- 11 Mayıs 2022
- 2.613
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.158
- 83
- Konu Sahibi agresifkiz
Hayvan bakmak sorumluluk gerçekten özellikle köpek çünkü tuvalete vs çıkması gerek ve çok yalnız kalırlarsa ağlarlar psikolojileri bozulur bunları düşünüp karar verin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi kokutuyo boşverMerhaba arkadaşlar daha önce yalnız yaşadığımdan ve çok bunaldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlayan olur belki. Memurum nöbetli çalışıyorum bir buçuk sene kaldı tayinime. Şöyle ki evde köpek bakmak istiyorum toy poddle ya da pomerian istiyorum ikiside küçük ırk zaten. Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete öyle bir sıkıntı var sizce olur mu bakılır mı tek kalabilir mi başa çıkabilir miyim büyük sorumluluk kararsızım![]()
Bu şartlarda kesinlikle köpek bakamazsınız, köpeklerde WC ihtiyacı için her gün 2-3 sefer dışarı çıkıyorlar, ki arkadaşlarında yazdığı gibi köpekler kediler gibi değiller, evde 1 gün boyunca yalnız kalamazlar strese girerler sürekli ağlarlar, köpek kedi gibi mamasını suyunu koyayım yesin içsin tuvaletini kuma yapsın, ben gelince de sevdirirse iki severim hayvanı değildir, sürekli ilgi alaka ister, sizin şartlarınız köpek bakmaya müsait değil.Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete
24 saat aç kalırsa belki yerine göre 48 saat, balık açlıktan ölür bence şimdilik hayvan bakma fikrini rafa kaldırın.Haklısınız bende biliyorum bunları ama işte anlık büyük bir istek geliyor böyle mantıklı şeyler okuyup duyunca vazgeçiyorum. Balık falan almayı düşüneyim en kötü![]()
Merhaba arkadaşlar daha önce yalnız yaşadığımdan ve çok bunaldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlayan olur belki. Memurum nöbetli çalışıyorum bir buçuk sene kaldı tayinime. Şöyle ki evde köpek bakmak istiyorum toy poddle ya da pomerian istiyorum ikiside küçük ırk zaten. Ama ben 24 saat gidiyorum nöbete öyle bir sıkıntı var sizce olur mu bakılır mı tek kalabilir mi başa çıkabilir miyim büyük sorumluluk kararsızım![]()
Neyin tam zamanı tam olarak?Aslında sırf yalnızlıkla baş etmek için değil hep istediğim bir şeydi şu an tam zamanı gibi
Evde ilgilenecek biri yoksa,alıp hayvanın günahına girmeyin.Köpek bakımı zordur,kedi düşünebilirsiniz.Evet o yüzden zaten elim kolum bağlınöbet düşündürüyor beni
Muhtemelen (en azından ben) fizyolojik kısmı için yazmıştır insanlar, kediler kumuna yapar tuvaleti mamayı suyu yeteri kadar koyarsanız onu da idare ederler ama köpekte o yok. Ben bizim kediyle döt döte olduğum için 24 saat, tuvalete gitsem ağlar arkamdan, o ayrıArkadaşlar bu arada kedi önerilerine istinaden kendi tecrübemi paylaşayım. Bu şekilde 24 saat nöbetli değil ama çok yoğun çalıştığım ve yalnız yaşadığım dönemde sahiplendiğim kedim bebekliğinden itibaren yalnız kaldığı için insana alışmadı maalesef. Yapı olarak da pek sevgi dolu biri değildi ve kısa ömrü boyunca afedersiniz gtümü kesti sgshdhd. Çok dayak yedim valla kedi de olmuyor bir başına.
Köpek=insan bebeği zaten, biri ne kadar yalnız kalabilirse diğeri de o kadar. İşte ben de o zaman kedi nasılsa ben işteyken başının çaresine bakar diye sahiplenmiştim rahmetliyi ama geceden geceye zaman geçirince bir tarafı eksik kaldı. Parayla babalık yapmaya çalışan adama dönüştüm agagshdMuhtemelen (en azından ben) fizyolojik kısmı için yazmıştır insanlar, kediler kumuna yapar tuvaleti mamayı suyu yeteri kadar koyarsanız onu da idare ederler ama köpekte o yok. Ben bizim kediyle döt döte olduğum için 24 saat, tuvalete gitsem ağlar arkamdan, o ayrı![]()