- 17 Aralık 2011
- 141
- 359
- 303
- Konu Sahibi candyseker
Gitme, günübirlik de gitme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Illa o sehre gitmem gerekirse otelde kalirdim, bunun lafini ileride edecek tiplere benziyorlar.Arkadaşlar merhaba. Bu konu hakkında daha çok fikir almak için kaydoldum ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle ben yoğun ve zor bir bölüm okuyorum,bu sene 4.sınıfım. Sevgilimle de 1.sınıfta iken tanıştık,3.yılımız bitecek kasımda. Farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2-3 saatlik mesafe var.Hafta sonu da meşguliyetlerim oldu,ailesel durumlar da eklenince 2 aydır görüşemedik.Ve bu sefer de gel,kız kardeşimin evinde(yeni evli( kalırsın, bizim eve de yakın dedi.Annesi de ısrar ediyor baya. Mevzuyu şöyle anlatmam gerekirse,kız kardeşi ben ve sevgilim de evde iken,beraber muhabbet ettiğimiz bir günün akşamında,sevgilimin annesi ''x(ben) evde biz varken gelsin,komşular yanlış anlamış söylediler'' demiş.Oysa kızı da evdeydi,yalnız kalmadık,kızı da bir şey dememiş mi vs hiç bilmiyorum fakat durum bu.Ben de o günden sonra ne evlerine ne de o şehre adım attım.Gittiğim zamanlarda da teyzemde kalıyordum,fakat teyzemler de memlekete dönünce o şehirde kalacak yerim de olmadı zaten.2.si de kız kardeşi nikahına da düğününe de arayıp davet etmedi,sevgilimin demesiyle aradı(çünkü ben sevgilime aramadı dediğimden sonra arandım.) Direkt olarak kötü imaları olmadı,annesi de sürekli tatlı tatlı konuşur ama bu iki şey beni bir tık soğutmuştu zaten.Sevgilim de bu yaz işe girdiğinden beri daha sık yanıma geliyor otelde kalmalı da günübirlikte. Şimdi de seni görmeyi çok istiyorlar,özlemişler,kız kardeşim de ne misafiri bizim aileden tabii ki kalsın,dedi vs diye anlattı. Sizce ileride yüzüme karşı bunları söylerler mi? Ayrıca ben anneme yalan söyleyip gideceğim,sevgilimi biliyor ama henüz tanışmadılar.Ki bence annem de doğru olmadığını söylerdi.Yakın bir arkadaşıma da anlattığımda gitmemin doğru olmadığını söyledi.Bir de sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Ayrıca bu iki olaydan da bana bir akıl da verebilir misiniz,sizce bu insanlar ileride daha neler yapabilir? ben bayadır(1.5 yıldır) gitmiyorum,irtibat kurmuyorum(aramıyorum,ararsa annesi arıyor) ama ilerisi için evlilik için de bazı tereddütlerim var zaten. okuduğunuz için yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
evet evet.daha sonrasında bir sürü laf duymak istemiyorumHiç uzun uzun okumaya gerek yok. Kalınmaz öyle. Başn ağrır sonra, boşver.
ya ben açıkçası,diğer insanlar yüzünden annemin bana olan güvenini kırmak istemiyorum.benim için önemli olan bu.eğer o raddeye gelirse,öyle şeyler söylenirse ben de ağzımı açarımDerlerse desinler cevabını verirsin. Çenelerini kapatmak kolay. Herkes kendi kapısının önüne baksın. Sorun bence o değil. Ama bu insanlar mesafeyi hakediyor bence
tam olarak neler dediler sonrasında...Asla gitme.
Ben bu problemi yaşadım.
konuşurken özledim ay canım kızım filan ama o komşu olayı sonrasında artık samimi bulmuyorum..Illa o sehre gitmem gerekirse otelde kalirdim, bunun lafini ileride edecek tiplere benziyorlar.
evet gerçekten öyle.sevgilimle de az önce tartıştım zaten.manipüle edildiğimi düşünüyorum o da ayrı bir konu.ben bir kız olarak gidip kalmam münasip değilSevgilinize ne diyeceksiniz annenizden gizli gidip kalamayacağinizi diyeceksiniz . Neden annenize yalan söyleyip gidesiniz ki onun annesi komşular vs diye size laf duyuruyor siz annenizin haberi olmadan gitmeyin
günübirlik gitmek yine belki olabilir dedim..ama siz neden öyle dedinizGitme, günübirlik de gitme.
Tabiki gitmeyin. Ayrıca aile tanışması harici önden aile ile tek başına tanışma olayını çok gereksiz buluyorum.Arkadaşlar merhaba. Bu konu hakkında daha çok fikir almak için kaydoldum ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle ben yoğun ve zor bir bölüm okuyorum,bu sene 4.sınıfım. Sevgilimle de 1.sınıfta iken tanıştık,3.yılımız bitecek kasımda. Farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2-3 saatlik mesafe var.Hafta sonu da meşguliyetlerim oldu,ailesel durumlar da eklenince 2 aydır görüşemedik.Ve bu sefer de gel,kız kardeşimin evinde(yeni evli( kalırsın, bizim eve de yakın dedi.Annesi de ısrar ediyor baya. Mevzuyu şöyle anlatmam gerekirse,kız kardeşi ben ve sevgilim de evde iken,beraber muhabbet ettiğimiz bir günün akşamında,sevgilimin annesi ''x(ben) evde biz varken gelsin,komşular yanlış anlamış söylediler'' demiş.Oysa kızı da evdeydi,yalnız kalmadık,kızı da bir şey dememiş mi vs hiç bilmiyorum fakat durum bu.Ben de o günden sonra ne evlerine ne de o şehre adım attım.Gittiğim zamanlarda da teyzemde kalıyordum,fakat teyzemler de memlekete dönünce o şehirde kalacak yerim de olmadı zaten.2.si de kız kardeşi nikahına da düğününe de arayıp davet etmedi,sevgilimin demesiyle aradı(çünkü ben sevgilime aramadı dediğimden sonra arandım.) Direkt olarak kötü imaları olmadı,annesi de sürekli tatlı tatlı konuşur ama bu iki şey beni bir tık soğutmuştu zaten.Sevgilim de bu yaz işe girdiğinden beri daha sık yanıma geliyor otelde kalmalı da günübirlikte. Şimdi de seni görmeyi çok istiyorlar,özlemişler,kız kardeşim de ne misafiri bizim aileden tabii ki kalsın,dedi vs diye anlattı. Sizce ileride yüzüme karşı bunları söylerler mi? Ayrıca ben anneme yalan söyleyip gideceğim,sevgilimi biliyor ama henüz tanışmadılar.Ki bence annem de doğru olmadığını söylerdi.Yakın bir arkadaşıma da anlattığımda gitmemin doğru olmadığını söyledi.Bir de sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Ayrıca bu iki olaydan da bana bir akıl da verebilir misiniz,sizce bu insanlar ileride daha neler yapabilir? ben bayadır(1.5 yıldır) gitmiyorum,irtibat kurmuyorum(aramıyorum,ararsa annesi arıyor) ama ilerisi için evlilik için de bazı tereddütlerim var zaten. okuduğunuz için yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
ben bu tanışma vs çok erken buluyorum zaten.sevgilim ilk aylarda aşırı bir emrivaki ile tanıştırdı.yoksa benim için daha şu zamanda bile erken yani.Tabiki gitmeyin. Ayrıca aile tanışması harici önden aile ile tek başına tanışma olayını çok gereksiz buluyorum.
Arkadaşlar merhaba. Bu konu hakkında daha çok fikir almak için kaydoldum ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle ben yoğun ve zor bir bölüm okuyorum,bu sene 4.sınıfım. Sevgilimle de 1.sınıfta iken tanıştık,3.yılımız bitecek kasımda. Farklı şehirlerdeyiz ama aramızda 2-3 saatlik mesafe var.Hafta sonu da meşguliyetlerim oldu,ailesel durumlar da eklenince 2 aydır görüşemedik.Ve bu sefer de gel,kız kardeşimin evinde(yeni evli( kalırsın, bizim eve de yakın dedi.Annesi de ısrar ediyor baya. Mevzuyu şöyle anlatmam gerekirse,kız kardeşi ben ve sevgilim de evde iken,beraber muhabbet ettiğimiz bir günün akşamında,sevgilimin annesi ''x(ben) evde biz varken gelsin,komşular yanlış anlamış söylediler'' demiş.Oysa kızı da evdeydi,yalnız kalmadık,kızı da bir şey dememiş mi vs hiç bilmiyorum fakat durum bu.Ben de o günden sonra ne evlerine ne de o şehre adım attım.Gittiğim zamanlarda da teyzemde kalıyordum,fakat teyzemler de memlekete dönünce o şehirde kalacak yerim de olmadı zaten.2.si de kız kardeşi nikahına da düğününe de arayıp davet etmedi,sevgilimin demesiyle aradı(çünkü ben sevgilime aramadı dediğimden sonra arandım.) Direkt olarak kötü imaları olmadı,annesi de sürekli tatlı tatlı konuşur ama bu iki şey beni bir tık soğutmuştu zaten.Sevgilim de bu yaz işe girdiğinden beri daha sık yanıma geliyor otelde kalmalı da günübirlikte. Şimdi de seni görmeyi çok istiyorlar,özlemişler,kız kardeşim de ne misafiri bizim aileden tabii ki kalsın,dedi vs diye anlattı. Sizce ileride yüzüme karşı bunları söylerler mi? Ayrıca ben anneme yalan söyleyip gideceğim,sevgilimi biliyor ama henüz tanışmadılar.Ki bence annem de doğru olmadığını söylerdi.Yakın bir arkadaşıma da anlattığımda gitmemin doğru olmadığını söyledi.Bir de sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Ayrıca bu iki olaydan da bana bir akıl da verebilir misiniz,sizce bu insanlar ileride daha neler yapabilir? ben bayadır(1.5 yıldır) gitmiyorum,irtibat kurmuyorum(aramıyorum,ararsa annesi arıyor) ama ilerisi için evlilik için de bazı tereddütlerim var zaten. okuduğunuz için yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Çok ayıp olmuş kendi ailene. Size bu emrivakiyi yapan biri ile ciddi düşünme konusunu tekrar düşünün derim. Annesinin size lafını komşu lafını da size taşımış. Annesine cevap veripnsizi koruyacağı yerde. Ayrıca erkek gelecek sizin şehrimize kalsın bir otelde vshiç farklı bir yerde görüşme olmadı. sevgilim ilişkinin ilk aylarında direkt dayısının evine emrivaki şekilde götürdü,orada bütün aileyle tanışmış oldum
Peki bunu yapan biri ile evlilik düşünüyor musunuz? Bu çok saygısızca bir davranışben bu tanışma vs çok erken buluyorum zaten.sevgilim ilk aylarda aşırı bir emrivaki ile tanıştırdı.yoksa benim için daha şu zamanda bile erken yani.
Rahat edemem ablanın kocası evde diyeceksin gayet basit. Kadın komşulara ağzının payını verip bunu sana tasimayabilirdi. Gitme sakın. Ozlediler falan yalan işler neyini ozleyecekler el kiziningitmemem lazım cidden,ama bunu sevgilime nasıl söylerim bilmiyorum
Aynı şeyi sürekli yazmanıza gerek yok anladık onu.Evli kadının evinde ne işiniz var,sizin hiç birşeyiniz değil.Adam çok özlediyse o gelsin.Anneye yalan söyleyip gitmek ne demek???Annenize hiç saygınız yok ,yarın bir gün senin kızın bizim evden çıkmıyordu diye abartarak yalan söyleseler toparlayamazsınız.Gelin Ata binmiş ya kısmet demiş . İlerde bu ilişki biter o zaman arkanızdan konuşulacak olayların içinde olmayın...ilk aylarda 2-3 kez sevgilim gelmişti,burada arkadaşı vardı onda kalıyordu,arkadaşı da farklı şehre taşınınca ben onun şehrine gittim,teyzemde kaldım.teyzem memlekete döndükten sonra da zaten tam annesinin onun dediği zamandı zaten,daha sonrasında hiç gitmedim,sevgilim geldi yanıma hep.şimdi de böyle söylüyor.
Ya enişte bey atıyorum "candy de evde pek açık sacik dolandı" "candy Bana yürüdü" gibi laflar ederse ne olacak? Olmaz demeyin. Her çeşit insan var. Ablası evden bir şey çalındı derse senden bilirse? Tanımıyorsun ki sen bu insanları?Aynı şeyi sürekli yazmanıza gerek yok anladık onu.Evli kadının evinde ne işiniz var,sizin hiç birşeyiniz değil.Adam çok özlediyse o gelsin.Anneye yalan söyleyip gitmek ne demek???Annenize hiç saygınız yok ,yarın bir gün senin kızın bizim evden çıkmıyordu diye abartarak yalan söyleseler toparlayamazsınız.Gelin Ata binmiş ya kısmet demiş . İlerde bu ilişki biter o zaman arkanızdan konuşulacak olayların içinde olmayın...
Günü birlik gitseniz bile adam aşırı baskıcı ve manipülatif bir şekilde sizi razı eder kalırsınız çünkü çoktan hayatınızın iplerini adamın eline vermişsiniz, ortada bir şey yokken annesinin aranmasını emreden adamdan vazgeçmediğinize göre o ne derse o ....günübirlik gitmek yine belki olabilir dedim..ama siz neden öyle dediniz
Evet en saçması bir erkek sözde sevdiği kadına nasıl bu teklifte bulunur nasıl utanmadan ayağına çağırır??Erkek her yerde kalır ama kadın kimsesi olmayan şehirde nasıl rahat eder hiç düşünmüyor....Ya enişte bey atıyorum "candy de evde pek açık sacik dolandı" "candy Bana yürüdü" gibi laflar ederse ne olacak? Olmaz demeyin. Her çeşit insan var. Ablası evden bir şey çalındı derse senden bilirse? Tanımıyorsun ki sen bu insanları?
Anası çok kolay yalan söylüyor baksana. Gitme sevgilin gelsin.