- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Ev kokmazsa dediğin gibi süper.Benm kopüşüm var gayette zevkli bakması beslemesi benm annemde siz gbydi hiç sevmezdi aglardı herayı gorunce smdi kucagndan indrmez 3 cocugum var der o derecede sevyo evlndm geldm hala annmde ama su da var 2 gun sonraa sokaga atcaksanız hiç almayın onunda canı var yasama hakkı var ii dusunun
Biraz rahatladım
Ev kokmazsa dediğin gibi süper.
Birde uyurken vs yanınıza gelirmi. Ben biraz korkuyorum kredilerden![]()
Ev kokmazsa dediğin gibi süper.
Kedi beslemedm ama kendsne has kokusu vardır yani hepimizn var benm evime giren kopek kokusunu ayırt edeblyo mesela. Kotu kokmuyo bana gore bizim nasıl ten kokumuz varsa onlarında var. Tuy doker kuma alıştrmanız lazım ve esyalar çizileblir kopekte daha zor direkt parcalıyo benm attgm ayakkabının terliğin haddi hesabı yok:) ama ben kızımdan vazgecmedm hep sabırlı oldum bebekti diş cıkarıyodu diye dusundum. Bide yanımda yatıyodu hep yavruykrn aglmsn diye yataga alıyodum kedilerde muhtemelen yatmak ister korkcak bişey yok ama sorumluluk var iyi dusunun once bi balık alın isterseniz en azından cocugunuzun sorumlulugunu olcmuş olursunuzEv kokmazsa dediğin gibi süper.
Açıkçası korkuyorum kedilerden ama alışmak isterim. 20 yıldır çalışıyordum şimdi evdeyim. Biraz yalnızım ve canımız sıkılıyor oğlumla. Ve okadar istiyorki yıllardır pek şansım kalmadı sanki.Hamileyim zor bir hamilelik geciriyorum.. ama kizim hayvanlari cok sevdigi icin esim barinaktan sahiplenmis getirdi.
Kuma yapmayi bile bilmiyordu.. salonda ona köşe yaptim.. her gun salonda tuvalet temizledim ama sabirla ogrettim sanirim iki gundur kumuna yapiyor.
Sabir ve ozveri... Ki hiperaktif 18 aylik kizim var.. emek verecekseniz sahiplenin ama ben sizde o potansiyeli goremedim.
Kedi en temiz hayvandir.. ama bakim gerekir.. kumunu yemini arastirdim aldim. Asilarini oldu. Siz bu sekilde takip edecek misiniz?
Dun bir insanin evde besledigi yavru kediyi evi pisletiyor diye arabayla uzak yere biraktigini duydum. İcim acidi..
Sizde bakacak potansiyel kesinlikle yok. Bir kere en basta siz istemiyorsunuz. Esinize de sert dille hayir deyin.
Hatta dünyanın en güzel şeyidir...Korkma, bir kedi ile uyumak harika bir duygudur![]()
+1Lütfen siz evcil almayın.
Düzgün bakıldığı takdirde evcil hayvanlar kokmaz. Ama ben sanmıyorum ki siz düzgün bakasınız.
"evde kedi mi olur" diyen birisinden beklenecek performans bellidir.
Yazayım da tamamen aklınızdan silin.
Düzgün mamalar pahalı, veterinerde aşıları ücretli, kedi kumu var, tırmalama tahtaları var, tırmalama tahtası olmazsa eşyaları tırmalayabilir. Cayın siz bu işten.
Eger istiyorsaniz icten olarak kedi bakimi diye arastirabilirsiniz..Açıkçası korkuyorum kedilerden ama alışmak isterim. 20 yıldır çalışıyordum şimdi evdeyim. Biraz yalnızım ve canımız sıkılıyor oğlumla. Ve okadar istiyorki yıllardır pek şansım kalmadı sanki.
Açıkçası korkuyorum kedilerden ama alışmak isterim. 20 yıldır çalışıyordum şimdi evdeyim. Biraz yalnızım ve canımız sıkılıyor oğlumla. Ve okadar istiyorki yıllardır pek şansım kalmadı sanki.