Evde köpek besleyenler..

Evde köpek beslemek için zamanınızdan,maddiyatınızdan bi nevi çoğu şeyden özveride bulunmanız gerekiyor . Ben köpek ve kuş besliyorum. Dediğiniz gibi kendimi bildim bileli hayvan delisiydim. Ve şans eseri Oğluşumu vapurda buldum,terkedilmişti. Bir deli cesareti aldım işyerime getirdim ve eve götürdüm. Terkedilidiği ve daha yavru olduğu için saldırgan ve ürkekti -ayrıca dayak da yediği için kalçasında sorun vardı. Tuvalet eğitiminde çok zorlandım , diş döktüğünde çok zorlandım . Süt dişleri düştüğünde yeme alışkanlığı değişti annem kıyamadı ve et-tavuksuyu , et tavuk parçacıklı bayat ekmekten paparaya alıştı . Asla evde yalnız kalamaz . boyutu küçük ama sesi vuuuu dedirttirir insana. Biraz asosyal , başka hayvanları hiç sevmez. Kuşumu dahi salamam . Yılda olması gerektiği bir takım aşıları var,muayneleri.Takdir edersiniz Sgklı değil Tüm bu olumsuz görünen şeyleri söylemem sebebim de insanların 'aa köpekkkkk ne kaddaannn da tatlı' diye sevmesi , bi top atıp geri getirmesini seyredip ne hoş demesi. O kadar basit değil. Hayvan da olsa , bitki de olsa onlar bir 'CAN'. Canın sorumluluğu da inanın çok zor. Ama onla oynamaya , onla uyumaya , birlikte geçen 3 yılımı başka hiçbirşeye değişmem. Koşa koşa eve gitme sebebim. Bir canın sorumluluğunu almak zor ama insana çok şey katan uzun bir yolculuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…