Evde kim kaprisli?

maskelileydi

yalnızlığım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
80
0
86
Diğer
evde kim daha çok kapris yapar?

kaprisli bayanların eşleri nasıl davranır?

ya da

kapsirsli erkeklerin eşleri ortamı yumuşatmak için napar?

valla ben çok kaprisliyim yaaa biliyorum kötü ama ne yapayım ben böleyim böyle olduğum için eşim yumuşaklılık gösterir alttan alan taraf olur valla

bu aralar hıc cekılmıyorum hamilelgin verdıgı bısey heralde
kendı yaptıgımın kendımde farkındayım ama kontrolu kaybettım snaırım
cok sabırlı eşim alttan alıyo ıdare edıyo allah razı olsun :gitme::sinifsinif:

bizde esim kaprislidir her zaman surat asan tavir yapan taraf odur. ben hic beceremem hep alttan alirim herseyi. ama yuzune karsi cok soylemisimdir sen erkeksin ama kaprisi sen yapiosun ben bayan oldugum halde yapamiyorum diye. ama ayni tas ayni hamam degistiremiyoruml.

bennnnnnnnnnnnn tabi ki :)) oh bir de hamileyim.kız olacak bebeğim.eşim diyor ki güç birleştirceniz dimi bana karşı :)) kıyamam ki ben kocama.her türlü nazımı ,kaprisimi çeker sağolsun.

benim:dilcikar: eşimin tepkisi ne kadar nazlı ve kaprislisin demek olur ama yinede peşimden ayrılmaz canım benim kıyamas banakaydirigubbakcemile3

tabiki ben kaprisliyim, bazen çenemden ben bile ürküyorummm:1shok: yazık adama diyorum iyi katlanıyor banadelikafadulden ama alttan alıyor yaa, onun kapris yaptığ zamnalarda da ben alttan alıyorum olup bitityorlaelaelaelaelae

durumlara gore kaprıs ortalaması degısebılıyor bızım evde.. :umursamaz: ama genel olarak soylersem ben.. :lepi: kaprıs rekorlar kıtabı denen bısey olursa bırıncılıgı kaptırmaya nıyetım yok.. :hooray: ama haklıysam kaprıs yaparım.. esımde sucunu bıldıgı ıcın alttan alır.. zemuszemus ama o kaprıs yapıyorsa haklı olsada haksız olsada sesımı cıkarmam.. :1closedeyes: sessız sedasız olayların yatısmasını ve ılk adımı yıne ondAN beklerım.. :kedi: vayy be bole yazınca bı tuhaf oldum.. kaydirigubbakcemile3 cok jeyyar :jeyyar: gordum kendımı.. kötükedihüso

ben kapsirliyim, aslında sonradan üzülüyorum çünkü eşimi çok sinir ediyorum..bence gereksiz kaprislere son vermeliyiz ya da bi sınırı olmalı..lüzumsuz yıpratmalara sebep olabilir..
fazla naz aşık usandırabilir kısaca..

hiç kaprisli değilimdir.. kapris nasıl yapılır onu bile bilmiyorum zaten :roflol:
eşimde kaprisli olmamamı seviyor..
bu arada bazı arkadaslare naz ile kaprisi karıstırmıslar.. ikiside farklı kavramlar oldugunu belirtmek istedım..
a.s

Benim o kaprisli Eşim değildir sağolsun...

İlgi beklerim , şımartılmak isterim, olumsuz bir sözünde surat asarım, vs vs..

Bu liste uzayıp gider böylece zemuszemus Napiyim ben de fethedilmeyi bekleyen kale gibiyim lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…