Evde kedi olur mu ya:(

Hiç hayvan beslemedim, fobim var malesef.
Kokar mı kokmaz mı bilmem.
Ama kedi iyidir diye biliyorum ;)
Lakin bakamayacak olan almamalı, bu iş aşk işi bence..
Hayvanlar hevesler uğruna evlerde hapis olmamalı, hakkıyla bakanlara değil lafım tabiiki

Valla evde insan yasiyorsa kedi de yasar
Bizden temizler
Hic ter kokan bir kedi gormedim
Ama insanlar ter kokuyor hem de bildiginiz les gibi

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..

Kedili ev candır
İnanılmaz bir hayat arkadaşıdır kediler
Kokmazlar, kumunu düzenli temizlerseniz sorun olmaz
Tüy dökerler bu sorunu tarama ile azaltabilirsiniz

Hamileyim zor bir hamilelik geciriyorum.. ama kizim hayvanlari cok sevdigi icin esim barinaktan sahiplenmis getirdi.

Kuma yapmayi bile bilmiyordu.. salonda ona köşe yaptim.. her gun salonda tuvalet temizledim ama sabirla ogrettim sanirim iki gundur kumuna yapiyor.

Sabir ve ozveri... Ki hiperaktif 18 aylik kizim var.. emek verecekseniz sahiplenin ama ben sizde o potansiyeli goremedim.

Kedi en temiz hayvandir.. ama bakim gerekir.. kumunu yemini arastirdim aldim. Asilarini oldu. Siz bu sekilde takip edecek misiniz?

Dun bir insanin evde besledigi yavru kediyi evi pisletiyor diye arabayla uzak yere biraktigini duydum. İcim acidi..

Sizde bakacak potansiyel kesinlikle yok. Bir kere en basta siz istemiyorsunuz. Esinize de sert dille hayir deyin.

Benm kopüşüm var gayette zevkli bakması beslemesi benm annemde siz gbydi hiç sevmezdi aglardı herayı gorunce smdi kucagndan indrmez 3 cocugum var der o derecede sevyo evlndm geldm hala annmde ama su da var 2 gun sonraa sokaga atcaksanız hiç almayın onunda canı var yasama hakkı var ii dusunun
Ev kokmazsa dediğin gibi süper.
Birde uyurken vs yanınıza gelirmi. Ben biraz korkuyorum kredilerden :(

Biraz rahatladım

Şöyle diyim annem ben kedi aldığımda bana küsmüş, artık evine gelmem demişti. Sen bana gelirsin demişti. Sonra bir gün mecburen kedimle onda kalmamız gerekti. Şimdi herkese torunum diye resmini gösteriyor. İki gün resmini atmazsam kızıyor. Biz tatile gittiğimizde annemde kalıyor. Bazen hadi ne zaman tatile gidiyorsunuz diyor. Temelli istemez çünkü tüyü ile uğraşması biraz zor. O aklınızda bulunsun. Mevsim geçişlerinde tüy döküyorlar. Sizin için çok sorun olur mu? Sık sık ev süpüren bir insansanız sıkıntı olmaz ama.

Kıźım küçükken çok istedi hiç istemeden aldım, 6 yıldır bizde nazlımız evimizin bir parcası oldu. Çok temiz bir hayvan sadece tüy sorunu vardı onunda çaresini bulduk 4ayda bir veterinerde traş ettiriyoruz oda rahat ediyor bizde.şimdi karşimda yatmış bana

Birde uyurken vs yanınıza gelirmi. Ben biraz korkuyorum kredilerden :KK43:

O biraz değişiyor. Gelen de var gelmeyen de var. Sizin onu nasıl alıştırdığınızla ilgili. Bazısı asla yatak odasına almıyor ama biz koyun koyuna yatıyoruz. Özellikle kışın sizin vücut sıcaklığınızı arıyorlar. Ama yatak odasına almayan da var. Bir süre kapınızn önünde miyavlayabilir ama alıştırma sürecinden sonra sıkıntı olmaz.
Yine de bu kadar korkuyorsanız almasanız mı ki? Sonuçta biri okula biri işe gidince kedi size kalacak. En çok ilgilenecek, en çok vakit geçirecek sizsiniz.

Birde uyurken vs yanınıza gelirmi. Ben biraz korkuyorum kredilerden :KK43:
Kedi beslemedm ama kendsne has kokusu vardır yani hepimizn var benm evime giren kopek kokusunu ayırt edeblyo mesela. Kotu kokmuyo bana gore bizim nasıl ten kokumuz varsa onlarında var. Tuy doker kuma alıştrmanız lazım ve esyalar çizileblir kopekte daha zor direkt parcalıyo benm attgm ayakkabının terliğin haddi hesabı yok:) ama ben kızımdan vazgecmedm hep sabırlı oldum bebekti diş cıkarıyodu diye dusundum. Bide yanımda yatıyodu hep yavruykrn aglmsn diye yataga alıyodum kedilerde muhtemelen yatmak ister korkcak bişey yok ama sorumluluk var iyi dusunun once bi balık alın isterseniz en azından cocugunuzun sorumlulugunu olcmuş olursunuz

Hamileyim zor bir hamilelik geciriyorum.. ama kizim hayvanlari cok sevdigi icin esim barinaktan sahiplenmis getirdi.

Kuma yapmayi bile bilmiyordu.. salonda ona köşe yaptim.. her gun salonda tuvalet temizledim ama sabirla ogrettim sanirim iki gundur kumuna yapiyor.

Sabir ve ozveri... Ki hiperaktif 18 aylik kizim var.. emek verecekseniz sahiplenin ama ben sizde o potansiyeli goremedim.

Kedi en temiz hayvandir.. ama bakim gerekir.. kumunu yemini arastirdim aldim. Asilarini oldu. Siz bu sekilde takip edecek misiniz?

Dun bir insanin evde besledigi yavru kediyi evi pisletiyor diye arabayla uzak yere biraktigini duydum. İcim acidi..

Sizde bakacak potansiyel kesinlikle yok. Bir kere en basta siz istemiyorsunuz. Esinize de sert dille hayir deyin.
Açıkçası korkuyorum kedilerden ama alışmak isterim. 20 yıldır çalışıyordum şimdi evdeyim. Biraz yalnızım ve canımız sıkılıyor oğlumla. Ve okadar istiyorki yıllardır pek şansım kalmadı sanki.

Lütfen siz evcil almayın.
Düzgün bakıldığı takdirde evcil hayvanlar kokmaz. Ama ben sanmıyorum ki siz düzgün bakasınız.
"evde kedi mi olur" diyen birisinden beklenecek performans bellidir.
Yazayım da tamamen aklınızdan silin.
Düzgün mamalar pahalı, veterinerde aşıları ücretli, kedi kumu var, tırmalama tahtaları var, tırmalama tahtası olmazsa eşyaları tırmalayabilir. Cayın siz bu işten.
+1

Kedi en temiz hayvandır.Kokmaz.
Karakterli hayvandır ,o istemiyorsa onu sevemezsiniz bile.İtaatkar değildir,akıllıdır.
Ayrıca sizi seviyorsa bazı tedavi edici özelliklerine de şahit olursunuz.
Hastalıklı bölgeye sürekli temas etmeye çalışır ,sizi uyarmaya çalışır ayrıca tedavi için de uğraşır.
Daha nelerr nelerr,,
Bende de var iki tane.

Açıkçası korkuyorum kedilerden ama alışmak isterim. 20 yıldır çalışıyordum şimdi evdeyim. Biraz yalnızım ve canımız sıkılıyor oğlumla. Ve okadar istiyorki yıllardır pek şansım kalmadı sanki.
Eger istiyorsaniz icten olarak kedi bakimi diye arastirabilirsiniz..
Mama,kum,tirmalama tahtasi,kum kabi,mama kabi basta aklima gelenler.. veterinere asi karnesiyle kaydolunca o takip ediyor..

Kesinlikle satin almayin sahiplenin...

Biz belediyenin barinagindan sahiplendik. Orda temel asisini yapip kedinin karnesini cikartip verdiler... Veterinere kaydettik kedimizi o bizi bilgilendircek..

ayy her evıme gelen çocuklar kedimi görunce kendınden geçiyor sevmek istiyor gerçekten çok istiyorlar lakin kocanızın ve çocugunuzun gaz vermesıyle sakın almayın büyük sorumluluk onlar bir iki oynar severler giderler , bakımı temizlıgi hep size bakar , benim var kokmuyor asla hatta muhabbet kuşum kokuyor o kokmuyor çok temiz bir hayvan kedi, tüy sorunu var o yuzden hep koltuklarımda örtü var, tuvaletini kumundan başka yerde asla yapmaz, ben evde hayvan çok sevdiğim için hiçbişeyi bana batmaz ama siz evde sevmedıgınız için en ufak kılı tuyü size batar , sakın almayın sonra yazık oluyor hayvancagızlara sokaga bir yere atıyorsunuz.

Önce biraz dışarıdakileri sevin, kendinizi yoklayın
Eve temelli alıp, sonra bırakmak hayvan için çok yıkıcı, eve alışan kediler dışarıda yaşayamıyor
Bu işin mali yükünü de hesaplayın, maması, kumu, aşısı vs.. Sonra insanlar gibi hastalanabiliyorlar ve hayvan sağlığı bizim ülkemizde çok çok pahalı, başınıza ciddi bir hastalık gelmesi halinde bakabilir misiniz, bunları hep hesaplayın. Uzun yıllardır kedi besliyorum, çok sevmek lazım çok

Evde hayvan beslemek çok güzel bir duygu hele ki dokunup sarılabileceğiniz bir hayvansa. Gerçekten severseniz pisliği misliği görünmüyor gözünüze ve o kendine has kokusu mis gibi geliyor. Pislik dediğiniz de temizlenince geçen bir şey zaten, insandan pis olamaz ya. İnek beslemeyeceksiniz sonuçta evde...

Back
X