- 1 Mart 2014
- 12
- 11
- 8
- 35
- Konu Sahibi cigdemlik86
Çıkar çıkar ama hiç acele etme acele işe şeytan karışır Yaşında çok geç değil günümüzde evlenme yaşı 30 35 e çıktı dert etme!Inss benimde cikar bir an once..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar çıkar ama hiç acele etme acele işe şeytan karışır Yaşında çok geç değil günümüzde evlenme yaşı 30 35 e çıktı dert etme!Inss benimde cikar bir an once..
Evet var ama onlar cok secici...birde daha genc bir kiz istiyorlar...dis gorunusumde bir sorun yok bakimliyim kilo falan yok...ama ruh halim bitik..arkadaşım,kız kurusu diye bir tabir olamaz..bunu yakıştırma kendine..ben de bekarım ..ve benden 4 yaş gençsin...daha umutsuzsun..30 yaş üstü dünya kadar bekar erkek te var..biraz sosyalleşmen lazım hepsi bu..bir de bir erkekle görüşmeye gittiğinde bu telaşını asla hissettirme..daha ağzını açış biçiminden anlaşılır ve bu kadın olsun erkek olsun karşı taraf evlilik meraklısı göründüğünde inanılmaz itiyor kişiyi..bu yüzden önce rahatla,kendinle barış..daha bakımlı olmaya çalış kilon varsa ver..cildine bak..daha şık giyin .sosyalleş ..ama en önemlisi umutsuz ve çok istekli görünme...sonu olumlu veya olumsuz bitsin,çok kişiyle tanışabiliyorsun..önemli olan doğru kişi..yoksa ortalık bizim yaş grubumuzda bekar erkek kaynıyor..
hepsi genç kız sevdalısı değil..tabi yaş erkekler için güzellikten daha önemli bir kriter..25 yaşındaki vasat kız 30 yaşındaki güzel kadına tercih edilebiliyor.. ama dediğim gibi hepsi için böyle değil..bir de senden birkaç yaş büyük olmasını sorun etmemelisin..birebir aynı yaşta mı istiyorsun? dediğinde çok haksız da değilsin..Evet var ama onlar cok secici...birde daha genc bir kiz istiyorlar...dis gorunusumde bir sorun yok bakimliyim kilo falan yok...ama ruh halim bitik..
Allah razi olsun..Rabbim en kısa zamanda muradınıza erdirsin hayırlı yuvanız hayırlı çocuklarınız olsun insan hiç bişey için ümidini kaybetmemeli yaratana sığınmalı selam ve dua ile
Yok büyük olsun istiyorum ama babam yasindada olmasin...tam ayni olmak zorunda degil...bazilari citir kuz pesinde.kendimden 12 yaas büyük birinden hoslandim...o bile yasli buldu beni...bir baktim 20 lik pesinde..isin garibi buluyorda..hayatimi yasayacagim dedi bana..evlilik istemiyorum....kimseye guveni yokmus bilmem nehepsi genç kız sevdalısı değil..tabi yaş erkekler için güzellikten daha önemli bir kriter..25 yaşındaki vasat kız 30 yaşındaki güzel kadına tercih edilebiliyor.. ama dediğim gibi hepsi için böyle değil..bir de senden birkaç yaş büyük olmasını sorun etmemelisin..birebir aynı yaşta mı istiyorsun? dediğinde çok haksız da değilsin..
Merhaba arkadaşım. ..Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
Amin inss..Merhaba arkadaşım. ..
Üzme kendini bu kadar..kız kurusu lafını tamamen kafamdan çıkar. .zaten bu lafı sana söyleyen Yalancının teki..
Evlilik konusunda geç olsun ama güç olmasın..sonunda mutlu old a. .
Yasinda çok büyük değil. .senin yaşından büyük insanlar yeni yeni evlilik düşünüyorlar. .
Çevreci geniş tutmaya çalış. .çalışan bir bayan sin. .evde oturanlar dan daha fazla çevre var..ve daha fazla çevre edin bilirsin..
Rabbim yolunu acık etsin.
profil resmi sizin mi?Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
Hayir...profil resmi sizin mi?
neden sordum biliyor musunuz .Facebooktan bir bayan bana özel mesaj atmıştı ve bu resmin aynısıydı profili .Ünlü bir kişi ise tanıyamadım bu resmi .Hayir...
ama en az onun kadar güzelim..
Canim feyza cipa diye bir manken buneden sordum biliyor musunuz .Facebooktan bir bayan bana özel mesaj atmıştı ve bu resmin aynısıydı profili .Ünlü bir kişi ise tanıyamadım bu resmi .
Acaba diye sordum .
muhtemelen fake zaten .Canim feyza cipa diye bir manken bu
turkiye guzeli eski
hosuma gitti bu resim profil yaptim
fakedir o hesap
Sosyal medya uzerinden tanışıp evlenenSosyal medya üzerinden ne kadar sağlıklı bir ilişki bekliyordunuz ki. Biraz gerçekçi olmak lazım. Ayrıca milyonlarca işsiz insan var. İşinizi biraz sevmeye gayret etseniz, daha mutlu olabilirsiniz. Ya da bir yandan farklı işlerde arayabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun
Fake profil çokmuhtemelen fake zaten .
muhtemelen .Fake profil çok
Ama seni taniyan biride olabilir
fake hesap acmistir
Ben demiyirumcanım yaşın kaç ki daha da kız kurusu diyorsun?