- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
Uzun değil ki...Ayrıca ben uzun uzun yazılınca daha mutlu olurum.öncelikle merhaba ..
Şuanda size minik pisimin yanından yazıyorum :) bir kuçuk dostunuzu kaybetmişsiniz tekrar kaybetme korkunuzu anlıyorum ama onların bizlere yıllarca yaşattıkları mutluluk çok daha buyuk emin olun. O küçücük canı bulmuşsunuz onun meleği siz olun bence bırakmayın :) barınak koşulları çoğu yerde çok kotu . Yok buyuyunce ben bakamayacağım diyorsanız forumlardan yuva aramanızı oneririm. Ayrıca arkadaşların dediği gibi beslenme konusunda en sağlıklısı şuanda kitty milk. ben kuçuk bir ilçede yaşadığımdan ve durum acil olduğundan kitty milk bulamamıştım o yüzden marketlerdeki anne sutu niteliğinde olan ve ozellikle taurin içeren mamalarla beslemiştim tosuncuklarımı. Uzun oldu kusura bakmayın
Evde hayvan beslemek konusu artık beni çok düşündürüyor.
Evde köpek beslemem artık kesin kararım.
Kediciği sahiplenme konusunda da yeterince ilgilenemezsem diye endişelerim var.
Köpeğimin hiçbirşeyi yoktu ben soğukalgınlığı sandım her zaman bu zamanlarda olurdu nasılsa geçer diye hiç ciddiye almadım ama sanırım yabancı cisme bağlı bağırsak düğümlenmesi nedeni ile ani vefat.
Aslında ben hemen araştırır,veterinerlerle konuşurdum ama bu sefer basiretim bağlandı kedicikle ilgilenirken köpeğimi anlayamadım.
Gerçek şu ki en iyi veterinere de götürsem,en pahalı ilaçlarıda versem sonuç değişmeyecekti,vade dolduktan sonra elden birşey gelmiyor bunu biliyorum ama keşke dememek için uğraşıyorum açıkcası.
Bu arada barınaklara hayvan bırakmak banada doğru gelmiyor koşulları nedeniyle sizinde söylediğiniz gibi.