- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.642
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım çok tatlıEki Görüntüle 1261465 Eki Görüntüle 1261465
Hayvan sevmek kadar bana iyi gelen birsey daha yok. Kedi coook guzel bir hayvan, evlat gibi oluyor
çok üzüldüm..Maalesef kedicik bu sabah vefat etti.
1 ay bakabildim.
Önce doğal beslemeye çalıştım ama sonra yavru kedi süt tozu'da aldım,yaş mamada vet.'e de götürdüm ama olmadı.
Neden öldüğünü bilmiyorum.((
Canım çok sağol.İyi ki insanın derdinde yanında olup moral veren sizin gibi insanlarda var ama ,hiç kedi bakmamıştım belki iyi bakamadımMelek olmuşçabanız ve merhametiniz yeter sizin gibi insanlar iyiki var.
kendini suçlama, elinden geleni yaptın..bebeklerde anne sütü eksikliginden veya bilemedigimiz başka nedenlerden ölümler olabiliyor..Canım çok sağol.İyi ki insanın derdinde yanında olup moral veren sizin gibi insanlarda var ama ,hiç kedi bakmamıştım belki iyi bakamadım(
Canım çok sağol.İyi ki insanın derdinde yanında olup moral veren sizin gibi insanlarda var ama ,hiç kedi bakmamıştım belki iyi bakamadım(
Yok canım niye topa tutalım.Biliyorum beni topa tutacaksınız ama yinede söyleyeceğim.Kim demiş kedi beslenen evde tüy olmaz komşum besliyor evine her gittiğimde her tarafım tüy bence hayvanlar sokakta yaşamalı Allah onları ona göre yaratmış.Hayvanları severim ama sokakta.
Evet canım ama bir ara çok canlı ve keyifliydi sonra bir anda bitti.Öksüz yavruların hayatta kalması çok zor ben belkide doğru besleyemedim diyeceğim ama vakti geldiği için gitti yani benim elimden ne gelir ki?kendini suçlama, elinden geleni yaptın..bebeklerde anne sütü eksikliginden veya bilemedigimiz başka nedenlerden ölümler olabiliyor..
Allah razı olsun.İçim biraz rahatladı.Bundan sonra yolda yavru bulursam yine alırım diye düşünüyorum çünkü dediğin gibi annesiz dışarda kalsa yaşama şansı dahada az.Hiç öyle düşünme.
Ya seninle karşılaşmasaydı?
En azından yaşadığı kısa dönemde, sevildiğini hissetti, mutlu bir ev hayatı yaşadı.
Eminim elinden geleni yaptığına.
Allah razı olsun.İçim biraz rahatladı.Bundan sonra yolda yavru bulursam yine alırım diye düşünüyorum çünkü dediğin gibi annesiz dışarda kalsa yaşama şansı dahada az.
Evet canım ama bir ara çok canlı ve keyifliydi sonra bir anda bitti.Öksüz yavruların hayatta kalması çok zor ben belkide doğru besleyemedim diyeceğim ama vakti geldiği için gitti yani benim elimden ne gelir ki?
Eki Görüntüle 1261465 Eki Görüntüle 1261465
Hayvan sevmek kadar bana iyi gelen birsey daha yok. Kedi coook guzel bir hayvan, evlat gibi oluyor
Maaşallah :) kediniz çok tatlı çok sevdim, gerçekten kediler çok güzel ve temiz hayvanlar :)