhakkak birileriyle tanışırsın. Hemşireysen aynı şekilde vs. Böyle düzenlenen geziler turlar ekstrem spor kampları vs oluyor. Veya yardım kampanyaları.. bir arkadaşım ekşi sözlükte bir yardım kampanyası düzenlenmişti orda tanıştı eşiyle.
Kısacası sosyal ortam şart. Ve güvenli alananızdan çıkmalısınız.

Bu arada evliliği bilmem ama insanın sevmek sevilmek istemesini çok net anlıyorum. Dini hassasiyeti olan biri için de evlilik tek çare gibi oraya takılmadım o yüzden. Yoksa evlilik hani istenmesi gereken birşey değil. Doğru kişiyse evliliğe gidebilir bir ilişki. Evlilik için adam aramak garip biraz bir yandan.

İlk evliliğimi 23 yaşında liseden sınıf arkadaşımla bulusacakken yine sınıf arkadaşım. tanıdığım biri de geldi biz o akşam birbirimize karşılıklı bir hissiyat oldu aşık olduk. ve en son 17 yaşında gördüğüm kişiyle aşık olup evlendim 2 sene içinde.

Kendisi evlilik hiç istemeyen biriyken benimle beraberken aşktan gözü kör oldu ve evlendik... 5 yıl sonunda boşandık.

İkinci evliliğimde aynı şirkette çalışıyorduk müdürdü eşim beni işe alan kişi. İlk işe alım mülakatında kalbim mutmain oldu onu görür görmez. Ve kendisi de bana senden çok güzel anne olur dedi .alakasız bir şekilde. O günden sonra ondan başka bir şey düşünemez oldum.

Gördüğüm en iyi en naif en melek insandı hayatımdaki cebinde 5 kurusu olsa insanlara yardım etmek için harcardi. Yetim gözetirdi vs.

Defalarca kaçtım bu duygudan baktım olmuyor duydum ki işten ayrılıp şehir değişikliği yaşayacak. Ve adımı ben attım. İtirafta bulundum. Sonra bana çok düşkünleşti. Aşık oldu o da bağlandı. Ve ben sevgili olmak isterken o inatla evlenmek istedi yılların bekarı. Çok kiskanclaştı aşırı sevdi. Gözünden bile sakindi. Evlendik öyle.

çok delidolu aşklar yaşadim. Çok sevdim çok da sevildim. Ama hayatta 32 yaşında bir cocugum ben. Duygularım balon misali. Bir günde uçabiliyor. Aşka inanmiyorum. Ve ilişkilerimdeki sorunlu kişi benim. En ufak zorlukta gitmeyi kaçmayı tercih ettim. Çünkü
sevgililik süper ama evlilik bana göre değilmiş.

Ben de bir dönem çok istiyordum arkadaş grubundaki tek bekar bendim. Dualar ediyordum sürekli. Bi zaman sonra bi rahatlık çöktü. Amaaaan dedim napiyim kocayı yaa bulamayan bir pişman bulan bin pişman. Bu şekilde saldığım an eşim çıktı karşıma. O evlilikten konu açtıkça daha çok erken vs diyordum. Ben erken dedikçe adama evlenme krizi geldi 😂 sonuç olarak evlendik mutluyuz ama bekarlık günlerimi en mutlu evli günüme değişmem 😂😂 çok büyük sorumluluk bi kere valla benim anksiyetem tekrarladı evlendikten sonra. Bide bu mutlu halim yani düşünün. Neyse siz yine de evlenin sizin bizden daha rahat yaşamaya ne hakkınız var canım 😂😂😂

ilişkikoçu bal hesabının ruh eşi ve evlilik telegram uygulamalı gruplarını tavsiye ediyorum. Ücret de çok cüzi, anlatan hatun da aşırı kaliteli. Bu da siz kızçelere benden güzellik olsun:KK68::KK68::KK68:

ne duası ettiniz :) ahahhaah annesi de önemli şimdi not aldım bunu 🙈
Allahim yuvami kurmak istiyorum evleneceğim kişiyi karşıma çıkar artık diye dua edip yatıyordum ama ben hep hayırlı bir eş diye dua ettim hayırlı bir kayinvalide görümce elti ve kayinpeder diye de eklemeliymisim :)

Evet arkadaşlar, selam. Ben 3 ay sonra 27’sine girecek, işinde gücünde, ortalama tipli bi insan evladıyım. Şimdiye kadar ciddi ilişkim bir kez oldu (2 sene sürdü), onun dışında çay-kahve içme şeklindeki görüşmeler dışında bişey yaşamadım. İnançlı biriyim, evleneyip çoluk çocuğa karışıp piyasan çekilmek istiyorum. Ama olmuyor dostlar. Arkadaşlarımın hepsi yuvasını kurdu, 2. çocuğunu doğuran var. Ben ise kariyeri hallettim, arabamı aldım, yurt dışına çıktım, düzenli havuzuma giderim sporumu yaparım kitabımı okurum… ama işte. İnsan sevmek sevilmek istiyor, yaşım geçti telaşı başlıyor.

Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu? Dua, manifest, artık adına ne diyorsanız, şu müzmin bekar kardeşinize önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Dilerim ki herkesin gönlüne göre olsun her şey, şimdiden teşekkürler :)
Belki de Allah sizi bir manyaktan koruyordur neyin hayırlı olduğunu bilemezsiniz 😅 şaka bir yana flörtöz biri olmak işe yarıyor. Enerjik, kıpır kıpır, neşeli biri iseniz erkekler peşinizden ayrılmıyor ( bence ) biraz da beden diliyle ilgili bir şeyler okuyabilirsiniz doğru kişiye doğru mesajı vermek de önemli 😉 umarım çok sevip sevileceğiniz gönlünüze göre hayırlı biri karşınıza çıkar 🥰 ( çok içten dua ediyorum amin)

Evet arkadaşlar, selam. Ben 3 ay sonra 27’sine girecek, işinde gücünde, ortalama tipli bi insan evladıyım. Şimdiye kadar ciddi ilişkim bir kez oldu (2 sene sürdü), onun dışında çay-kahve içme şeklindeki görüşmeler dışında bişey yaşamadım. İnançlı biriyim, evleneyip çoluk çocuğa karışıp piyasan çekilmek istiyorum. Ama olmuyor dostlar. Arkadaşlarımın hepsi yuvasını kurdu, 2. çocuğunu doğuran var. Ben ise kariyeri hallettim, arabamı aldım, yurt dışına çıktım, düzenli havuzuma giderim sporumu yaparım kitabımı okurum… ama işte. İnsan sevmek sevilmek istiyor, yaşım geçti telaşı başlıyor.

Şimdi bu başlığı teselli için diye açmadım, zaten bu amansız isteğim için terapi alıyorum. Açma sebebim şu, sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu? Dua, manifest, artık adına ne diyorsanız, şu müzmin bekar kardeşinize önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Dilerim ki herkesin gönlüne göre olsun her şey, şimdiden teşekkürler :)
Benim teyzem 50 yaşında evlendi evde kalmışlık değil isteyenleri vardı kendi istemiyordu şuan evli ve çok mutlu

Kız evlenenler evde kalıyor asıl 🤪
Ne kadar güzel bir hayatın varmış MaşAllah akışta bırak kendini. Terapi alacak dereceye gelme. Ben 23 te evlenip 33 te boşandım. Böyleler de var yani 😂
Tamamen katılıyorum... Bekarken gezip dolaştın dolaştın. Evlenince evdesin...

Kocacığım ile gezeriz kısmı, çocuk doğunca örseleniyor. Akşam eve bir gidiyorsun ay bu gün dışarıda yemek yiyelim mi. O sırada oğlan anne senin yemeklerin daha güzel oluyor x yapsana diyor... Sende mutlu mesut yemek yapıyor ve evde kalıyorsun....

sizin böyle hissederken hayatınızdaki “o kişi” yi bulmanız nasıl oldu?
Hayatımın hiçbi döneminde böyle (evde kalmış gibi) hissettiğimi hatırlamıyorum ama, karşıma biri çıksın diye de bişey yapmadım ben mesela. Kendi başıma çok mutluydum, eksiklik de hissetmiyordum. Karşıma çıktı, aşık olduk evlendik.

Yani, geçen gün bi arkadaşa daha yazdım siz hayatınızda bunu "eksiklik" addettiğiniz sürece zaten eksik olacaksınız. Kendinize odaklanın, yanınızdaki boşluğa değil. Bu "etrafımda herkes yuva kurdu" zihniyeti sizi eksik hissettiriyor. Etrafa bakmayın, kendinize odaklanın. Herkesin yaptığı şeyi yapmak zorunda olmadığınızı bilin mesela.

Back
X