Olsun canım üzülme ablanlarda rahat ederler en azından inş. Kocaman bahçeli bir eviniz olurda bebişlerinize kavuşursunuzYurtdisina gidiyoruz ve tuttugumuz ev o kadar kucuk ki yatak odasini bebek odasi yaptik biz salonda yaticazApartman dairesi bi de, biz burda mustakil evde kaliyoruz hayvanlar bahcede rahatca kosturuyordu. Simdi yine ablamlarin evinde bahcede olabilecekler
Benimde kedim var, keşke ben dogursaydim diyorum öyle bir aşk yani
Cocuk buyutmek gibi bişey hayvan sahibi olmakta
Tek tesellim o, temelli kavusucaz bebislerimleOlsun canım üzülme ablanlarda rahat ederler en azından inş. Kocaman bahçeli bir eviniz olurda bebişlerinize kavuşursunuz
Olur tabikide olur kedi candir.Bende 3senedir bakiorum oglusuma.7aylık ya bebeğim var herkes at dedi ama ben kiyamam ona evlat gibi oluo.al bak göreceksin nasıl da alisacaksin onaKızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Inşaallah yaa herkes bebekle kedi aynı evde olmaz dio ama inanın oluo kedicik gelio kızımı kokluo gidio zaten onlar hissiyat üzere yaratilmislar kime zarar vereceklerini çok iyi biliolarAsıl kedisiz olur mu ya :) ama gerçekten seven bakabilecek insanların evinde olmalı. Gerekli temizliğine beslenmesine dikkat etmek gerekir. 3 senedir var evimizde. Doğacak çocuğumuzu da onunla birlikte büyütmek istiyorum.
Kedi delisi biri olarak evde kedi beslemek , bebek bakmak gıbıdır duyebılırım. Oyle suyunu kumunu koy tamam dıyemıyorsun. Kum kokusu olmuyor diye de bişey yok. Ben kapalı kum kabı almama ve her kakasını yaptıgında arkasından kakayı almama ragmen, evde koku oluyordu. Acıkcası kedimin camdan dışarı öasum masum bakıslarına dayanamadım bahceye buraktım. Şimdi yavruları da oldu cok mutluKızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Alerji gibiBir şey soracağım, kedi ne zaman yakınıma gelse hapşuruyorum. Bayağı ama günde istisnasız 4-5 kere hapşuruyorum ve ev tertemiz toz yok. Az önce yine hapşurdum.
Korktuğum şey değildir değil mi? Test mi yaptırsam alerji için ?
Yapmayin yaAlerji gibi
Anladığım kadarıyla çok zormuş ayrılıkBenim hem kedim hem kopum var ama uzulerek haftaya ablamlara veriyoruzCok uzgunum bebekliklerinden beri bizdelerdi
Kedi delisi biri olarak evde kedi beslemek , bebek bakmak gıbıdır duyebılırım. Oyle suyunu kumunu koy tamam dıyemıyorsun. Kum kokusu olmuyor diye de bişey yok. Ben kapalı kum kabı almama ve her kakasını yaptıgında arkasından kakayı almama ragmen, evde koku oluyordu. Acıkcası kedimin camdan dışarı öasum masum bakıslarına dayanamadım bahceye buraktım. Şimdi yavruları da oldu cok mutlu
Bana olmaz diyen çok çevremde. Bebek doğduğunda kedi nolacak diyorlar. Tabiki bizimle kalacak ne olabilir ki :) çöp torbası mı bu.Inşaallah yaa herkes bebekle kedi aynı evde olmaz dio ama inanın oluo kedicik gelio kızımı kokluo gidio zaten onlar hissiyat üzere yaratilmislar kime zarar vereceklerini çok iyi biliolar
Yapmayin yaValla oturur ağlarım çıkarsa.
Bak ablası bizim oğluşa:)O zaman tamamen karakter meselesi demek ki. Benim çevremde gözlediğim sarmanlar hep hareketliydi. Hatta kendi sarman kedim eşyalarla oynamayı geçtim, durup dururken kolumla, ayak bileğimle filan kavga ediyordu antreman olsun diye. Yazları bahçeli eve geçtiğimizde kuş yakalıyordu ağaçlara fırlayıp. O yüzden sarışınlar çirkef olur gibi bir gözlemim var :) Şimdi melez uzun tüylü bir kedimiz var bahçeye yerleşen, yanına kuş, sinek filan gelirse gidip sandalyenin altına saklanıyor, kuşlar onun mama kabına dadanıyor. :)
Bize de diyorlarBana olmaz diyen çok çevremde. Bebek doğduğunda kedi nolacak diyorlar. Tabiki bizimle kalacak ne olabilir ki :) çöp torbası mı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?