cnm bakk bızımde köpeğimz var hemde orjınal dogo argentıno evde baktık bırsüre hayvana yazık oluyo gercektenn altımızda bos dukkan vardı sonraları oraya koyduk eesımm gunde ıkı saat gezdırıyor amaa maalesef komsularla papazız ıstanbulaa apartman daıresnde gercekten zorr köpeğimizi bahceye bıle bırakamıyoruz allh korusun zehırlı et fln atarlar dıyeArkadaşlar..kimse beni anlamıyor..
Küçüklüğümden beri köpeklere karşı zaafım var..hatta bir kere daha ilkokul beşteyken köpekk köpeekk diye ağlamalarına dayanamayan babam bana bir yavru köpek getirmişti ki bakamamıştım vs..
Şimdi ise çok istiyorum..şu anda yurtdışındayım..tr ye döneceğiz eşimle..ben bu mayısta eşim bir sene sonra dönecek..her neyse ben eşimle yeni evimize bir köpek istiyorum..bu istek öyle bir şey ki rüyalarıma giriyor...köpek aşkıyla bu dünyadan ölüp gitmek istemiyorum..
Şimdi sorun şu..eşim diyor ki..apartman dairesinde istanbul gibi bir yerde köpek beslemek hayvana işkence..o böyle deyince moralim bozuluyor..
Evde köpek bakanlar nasıl bakıyor..çok mu zor..
Ben çalışacağım..bahçeli ev tutmamız çok zor evet..apartman dairesinde düşünüyorum .ama gözümde büyüyor ona eziyet olur mu die..Gunluk yürüyüşler, oyun vakti ve yavru ise egitimi var. Siz calisacak misiniz? Ben besledim ancak bahceliydi evim. Ona ragmen pisman olmustum. Eger bir hayvan beslenecekse kesinlikle bir tane olmamali.
Evet işte kimse beni anlamıyor mesela mutsuz olduğumda köpek resimlerine bakarım ben..hayvan sevgisi ayrı bir şey diye düşünüyorum..ben isviçre dağ köpeklerine taktım şimdi..burda birine sordum .sık sık dışarı çıkarırsanız sorun olmaz dedi ama tabi istanbul..şartlar zorlayabilir diye korkuyorum..Bence de eşiniz haklı.
Ben üzülüyorum ya hayvanları böyle evlere hapsetmeye.
Aynı şey bize yapılsa hoş olur mu?
Ama bir de şu var hayvanları çok seviyoruz evimiz bahçeli değil diye onlarla yaşayamayacak mıyız?
Böyle de bir çelişki var.
Alın gitsin o zaman.
Evet ben de bunlardan korkuyorum hatta bir yasa varmış komşular rahatsızsa köpeği alıyorlarmış sizden ne kadar doğru bilmiyorım.Evimiz müstakil ve bahçeli olduğu halde komşular hep şikayete gelirlerdi neyse ki aradan yani 7 yıl geçtikten sonra alıştılar insanlarımız çok bencil
Ben çalışacağım..bahçeli ev tutmamız çok zor evet..apartman dairesinde düşünüyorum .ama gözümde büyüyor ona eziyet olur mu die..
Evet işte kimse beni anlamıyor mesela mutsuz olduğumda köpek resimlerine bakarım ben..hayvan sevgisi ayrı bir şey diye düşünüyorum..ben isviçre dağ köpeklerine taktım şimdi..burda birine sordum .sık sık dışarı çıkarırsanız sorun olmaz dedi ama tabi istanbul..şartlar zorlayabilir diye korkuyorum..
Çok üzülcnm bakk bızımde köpeğimz var hemde orjınal dogo argentıno evde baktık bırsüre hayvana yazık oluyo gercektenn altımızda bos dukkan vardı sonraları oraya koyduk eesımm gunde ıkı saat gezdırıyor amaa maalesef komsularla papazız ıstanbulaa apartman daıresnde gercekten zorr köpeğimizi bahceye bıle bırakamıyoruz allh korusun zehırlı et fln atarlar dıye
Çok üzüldüm..ben de isviçre dağ köpeğini istiyorum..cins olsun die bir takıntım yok ama..cnm bakk bızımde köpeğimz var hemde orjınal dogo argentıno evde baktık bırsüre hayvana yazık oluyo gercektenn altımızda bos dukkan vardı sonraları oraya koyduk eesımm gunde ıkı saat gezdırıyor amaa maalesef komsularla papazız ıstanbulaa apartman daıresnde gercekten zorr köpeğimizi bahceye bıle bırakamıyoruz allh korusun zehırlı et fln atarlar dıye
Köpek sahibi olmadan, bence... bence... diyenler ötede dursunBen köpek sahibi olarak yazayım.
Bir kere büyük ırka bahçeli ev şart, yoksa enerjisini atamaz, enerji atamayınca da zamanla iç organları bildiğimiz çürüyor, yani hastalanıyor.
İkincisi, çok ciddi sorumluluk. Kıl insanlar var, zehirleyeni, istemem diyeni... Ev bulmak ayrı bir problem olabilir.
Üçüncüsü arabanız yoksa asla düşünmeyin. Uçaklarda ya kayboluyorlar, ya kargo bölümünde seyahat ediyorlar ki orası çok soğuk ölümle sonuçlanabilir, otobüs zaten olmaz; bir tek tren kalıyor geriye o da büyük ırk almaz.
Maması, düzgün veterineri, gezdirmesi derken iş yine de bitmiyor. Tüy toplayabilen süpürge, evde köpek var ben gelmem gelsem de yemem diyen kıllar, çevrenin cahil cahil yorumları, bırakacak kimse yoksa tatile gidememek gidilse de aklının geride kalması.
Daha yazacağım bir sürü şey var ama şimdilik bunlar. Ayrıca yavru asla olmamalı, hele petshoplardan asla alınmamalı.
Zor iş, gelin vazgeçin
Ben de sizin gibiydim, çocukluğumdan itibaren isterdim, geçici heves sandılar. Üniye gider gitmez ilk işim köpek sahibi olmak oldu. Ve annem resmen köpeğime teşekkür eder, kızımı sokak süpürgeliğinden çıkardın, sorumluluk sahibi yaptın diyeHayatım oldukça fazla bir oranda onun etrafında dönüyor. Arabayı bile onun için aldım
Onu da yaparım zaten istanbuldayken sokak kedilerini martıları besliyorduk ama ben bana ait evimde bir köpek istiyorum..bu sevgi küçüklüğümden beri içimde..Evet apartmab dairesinde köpeğe yazık olabilir. Üstelik yalnız kalmasi da cabası..
Onun yerine barınakları ziyaret etseniz orda bir köpeğin bakımını üstlenseniz?
Çok imrendim size..benim ailem öyle bir anlayışta bile değil ...Köpek sahibi olmadan, bence... bence... diyenler ötede dursunBen köpek sahibi olarak yazayım.
Bir kere büyük ırka bahçeli ev şart, yoksa enerjisini atamaz, enerji atamayınca da zamanla iç organları bildiğimiz çürüyor, yani hastalanıyor.
İkincisi, çok ciddi sorumluluk. Kıl insanlar var, zehirleyeni, istemem diyeni... Ev bulmak ayrı bir problem olabilir.
Üçüncüsü arabanız yoksa asla düşünmeyin. Uçaklarda ya kayboluyorlar, ya kargo bölümünde seyahat ediyorlar ki orası çok soğuk ölümle sonuçlanabilir, otobüs zaten olmaz; bir tek tren kalıyor geriye o da büyük ırk almaz.
Maması, düzgün veterineri, gezdirmesi derken iş yine de bitmiyor. Tüy toplayabilen süpürge, evde köpek var ben gelmem gelsem de yemem diyen kıllar, çevrenin cahil cahil yorumları, bırakacak kimse yoksa tatile gidememek gidilse de aklının geride kalması.
Daha yazacağım bir sürü şey var ama şimdilik bunlar. Ayrıca yavru asla olmamalı, hele petshoplardan asla alınmamalı.
Zor iş, gelin vazgeçin
Ben de sizin gibiydim, çocukluğumdan itibaren isterdim, geçici heves sandılar. Üniye gider gitmez ilk işim köpek sahibi olmak oldu. Ve annem resmen köpeğime teşekkür eder, kızımı sokak süpürgeliğinden çıkardın, sorumluluk sahibi yaptın diyeHayatım oldukça fazla bir oranda onun etrafında dönüyor. Arabayı bile onun için aldım
İki köpeğim var.Arkadaşlar..kimse beni anlamıyor..
Küçüklüğümden beri köpeklere karşı zaafım var..hatta bir kere daha ilkokul beşteyken köpekk köpeekk diye ağlamalarına dayanamayan babam bana bir yavru köpek getirmişti ki bakamamıştım vs..
Şimdi ise çok istiyorum..şu anda yurtdışındayım..tr ye döneceğiz eşimle..ben bu mayısta eşim bir sene sonra dönecek..her neyse ben eşimle yeni evimize bir köpek istiyorum..bu istek öyle bir şey ki rüyalarıma giriyor...köpek aşkıyla bu dünyadan ölüp gitmek istemiyorum..
Şimdi sorun şu..eşim diyor ki..apartman dairesinde istanbul gibi bir yerde köpek beslemek hayvana işkence..o böyle deyince moralim bozuluyor..
Evde köpek bakanlar nasıl bakıyor..çok mu zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?