Merhaba,
1 hafta önce sokakta sanırım 2-3 haftalık bir kedi yavrusu buldum.Komşular çok küçük bakamazsın alma dediler.Bende 4-5 saat belki annesi gelir diye bıraktım ama gelmedi.
Hala aklım almıyor bu kadar küçük bir kedi yavrusu tek başına sokak arasında ne arar?Yürüyebiliyor, acaba kendi mi geldi?Ama niye anne ve kardeşlerini bıraksın.Birisi alıp sonra bırakmış desem böyle vicdan olur mu?
Eve aldım.Biberonla besliyorum.Süt,yumurta sarısı,yoğurt,z.yağı sulandırıp biberonla veriyorum.
Hiç kedi beslemedim.Tam kapının önünde büyük köpekler var.Sürekli evde tutmam mümkü değil elbet kapıdan kaçacak ve köpeklerin önüne düşecek.
Sokak kedisi olsa belki başa çıkabilir ama eve alışınca nasıl olur ,köpekle başa çıkamaz ki?
3 aylık olana kadar bakıp sonra sokağa bıraksam diyorum ama bırakabilir miyim?Bilmiyorum.
Benim kedim olsun desem sürekli dışardaki büyük köpekten sakınmam gerekecek. Allah korusun birşey olursa kendimi suçlayacağım.
Barınak desem?Burda kedi kabul eden barınak yok ayrıca biberonla 2 saatte bir besleyecek barınak bana hayal gibi geliyor.
Sizce ne yapmalıyım?