- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Şimdi ayrılmanın kime ne faydası var ki..
Olan oldu ikisi de çok üzüldü kaldı ki her genç insan sever aşık olur neden üzülsünler.
Ailesine mahçup oldu,kardeşinden hakaret gördü.
İlk başta kontrollü davranmalıydısevgili olmamalıydı ama inşallah düzelir herşey.
ınsan sevdıgı kısıyı secemıyorkı..duygularımı nasıl bastırabılırım, sevıyorum, sevılıyorum neden bu duruma sırtıma döneyım ..sırf kültüre ters dıyemı?? ne kültüründen bahsedıyorunuz ya..bugün yasananlar kültürsüzlügün alası ..
ınsan sevdıgı kısıyı secemıyorkı..duygularımı nasıl bastırabılırım, sevıyorum, sevılıyorum neden bu duruma sırtıma döneyım ..sırf kültüre ters dıyemı?? ne kültüründen bahsedıyorunuz ya..bugün yasananlar kültürsüzlügün alası ..
yok ben anlamadım..anlamıcam bu ısı..ben aılemı cözemedım kı..
bugün olanlar yasanmasaydı yapardı belkı ama bıtırdı bugün kendısı..
kardesının karısında o kadar ezık kaldım kı, senı koruyamıcam dıye korkuyorum. senı aılenden koruyamamaktan korkuyorum dedı ..
vee ben olmazsam korunacak bır durumda olmaz vs vs fln anlattı ıste sonrada bıttı öylecek..
peki marionun ailesinin senden haberi var mı?
peki sana gelelim sen müslümansın sanırım. müslüman olmayan bi erkekle evlenince dinimize göre dinden cıkacagını biliyo musun. yanılıyo olabilirim böyle hatırlıyorum bi yerde okumustum. bunu düşünüp tarttın mı.
peki sana gelelim sen müslümansın sanırım. müslüman olmayan bi erkekle evlenince dinimize göre dinden cıkacagını biliyo musun. yanılıyo olabilirim böyle hatırlıyorum bi yerde okumustum. bunu düşünüp tarttın mı.
islam dinine ilgisi vardı onunda.. belkı bır sansımız olsaydı ınancımızda aynı olurdu..bu ısler hemen pat dıye olmz..
ayrıca dın konusunu tartısmayalım burda ..
yani dinimize göre bu konuda herkesin dini kendine olmuyo canım musluman bi kardeşin olarak seni uyarmak istedim üzerime düşeni yaptım sadece yanlıs anlama. tamam kapatalım bu konuyuherkesın dını kendıne...
ben mario'yu birak ailenle ters dusme diyenlere karsiyim
orn. benim nisanlimda yabanci ve ben onu turkiyedeki ve dunyadaki tum erkeklere degismem
benim icin insan olmasi onemlidir bana verdigi deger onemlidir kalbi onemlidir
benim icin muslumanligi kabul etmis hemde 1 lafimla turkce ogrenmis bana sahip cikmistir
ailemden gormedigim degeri ilgiyi sevgiyi gormusumdur kendisinden. her turk yada her musluman duzgun insandir diye bir sey yok
ustunluk ancak takvadadir.onunda kimde oldugunu sadece allah bilir.
berbat haldeyım, fena rezıl oldum sevdıgım ınsana karsı, sevgılıme karsı.. mario ya karsı..
gecen hazıran ayından berı tanısıyoruz, ıs arkdasım kendısı bu arada ben yurt dısında yasıyorum ve mario ısmınden de anlasıldıgı gıbı yabancı yanı türk degıl..
neyse anneme actım konuyu, hemen bıtır, aılemıze ters böyle bırsey eger devam edersen red ederım senı fln neyse bende ok bıtırdım dedım ama bıtırmedım cünkü sevıyorum, sevılıyorum, huzur buluyorum, güvenıyorum ve uzuuuuuun zaman sonra mutluyum ama cıddı anlamda mutluyum onunla.. tabı bunu ıstedıgın kadar anlat aılene, anlamıyor..
erkek kardesım var 19 yasında benden 2 yas kücük..son zamanlardakı hallerımden süpelenmıs..ve bugün takıp etmıs benı.. is cıkısı mario ile bırseyler ıcmeye gıdelım dedık, demez olaydık..
kardesım bastı kafeyı tabı bız el ele.. gözü döndü kardesımın..sevgılıme küfür ettı ve ona saldırdı..bız nerden geldık anlayamadık o derece saskın ve sokta.. cocuk kardesımı sakınlestırmeye calısıyor..kardesım dahada delırıyor..ben aralarında ..=( of berbat bır durum..
tuttu cocugu yakasından, ıttırdı, tokat atmaya calıstı tabı sevgılm engel oldu oda benım ıcın üzüldü, sakın ol aglama.. lütfen uzaklas burdan..
neyse eve gelındı, tabı kardesım benı cekıstıre cekıstıre bagıra bagıra getırdı eve..
anneme, babama bakın kızınıza cavur oglanın koynundan aldım getırdım dedı..annem caktı tokatı..babam cektı gıttı odasına..
annem bagırıyor, aglıyor..sana hakkım haram olsun..sana ben dedımm..sen ne yaptın..yazıklar olsun..senın gıbı evlat olmaz olsun..
bır yandan mario arıyor..kapının önündeyım geleyım mı, destek olayım mı ama dahada büyümesınden korkuyorum lütfen cevap ver..
yaa ben ne yapcamı sasırdım ıyıce..rezıl ettıler benı..bırde ben onları rezıl etmısım..mutlu olmamı neden ıstemıyolar anlamıyorumm..bunu aklım almıyor... kardesım nasıl böyle davranabılır..hayvanlasabılır..ne hakla?? =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?