Evde kedi olur mu ya:(

uyurken yanına gelip gelmemesi kedinin karakteri ile alakalıdır.
bizimki bizi görebileceği mesafede durur ama asla ona dokunalım istemez, elletmez,
görme mesafesınden cıkarsak bizi arar evde yanımıza gelır ama deiğim gbi yıne hep bı mesafesı vardır
yabancı ınsanları sevmez
eve mısafır gelınce ortamdan uzaklasır saklanır
masaya sofraya tezgaha tabaklara dadanma huyu asla yoktur
oyuncu da değildir
mesela bize oturmaya gelsenız bir gun bizde kalsanız evde kedı oldugunu asla anlamazsınız :))))))))))))))))
İdeali bu. Ondan olsa tereddüt etmem.

eve geçici olarak misafir kedi almıstık
canımızdan bezdirdi bizi
3 gunde kırmadık esya bırakmadı
annemın kafasına falan atlardı

bizde de 4-5 yıldır sarman var tam aksine varlıgı yoklugu bir
ona alısmısken misafir kedi bizi baya zorlamıstı

bildiğime göre tekir kediler yaramaz oluyor
iran kedileri de özel bakım istiyor
Dışarıya çıkıyorlar mi? Onu nasıl yapıyorsunuz?

İdeali bu. Ondan olsa tereddüt etmem.
evet bizi hiç yormaz
tuvaleti gelir söyler
tertemiz bizim oğlumuz
tekir kediler yaramaz oluyorlar ve iran kedileri de daha cok bakım istiyor aklınızda olsun
bir de dişi kediler daha yaramaz erkekler daha uslu oluyor:)

Dışarıya çıkıyorlar mi? Onu nasıl yapıyorsunuz?
dısarıdan cok korkuyordu bize ilk geldıgınde
aşiya giderken bile ağlardı titrerdi
snr annem ona çok üzüldü biraz alıssın ıstedı, apartmanda serbest bıraktı
bizimki apartmana alıstı , bir iki kere de sokaga kactı
şimdi aksamları evın kapısında sokağa cıkmak ıcın ağlıyor

annemler dubleks bi eve tasındılar gecen hafta
orada bahce duvarımız yuksek bahceye bırakıcaklar çnk şuanda dısarıyı arıyor resmen
kesfetmek istıyor

İnsan gibi diye düşünüyorum ben. Yıkanmayan ter kokan bir insan tanıyıp da insanlar kokuyor demek ne kadar doğruysa bu da öyle bence. Temiz bakılırsa neden koksun yazık. Bildiğim kadarıyla kedi kendi kendini temizliyor. Hatta kuzenimin kedisi biz bakarken tuvaletini bile yapmıyordu.
İlgilenir misiniz bilmiyorum ama dini açıdan da güzel bir hayvan diye biliyorum. Peygamberimiz çok severmiş. Hatta kedinin içtiği artık suyun kalanıyla abdest bile alınır dermiş. Aynı sofrada yemek yermiş falan...

Benim ciddi şekilde kedi tüyü alerjim var. Zaten kuş bile olsa ben tüm hayvanlardan çok korkarım ve besleyemem. Ama böyle olmasaydı çok isterdim kedim olsun. Alın bence düzgün bakacaksanız. Hem kedi köpek beslenen evde büyüyen çocuklar alerjiye karşı daha dayanıklı oluyormuş.
Hemfikiriz arkadaşım. Bende cekinirim hayvanlardan ama o da allahın yarattığı diye düşünmeye çalışırım hep.

Tanıdığım bir çift var,kadın istiyor ama dokunamıyor,adam hiç sevmezdi.
Adam aşık oldu kedisine kadın kucağından indirmiyor şimdi.
Kedi kayboldu diye adam ağlamaktan helak oldu.
Öyle diyim artık.
Yavru sahiplenin ve yetiştirin kendi huyunuza göre.
Hem sevap,hem evinize eğlence.
Sevap dır değilmi? Hiç öyle düşünmemiştim bak.

Ben hsyvanları severim ama evde yapamam. Çocukluğumdan beri huylanırdım dokunamam yaklaşamam. Ama hiç düşmanca sadistçe hislerim yok onlara karşı.
Eşiniz ve çocuğunuz sevecek, siz bakacaksınız. Ben olsam sahiplenmezdim.

evet bizi hiç yormaz
tuvaleti gelir söyler
tertemiz bizim oğlumuz
tekir kediler yaramaz oluyorlar ve iran kedileri de daha cok bakım istiyor aklınızda olsun
bir de dişi kediler daha yaramaz erkekler daha uslu oluyor:)
Tamam. Eşime de dedim şimdi. İran olacak erkek olacak. Teşekkürler arkadaşım bilgi için.

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Yok be yav ne kokması kedi evcil hayvanlar arasında en temizi en kendine yetenidir
Ölülüm onlara ben,senede 2-3 kez şehir dışına çıkmasak alıcam ömrümü paylaşıcam ama olmuyor işte
Eğer müsaitse durumunuz alın hem öyle böyle sevmezseniz ben bişey bilmiyorum
Yanlız 3-5 gün sonra kapıya koymayın he heves uğruna yazık olmasın hayvana :KK20:

Tamam. Eşime de dedim şimdi. İran olacak erkek olacak. Teşekkürler arkadaşım bilgi için.
:) iran kedisi özel bakım ister
ben yanlıs anlattım sanırım
on u özel taramanız lazım
gözlerıne falan bakım yapmanız lazım
tüyleri falan çok dolasır

ama uyusuk olurlar :) o bakımdan iyi

Evde kedi gayet olur.

3 yıldır resmen kızımız oldu.

Kediler kokmaz asla.Sürekli sen elini sürdükten sonra bile rahatsız olan kendini temizleyen bir canlı.

Ayrıca sevilmeyi,ilgiyi isterler.

Koltuk,eşya tırmalar,tüy döker.
Düzenli süpürge ister ev,ve onu eşyalara zarar veren bir canlı olarak değil resmen evin bireyi gibi görmek zorundasınız.

Eğer tüy döküyor,kumu saçıyor,sürekli ayak altında deyip,koltuklarıma yatma zarar verme katılığında görecekseniz almayın.

Benim kedim vardı annemin torunu sanki kucağımızdan inmiyor.
Koltuğu yolsa da umurumuzda değil.
Biraz yaklaşsa,tekerlense yetiyor bizim için.
Hiç birşeyi dert görmüyoruz.

Evden gitti bir iki gün sokak sokak aradık,ve o kadar ev içinde evini buldu geri geldi.Ama insan çocuğu evden gitmiş gibi hüngür hüngür ağlıyor.

Kediler güzel hayvanlar ve ev tam onlara göre,rahat yaşamı seviyorlar.

Ama dert edecek sonra geri atacaksanız almayın,o canlara da yazık

Kedilerin tüy dökmüyor mu diye soranlara, sizin de saçınız bacak kıllarınız yerlere dökülüyor ben soruyor muyum size diyorum...susuyorlar...benim evim herkesin evinden daha temiz...

Çocuk istiyor diye eve hayvan alınmaz.

Hayvana bakacak insan (bu durumda sizsiniz) istiyor diye eve hayvan alınır.
Türü ne olursa olsun eve hayvan almak ciddi bir sorumluluktur. Maddi manevi yükü vardır.

Siz şu an kedi almıyorsunuz. Hayatınıza 15 senelik bir arkadaş, bir can katıyorsunuz. Altına girdiğiniz sorumluluğun ciddiyetinin farkındasınız değil mi?

evde kedi mi olur diyen arkadaşım esas kedisiz ev mi olur? marketten aldıgımız paketlı gıdaları lap dıye dolaba koyuyorz kım bılır kımler elledı depolarda uzerınde neler gezındı. otobusde mınıbusde o tuttugumuz demırler de ne mıkroplar var. yolda bır tanıdıgmızı göruyoruz sarılıp öpuyoruz acaba bu tanıdık tuvaletten sonra el yuz yıkarmı o huyu varmı bılmıyoruz:)) kedılerın tukuruklerı antıbıyotıklıdır gunun buyuk bır kısmı temızlenır durur neden koksun :) haftada 2 3 kez banyo yapan ınsancıkları dusunursek kedıler gıcır gıcır yaratıklar:)) evımde 14 u yavru(cogu bıberonla beslenecek durumda bulundu) ,6da yetıskın cocugum var. yetıskınlerde oncekı senelerden kalan yavrular. hasta yavru bulunca tedavıden sonra sahıplendırırım bu nufus zaman zaman 10 lara ıner zaman zaman 30lara cıkar. bu kadar bol kedı varken bıle gunde 1 2 saat temızlıge ayırmam yetıyor.hele tek kedının ne tuyu dokulecek. ama önerım bır kedı satın almanız degılde muhtac bır cana yuva olmanız,tekirler yaramaz olurlar evet ama bunyelerı en kuvvetlı olanda tekırlerdır :))

Back
X