Evde kedi olur mu ya:(

Wynonna benim serval kedileri çok hoşuma gidiyor. Doğanın bir yansıması resmen.
Türkiye'de bir kişide var bildiğim, daha fazla orjinal serval var mıdır bilmiyorum.

evet biliyorum guzellige bak ya harikalar zaten alınmak istenilse bile yurtdısından getiriliyor ve yanlıs hatırlamıyorsam 50 bin doları buluyormus

Canım benim eşimde çok sevmez ilgilenmez hep ben ilgileniyorum eşimi sadece mama siparişi için kullanıyorum emin ol can yoldaşı olur oralarda sıkılırsın evlat candır

Kedili ev pismis kokarmis oyle miiii
Yahu belediye otobusune biniyorum kokudan başım dönüyor, kedi mi bunlar, insan.
Disardan gelip ellerini yikamadan soframa oturup midemi agzima getirenler de insan.
Tuvaletini acikta birakan, sifon cekmekten aciz, ustune ellerini yikamaya usenenler de insan.
Uluorta burnunu kurcalayan, kicini kasiyan, o elini tokalasmak icin bize uzatan da insan.
Sonra insanin yaptigi yenir, kedinin degdigi yenmezmis

Canım benim eşimde çok sevmez ilgilenmez hep ben ilgileniyorum eşimi sadece mama siparişi için kullanıyorum emin ol can yoldaşı olur oralarda sıkılırsın evlat candır
o ikna oldu ama düşüncem şarktayken izinlere gideceğiz onu bırakamam evde.annemlere gitsek onlar severler evimizdede var ama nişanlımın ailesi istemeyebilir.hepsini geçtim otele tatile gidebiliriz. o zaman o hayvan ne olacak diye düşünüyorum ben çok seviyorum çünkü kedileri birlikte uyumuşluğum oynamışlığım çoktur ama işte bunlarıda düşünmek gerek

bunlarıda düşünüyorum tabide şırnakta olacağız ben hastalansam hastneyi zor bulacağım yerde o hayvana bir şey olursa ne yaparım psikolojisine büründüm. herkes kedi sevmiyor ki insanlar çok merhametsiz zorlada sevdiremiyorsun işte kendi kendine idare edebilen bir şey olsa keşke :) küçük bir çocuk gibi ilgi bekliyor bende çok hassasım bir şey olursa çok vicdan azabı çekerim.

Benim hem kedim hem kopum var ama uzulerek haftaya ablamlara veriyoruz Cok uzgunum bebekliklerinden beri bizdelerdi

Yahu kedi sahibi arkadaşımin üzülmesini neden isteyeyim zaten. Ben arkadaşımla her türlü görüşürüm. Dışarıda ya da kendi evimde.

O kediyle mutlu. Ben kedisiz
Kedi yüzünden arkadasligimizi bitirecek degiliz.
Kedi benim hayatımda yok. Sorun da yok.

Canım canım o kediler benim ben kedili evde buyudum beraber yatar kalkardik birgun hasta olmadik ayagimin usudugunu hisseder ayagima yatardi karnım ağrısa karnima yatardi aynen cok temiz bizden temiz onlar hicbir kirini bulastirmaz kakasini gomer ordan temiz oldugu belli zaten

Evet evde kedi beslenir ve kesinlikle koku yapmiyor. İki tane var evimde bu konuda çok hassas olan annem bile herhangi bir koku almadı evimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…