Evde köpeği olanlar

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba kızlar iyi günler diliyorum hepinize
3 aylık bir french buldog köpeğimiz var
Çok küçük olduğundan sürekli ilgi kucak okşama istiyor kendisi
Kızım mızmız bir bebek ömrümü bitirdi o ayrı :)
Yani bu benim için ekstra bir çocuk daha demek , bazen kızımı zar zor uyutuyorum sonra otekı kalkıyor vıyak vıyak .
Genellıkle uykucu bı köpüş ama ilgi hastası
Egzersizini yaptır yedir içir bakımını yap sonra kızım başlasın
Dün eşimle konuştum bir yolunu bul diye , evet bakıyorum ama bedenen ruh gibiyim evde
Tamam halledicem diyor sabah evden cıkarken akşam geliyor kıyabilecekmısın şuna dıyor
Hayvan bana bı kopegın sahobıne yakınlıgından daha yakın
Annesı sanıyor sanırım benı
Mutfakta her yerde pesımde oturup beni bekler öyle
Çöpe çıkarım ben gelene kadar bebek gıbı aglar
Hayvan satışına karşıyım , satın aşmafık yani .
Annesi doğumda ölmüştü arkadaşımda hepsine bakamayacağını söyleyip sahiplendirdi
Şimdi acaba bu ağlama evreleri hep devam edecek mi ?
İlgisinden , gözümün içine içine bakmasından elbette rahatsız değilim çocugumdan farksız benım için ama yetemiyorum
Acaba büyüdükçe beni biraz rahat bırakır mı , kendı basına oyalanır mı
Yoksa hep boyle mı devam eder ?
İsteyenler var zorlanıyorumda ama ayrılamıyorumda
Benden iyi kimse ona bakamazmış gibi gelıyor
Gece agladıgında basında ıkı saat oturup sevıyorum uyusun diye
Kesınlıkle veremem gıbıme gelıyor ama biraz kendı oyalansın istiyorum

Yillarca kopek besledim,yavrulattim. Sahiplendirdim. Simdi gene o cins bisey almayi dusunuyoruz. Ne yazikki,oyle cins kopekler parayla oluyor.:( buyumeyen cinsler en azindan fazla egzersiz istemiyor.
O daha bebek , anne kuzusu annesinden kardeslerinden ayrildigi icin mizmizlanmasi buyudukce birakir benim alman kurtum vardi sabaga kadar basini beklerdim :)

Yillarca kopek besledim,yavrulattim. Sahiplendirdim. Simdi gene o cins bisey almayi dusunuyoruz. Ne yazikki,oyle cins kopekler parayla oluyor.:KK43: buyumeyen cinsler en azindan fazla egzersiz istemiyor.
O daha bebek , anne kuzusu annesinden kardeslerinden ayrildigi icin mizmizlanmasi buyudukce birakir benim alman kurtum vardi sabaga kadar basini beklerdim :)
Evet 2 bin tl teklıf eden oldu vermedık sankı başlık parası istiyoruz
Bazen cok kızıyorum ama anne kuzusu oda dıyorum geçiyor

Evet 2 bin tl teklıf eden oldu vermedık sankı başlık parası istiyoruz
Bazen cok kızıyorum ama anne kuzusu oda dıyorum geçiyor

Sakin parayla kimseye verme, sahiplendir vereceksen. Banada haber ver eger sahiplendiereceksen, ben taaa burdan onun icin gelirim :) agzini yuzunu operim onun:KK200:

Sakin parayla kimseye verme, sahiplendir vereceksen. Banada haber ver eger sahiplendiereceksen, ben taaa burdan onun icin gelirim :) agzini yuzunu operim onun:KK200:
Valla vetmek istşyorum ama anlamsız bir biçimde sahiplendim doğurmuşum gibi
Olurda çok bunalırsam haver ederım :)

Valla vetmek istşyorum ama anlamsız bir biçimde sahiplendim doğurmuşum gibi
Olurda çok bunalırsam haver ederım :)
Tamam canim ona uzun yillar bakacaksin. Biz evde 3 kisiyiz hayvan delisiyiz :) bol bol sev onu annesi sanar simdi o seni :) fotosunu atsana bakalim ufakliga:)

Ben yavruma kiyamam. Minicik o daha annesi ayni kendi bebeklerimiz gibi muhtac. Ama seni anliyorum hayvan beslemek gercekten büyük fedakarlik. Ayrılabileceğini sanmıyorum bunalsan da bu cinsle ilgili fikrim yok ama genel olarak kopekler yaslandikca hareketlerinde azalma oluyor. İnsallah zamanla daha bağımsız olur.

Ben yavruma kiyamam. Minicik o daha annesi ayni kendi bebeklerimiz gibi muhtac. Ama seni anliyorum hayvan beslemek gercekten büyük fedakarlik. Ayrılabileceğini sanmıyorum bunalsan da bu cinsle ilgili fikrim yok ama genel olarak kopekler yaslandikca hareketlerinde azalma oluyor. İnsallah zamanla daha bağımsız olur.
Bende öyle umuyorunm
Çom hareketli drgıl , daha çok miskin bi hayvan ama eglencede istiyor

Ay bu çok sevimli

Daha Bebek büyüdükçe bağımsızlaşır

Bir de diş dönemi sıkıntılı imiş sonra daha normalleşiyormuş hayat

H
Ay bu çok sevimli

Daha Bebek büyüdükçe bağımsızlaşır

Bir de diş dönemi sıkıntılı imiş sonra daha normalleşiyormuş hayat
Diş dönemimi , agrısı mı oluyor ki
Veteroner baktı ama kontrolde suan normal dedı

Bu cinsler ne yazikki horluyor,buyudukce salyalari akiyor:) ama su tatliga degmezmi bi bak sana :)) kardesi falan varmi yaaa ben alayim :)
3 kardes dogdular teki ölü doğmuştu
Birini atkadaşım bakıyor annesıde onundu zaten o ölünce oda onu aldı
Bunuda bana verdi
Cok mukemmel bi köpüş
İnsan gıbı yatıyor , bes saat kucagında kalsın asla işemez tutar öyle
Tuvalet egıtımını verdım ögrendı artık

Ona öyle bi alışacaksınız ki ne yaparsa yapsın kimselere vermeyeceksiniz ki zaten sizde başlamışsınız annesi gibi hissetmeye, bizde yıllarca hayvan besledik 7-8 yaşlarına geldiğinde biri ölümüyle ilgili şaka yapsa susturur çocuk olsa okula giderdi o da evin çocuğu derdik nitekim öyle de oldu öldüğünde evden cenaze çıkmış gibi aylarca hepimiz bunalımda kaldık hayattan zevk alamadık

3 aylık henüz çok küçük. Üstelik anne ilgisi de almamış. Şu dönem çok normal bunları yapması. Veteriner ve köpek eğitmeniyle görüşün hemen sahiplendirmeyin bence.

Back
X