Evde kedi olur mu ya:(

bu da benimkiydi :anne:

Eklentiler

• gg.webp
    gg.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 81
  • r.webp
    r.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 67
Ay Allahım güzelliğine hele :anne::KK200:
Ay sorma bazen anneme götürüyorum annem özlüyor malum (zaten orda büyüdü evlenince tabi bırakmadım eşim çok sevmemesine rağmen) 2 güne ağıt yakmaya başlıyorum oyyy bibim bibimm kırıldı kolum diye diye geziyorum evde :hasta: eşim hemen diyor yav gidip alalım kedini diye :KK70:

teşekkür ederiz pek hanımefendi pek güzeldir sokak kedisi kendileri ama sanırsın kraliyet ailesi mensubu :)
ah bibiii :( nolucam ben böyle
geceleri sarılıp uyurduk küçük yavrum :(
o da beni arıyormuş
eşyalarımı koklayıp miyavlıyormuş

Temiz baktigini iddia eden kedi sahiplerinin de evi kokuyor.
Kedili ev kokar..

Sahipleri kokuya alıştığından mıdır nedir, kokmuyor sanıyorlar.

Bana kokuyor.
Bir bardak su bile icesim gelmiyor kedili evde.
Kediler evde yaşamak için dünyaya gelmiş canlılar değiller

Ölürüm ben ona Van kedileri çok akıllı ve asil kedilerdir ben bunu onlara benzettiğim için aldım aradım bulamadım Van kedisi çok baktım ya tutamadım göz yaşlarımı Nasıl özlemişim güzel kediciklerimi :KK43:

gözünün biri mavi olsaydı seninki de tam van kedisiymiş zaten :) aman cinsi ne farkeder zaten hepsi ayrı bi tatlı ayrı bi ponçik :KK36:

Ankara :rolleyes::KK200: Çok isterdim ama benim kısmetim minik tekirimmiş :KK70:
Güzel kızınızı yakışıklı oğluma isteyebilir miyim :deli: Çok iyi bir kayınvalideyimdir :KK8::p:KK70:
Bizde arayıştayız ama ağırdan da satıyoruz bakalım kısmet kime olacak ;) Van kedisiyle düşünüyoruz ama yinede takiplerimizi değerlendirmeye alırız ;) evde kalmaya niyetimiz hiç yok :)

Kendi anüsünü yalayan bir hayvanın ve o evin temiz olma ihtimali yok.

Seviyorum ve hijyen anlayışıma ters degil diyene, tabii ki bişey diyemeyiz

Temiz baktigini iddia eden kedi sahiplerinin de evi kokuyor.
Kedili ev kokar..

Sahipleri kokuya alıştığından mıdır nedir, kokmuyor sanıyorlar.

Bana kokuyor.
Bir bardak su bile icesim gelmiyor kedili evde.
Kediler evde yaşamak için dünyaya gelmiş canlılar değiller
O kadar insan geldi evime kimsede böyle bişey söylemedi özellikle sordum sanırım siZinki psikolojik ?

Bizde arayıştayız ama ağırdan da satıyoruz bakalım kısmet kime olacak :KK66: Van kedisiyle düşünüyoruz ama yinede takiplerimizi değerlendirmeye alırız :KK66: evde kalmaya niyetimiz hiç yok :)
Hahahah yerim onu :D Kıyamam ona Ankara ya da Van'dan başka cinsle izin vermeyin bence. Ve yavrulardan birini vermek isterseniz seve seve :rolleyes: Ankara gördüm mü kendimi kaybediyorum :D
Şaka bir yana, maşallah diyelim çok güzel bir bebek :nazar:

Back
X