evde kalmışım haberim yok.

öğretmenler odasında oturduk knuşuyoruz.bir bayan hoca nişanlandı.neyse tam karşımda bir erkek hoca oturuyor ki bu adam evli bana dönmüüş ne o hocam kıskandınız mı hani bayanlar kendi arasında kıskanır ya böyle diyor.:41:

Bir erkeğin hele de evli bir erkeğin bir kadınla böyle konuşması büyük hadsizlik... Keşke bu adamın annesi de evde kalsaymış da doğmasaymış zat-ı alileri... :ssz:

bence karamsar değilsin tam da toplumumuzun düşüncelerini yansıtmışsın.islamı kendine önder edinmiş süper ileri zihniyete sahip toplumumuzu.kimin umrunda? bu düşünce yüzünden boşandığıma pişman mıyım? asla.aynen geçmişe dönsem yine boşanırdım.toplumun düşüncesi umrum değil.önemli olan benim iç huzurum. :51: yalnız evlendmeden önce çok samimi olduğum bir ark.vardı.evlendi görüşmeyi kesti.boşandığımı biliyordu.sanırım onun kocasını elinden alacağımı düşündü başka bişeye yoramıyorum.ölüyordum senin kocan için ya :51:

Kadının en büyük düşmanı yine kadın değil mi?boşanınca sanki kadınlar önüne gelen her erkeğe bakıyor,hayattaki tek amaçları başka erkek oluyor..hatta namussuzca arkadaşlarının kocalrını ayartmaya çalışıyor..hay allahım ya..nasıl böyle düşünürler anlamıyorum...yaZık...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence karamsar değilsin tam da toplumumuzun düşüncelerini yansıtmışsın.islamı kendine önder edinmiş süper ileri zihniyete sahip toplumumuzu.kimin umrunda? Bu düşünce yüzünden boşandığıma pişman mıyım? Asla.aynen geçmişe dönsem yine boşanırdım.toplumun düşüncesi umrum değil.önemli olan benim iç huzurum. :51: Yalnız evlendmeden önce çok samimi olduğum bir ark.vardı.evlendi görüşmeyi kesti.boşandığımı biliyordu.sanırım onun kocasını elinden alacağımı düşündü başka bişeye yoramıyorum.ölüyordum senin kocan için ya :51:

islamın toplumun boşanmış kadına olumsuz bakışında hiç bir katkısı yok
bazı insanlar tamamen kendi fesatlıklarından boşanmış kadınlara tuhaf davranıyorlar
islam evli boşanmış medeni durumu her ne olursa olsun bütün insanların her türlü kişilik hakkına
saygı duyulmasını kimsenin incitilmemesini emreder
ortada bir hata varsa sebebi insanların kendisidir

bence karamsar değilsin tam da toplumumuzun düşüncelerini yansıtmışsın.islamı kendine önder edinmiş süper ileri zihniyete sahip toplumumuzu.kimin umrunda? bu düşünce yüzünden boşandığıma pişman mıyım? asla.aynen geçmişe dönsem yine boşanırdım.toplumun düşüncesi umrum değil.önemli olan benim iç huzurum. :51: yalnız evlendmeden önce çok samimi olduğum bir ark.vardı.evlendi görüşmeyi kesti.boşandığımı biliyordu.sanırım onun kocasını elinden alacağımı düşündü başka bişeye yoramıyorum.ölüyordum senin kocan için ya :51:

Bence bu tip kadınlar kendilerinden biliyorlar işi.Çünkü onların da evlenmeden uslu durmalarının nedeni ne din ne Allah ne de ahlak,o zarı muhafaza edebilmek ileride evlenecekleri adam sorun çıkarmasın diye.Onları ahlaksızlıktan geri tutan şey de ne etik değerler ne insanlık tamemen el ne der,ay aman adım çıkar beni kimse almaz.Dolayısıyla dul kadınları da kendileri gibi biliyorlar 'aa zaten bakire değil,her haltı yer şimdi bu','Kim bilir ne yaptı da zavallı adam bunu boşadı?'Yalnız kafaya takmayın çünkü artık günümüzde çok modern,medeni erkekler de var.Yani benim arkadaş çevremde var tanıdıklarım,takdir ettiklerim.

günaydın arkadaşlar,yorumları okudum olabilir bilmiyorum,evet bu doğru olabilir.ancak boşanmış bayanlardaki bu karamsarlık ve bunalım hali zaten bundan kaynaklanıyor,dulum benle asla bekar biri evlenmez düşüncesi yiyip bitiriyor insanı.boşanmış ve çocuksuz bi eş bulma ihtimali de az geliyor onlara eğer kendilerinin de çoçukları yoksa.tavsiyem bu konuyu açan arkadaşım üstünde bu yükü taşıma.ben pekala bekar biri bunu kendine takıntı yapmadan senle evlenir diye düşünüyorum.bi arkadaşım evlendi öyle.üstünde farkında olmadan bu etiketi sen taşıyosun.karşına öyle tipler çıktıysa bilmem.erkeğin aile meselesine gelince valla arkadaşımın evlendiği çocuğun ailesi gelinlerini öyle seviyo ki.ne yani?hayat bu boşandın bitti.o kadar çok boşanan kişi var ki.

annesine mi salak dediniz... :53:
olmamış :50 Saçmalamayın tabiki annesi için niye diyeyim anlatırken diyorum,kusura bakmayın da evet salak bi kız tenefüste yanıma çekip dedim cahil değilim sadece fazla merak lı olmamayı öğrenmesi gerekiyodu....

evet annesi hergün ders saatinde kapıda yakalayıp durum sorcaktım derse ,sabırla daha yeni konuştuk cevabı veririseniz çocuğun hiçç ödevleri ve terbiyesi ,gelişimiyle ilgilenmezse anlatırken bu terimi kullanırım ,buda sizi iligilendirmiyor sanırım....

haklısınız. ne diyimm

halbuki benim evlilikten önce başka planlarım ideallerim var hayatımı doya doya yaşamak sitiyorum
medeni durum:boşanmış
çocuk :yok
öğretmenler odasında oturduk knuşuyoruz.bir bayan hoca nişanlandı.neyse tam karşımda bir erkek hoca oturuyor ki bu adam evli bana dönmüüş ne o hocam kıskandınız mı hani bayanlar kendi arasında kıskanır ya böyle diyor.ben de salak salak açıklama yapıyorum yok hocam ne kıskanıcam herkes kendi kaderini yaşar diyorum .gerçekten de düşüncem bu herke kendi kaderini yaşar başımıza nelerin geleceği belli mi hayatta? neyse ben bu durumu gidip bir başka bayan hocaya anlatıyorum bana diyor ki kıskanabilirsin normal :37:
türkiyedeki bu evlilik baskısındannefret ediyorum.evlen evlen evlen b.k var sanki.
geçende bir markete gittim orda öğrencim çalışıyor kız öğrencim bana diyor siz evde kaldınız hadi neyse onun çocukluğuna veriyorum.
cidden evlenen paçayı kurtarıyor gibi, bir algı var biizm süper ileri toplumumuzda.neyse sustum ben:41:

seninkiler gene nişanlanmış falan.. Benim bi arkdş grubum var önceden benm sevgilim vardı hiçbirinin yoktu aradan yıllaaar geçti şmdi hepsinin var bi benim yok.. Sürekli, ''istemezmisin bi sevgilin olsun, hep tek nereye kadar, sende böyle tek kaldın kimse almaz seni'' falan gibi salak salak cümleler..

bazen yurtdışına kaçıp kendime yeni bi ortam kurmanın hayallerini kuruyorum:1:

Ben diyorum cine gideceğim fuara ben izin verdim mi diyor hadi ordan diyorum üzülüyor ve kiziyor çoğunlukla..

Ne güzel evlenmeden hayatına mudahele eden ya da ona bagli olmadigin biri yokken
Boyle şeyleri deniyirsun ....

işte böyle düşünen bayan arkadaşlarımız lütfen evlenipde kimsenin başını yakmasın.çünkü bu düşüncelerle hiçbir evlilik yürümez.
böyle düşünen arkadaşlar kimsenin günahına girmesin.evlenmesin istediği gibi gezsin tozsun istediği yere gitsin.

işte böyle düşünen bayan arkadaşlarımız lütfen evlenipde kimsenin başını yakmasın.çünkü bu düşüncelerle hiçbir evlilik yürümez.
böyle düşünen arkadaşlar kimsenin günahına girmesin.evlenmesin istediği gibi gezsin tozsun istediği yere gitsin.

Ay benim son paragrafim eksik mi cikmis anlamadom bunu ben hosteslige gidince arkqdasim demişti bana.

Tabi ki erkeğe saygi önemli ama ister istemez kisitliyorlar seni, keza sende erkeği :))

Ve genelde yananlar hep kızlar oluyor merak etmeyin siz :)))

halbuki benim evlilikten önce başka planlarım ideallerim var hayatımı doya doya yaşamak sitiyorum
medeni durum:boşanmış
çocuk :yok
öğretmenler odasında oturduk knuşuyoruz.bir bayan hoca nişanlandı.neyse tam karşımda bir erkek hoca oturuyor ki bu adam evli bana dönmüüş ne o hocam kıskandınız mı hani bayanlar kendi arasında kıskanır ya böyle diyor.ben de salak salak açıklama yapıyorum yok hocam ne kıskanıcam herkes kendi kaderini yaşar diyorum .gerçekten de düşüncem bu herke kendi kaderini yaşar başımıza nelerin geleceği belli mi hayatta? neyse ben bu durumu gidip bir başka bayan hocaya anlatıyorum bana diyor ki kıskanabilirsin normal :37:
türkiyedeki bu evlilik baskısındannefret ediyorum.evlen evlen evlen b.k var sanki.
geçende bir markete gittim orda öğrencim çalışıyor kız öğrencim bana diyor siz evde kaldınız hadi neyse onun çocukluğuna veriyorum.
cidden evlenen paçayı kurtarıyor gibi, bir algı var biizm süper ileri toplumumuzda.neyse sustum ben:41:

Çok güzel yazmışsın :) bencede bizim toplum aynen öyle çok saçma ama yerleşmiş değişcek gibide durmuyo bu algı

millet ne der düşüncesi hayatımızı mahvetti gitti.Ben de 8 aylık evliyim bu sürece çok sağlıklı başlamadım millet ne der diye nişan atmama bile izin vermediler
boşanmak istiyorum ancak toplum baskısı yine karşıma çıkıyor içime sinmeyen bir eşim ve evliliğim var bu şekilde nereye kadar gider bilmiyorum cesaretimi toplasam ve kaygılarımı bir kenara atabilsem hemen boşanacağım ben de öğretmenim kendi çevrem beni çok iyi anlıyor ama tıolumda cahil insan çok

millet ne der düşüncesi hayatımızı mahvetti gitti.Ben de 8 aylık evliyim bu sürece çok sağlıklı başlamadım millet ne der diye nişan atmama bile izin vermediler
boşanmak istiyorum ancak toplum baskısı yine karşıma çıkıyor içime sinmeyen bir eşim ve evliliğim var bu şekilde nereye kadar gider bilmiyorum cesaretimi toplasam ve kaygılarımı bir kenara atabilsem hemen boşanacağım ben de öğretmenim kendi çevrem beni çok iyi anlıyor ama tıolumda cahil insan çok

8 ay evliliğin oturması için çok kısa bir Zaman aslında..sorunlarınız zamanla düzelmeyecek cinsten mi?öyle ise beklemek ne siZe ne de evliliğinize bir fayda sağlar?bir an çnce kurtulup hayatınıza yeni bir yön vermelisniz yoksa yıklar geçtikçe cesaretiniz dah da kırılır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X