- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
He böyle valla o fiş hep çıkartılır :)
evet biliyorum guzellige bak ya harikalarWynonna benim serval kedileri çok hoşuma gidiyor. Doğanın bir yansıması resmen.
Türkiye'de bir kişide var bildiğim, daha fazla orjinal serval var mıdır bilmiyorum.
İlla o laptopa oturulur,bende de var ondanBeni bırakıp KK ile uğraşırsan sen işerken alırım intikamımı der ve bilgisayarımı patisiyle kapatır...
Ama önce mutlaka klavyenin üstüne oturur
Bak şu an nasıl sinsi sinsi yaklaşıyor ekrana kedi resmini gördü
Ekranı tırmıklıyor bir de şaka gibi yeminle+1 de bizde var
Canım benim eşimde çok sevmez ilgilenmez hep ben ilgileniyorum eşimi sadece mama siparişi için kullanıyorumşimdi ev arkadaşımla yaşıyorum ama nişanlıma evlendiğimizde kedi alacağımızın sinyallerini verdim. Fakat şırnakta görev yapacağız 3 yıl tatillerde nasıl götürürüm onu diye düşünüp vazgeçiyorum hep.benim annemler sever de nişanlımın ki isteyecek mi mesela herkes aynı düşüncelere sahip olmuyor. yalnızda bırakılmaz o hayvan kafamda deli sorular.
o ikna oldu ama düşüncem şarktayken izinlere gideceğiz onu bırakamam evde.annemlere gitsek onlar severler evimizdede var ama nişanlımın ailesi istemeyebilir.hepsini geçtim otele tatile gidebiliriz. o zaman o hayvan ne olacak diye düşünüyorum ben çok seviyorum çünkü kedileri birlikte uyumuşluğum oynamışlığım çoktur ama işte bunlarıda düşünmek gerekCanım benim eşimde çok sevmez ilgilenmez hep ben ilgileniyorum eşimi sadece mama siparişi için kullanıyorumemin ol can yoldaşı olur oralarda sıkılırsın evlat candır
Habitatı mıdır nedirİlla o laptopa oturulur,bende de var ondan
bunlarıda düşünüyorum tabide şırnakta olacağız ben hastalansam hastneyi zor bulacağım yerde o hayvana bir şey olursa ne yaparım psikolojisine büründüm. herkes kedi sevmiyor ki insanlar çok merhametsiz zorlada sevdiremiyorsun işte kendi kendine idare edebilen bir şey olsa keşke :) küçük bir çocuk gibi ilgi bekliyor bende çok hassasım bir şey olursa çok vicdan azabı çekerim.Sorun değil bizde gurbetteyiz al bi kedicik elbet çevren olur orda evlenince bırakırsın bakarlar 1 ayda bişey olma kafes ve kimlik aşılar olduğu sürece Seyehat edebilirsiniz ve Can'ım ailene bırakırsın dönüşte ordan alıp gidebilirsin
Neden canımBenim hem kedim hem kopum var ama uzulerek haftaya ablamlara veriyoruzCok uzgunum bebekliklerinden beri bizdelerdi
Yahu kedi sahibi arkadaşımin üzülmesini neden isteyeyim zaten. Ben arkadaşımla her türlü görüşürüm. Dışarıda ya da kendi evimde.Kedi sahibi arkadaşınızın çok da üzüldüğünü sanmıyorum. Şahsen köpeğim var diye evime gelinmemesi beni irrite etmiyor. Ki çok şükür "köpeğin var ıyyy" diye gelmemezlik yapan da olmadı.
Birileri evimde kahve içemiyor diye geceleri koynumda yatırdığım evladıma iğrenç varlık muamelesi yapmasına da izin vermiyorum.
Herkesin kendi fikri dediğiniz gibi. Benim şahsi fikrim ve dileğim de sizin gibi insanların çevremde olmaması. Kedi köpek de bunun için çok güzel bir filtre görevi görüyor Chelzy'nin dediği gibi
En azından hiçbir kedi köpek, bu kadar kedi köpek sahibinin olduğu bir yere girip de "ıyrançlarrr" deme ihtiyacı duymuyor :)
Canım canım o kediler benim ben kedili evde buyudum beraber yatar kalkardik birgun hasta olmadik ayagimin usudugunu hisseder ayagima yatardiNe kokması Allah aşkına 4 senedir evimde kedim var bir kere bile koktuğunu bilmem,sadece 1 kere yıkandı ama hergün saatlerce yalanır temizlenir,dilindeki antibakteriyel salgı sayesinde günümüzdeki bir çok insandan çok çok daha temiz inanın
6 aylık bir kızım var aşık Tarçına kimseye gülmediği kadar tarçına gülücükler saçıyor (gerçi tarçın kızımı hiç umursamıyor doğduğundan beri yanından geçmedi odada diğer taraftan dolanıyor) çocukların evcil hayvanla büyümesi güzeldir hemde dünyanın en masum,en candan,en vefalı canlılarıdır hayvanlar sezeryan ameliyatımdan sonra 10 gün boyunca ben uzanır uzanmaz karnımın üstünde yattı kedim acımı anlarcasına bence izin verin mahrum etmeyin çocuğunuzu hatvan sevgisinden
Yurtdisina gidiyoruz ve tuttugumuz ev o kadar kucuk ki yatak odasini bebek odasi yaptik biz salonda yaticazNeden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?