Evde köpek besleyenler..

Cinsi nedir..ben isviçre dağ köpeği seviyorum

Merhaba,
eğer apartman dairesinde bakacaksanız küçük bir ırk tercih etseniz iyi olur, büyük ırklarda günlük egzersizlerini düzenli yapması, diğer apartman sakinlerini korkutmaması veya rahatsız etmemesi gibi birçok durum söz konusu.
Ki ben tüm apartman köpek ve kedilerle dolsa gık demem ama herkes aynı fikirde olmayabiliyor, korkan, rahatsız olan çıkabiliyor.

Benimde evde baktığım bir pekingese'im var, küçük ve şirin bir köpektir, apartman hayatına uyumludur, sadece tehlike anında havlar, karakter olarak biraz inatçı olsa da genel olarak sakin mizaçlı bir ırk, eğer tuvalet ihtiyacını evde görecekse hergün düzenli dışarı çıkmasına gerek yok, evde birkaç oyunla da egzersiz ihtiyacı karşılanabiliyor ama dışarda ihtiyaç giderecekse sabah ve akşam düzenli yürüyüş yaptırmanız gerekir.

Benim küçüğüm dışarıda yapıyor tuvaletini, bu sebeple hergün dışardayız.
Ve size tavsiyem gerçekten bakabilecekseniz sahiplenin çünkü hayvanlar hemen bağlanıyor insanlara ve terk edildiklerinde psikolojileri bozuluyor

Evet zor

Teşekkür edeeim

Yetistirilmesi hakkinda bilgim yok maalesef. Arka sokagimizdaki kopek cok sevimliydi havladigini bile cok nadir duydum kedi gordukce havliyor sadece. Onda bile minimum 5 kisi cikar kopege bagirirlardi. Cok uzuldum iki kopek icinde, sahipleri icinde o yuzden uyarma eregi hissettim. Kopegin hareketlerinden degil varligindan rahatsiz olan tipler var

büyük köpekler = bolca büyük tuvalet

ama aynı zamanda büyük sevgi :)
çünkü eğitilmeye daha müsait oluyor çoğu
daha az sinirli oluyorlar küçük ırklara göre.
sizin istediğiniz kocaman bir köpek isveç dağ köpeği
rengi benzer olup küçültülmüşü var

Köpeğim etrafa rahatsızlık vermiyorsa salt varlığından rahatsız olanlar zerre umrumda olmaz açıkçası, çoğu köpek sahibi için de böyledir. Benim evimin içindeki köpek kimseyi ilgilendirmez, ilgilenenler de kendileri bilir valla :)

Yurtdışında beslemek yasak değil..burda herkes besliyor..sokak kedisi köpeği yok bırda..
Bencillik sanki apartmanda beslemek haklısınız ama ben de seviyorum çok elimde değil.

Bravo size..koktuk derken köpeklerin zaten kendine özgü bir kokusu oluyo..yerim onları..öyle mi koku size de siniyor..
Salya kokusu
Ben almiyorduk evime gelenler diyordu ben önyargı olarak bakıyordum
Şimdi kepekli eve gidince bende alıyorum o kokuyu köpek sahipleri inkar eder ama öyle bir koku vardır.
Sona kopus gidince kisliklar çıktı bazalar kalktı herseyim kokuyordu o evde olmadığı için anladım ve samimeyle söylüyorum bir kuru temizlemeciyle anlaştık tüm kıyafetleri temizlettirdik asgari ücreti geçti bu temizliğe ulaşma işlemi. Simdi Akşamları seviyorum oynuyorum sokagimdakilerle ellerimi yikiyorum bitiyor

Yanlış yönlendirmeyelim lütfen, yedirdikleriniz nedeniyle kokar bir köpek, düzenli yıkanmıyorsa kokar. Onun haricinde kokmaz. Tamamen bakan kaynaklı bu.
Düzebli derken
Yanlış yönlendirmeyelim lütfen, yedirdikleriniz nedeniyle kokar bir köpek, düzenli yıkanmıyorsa kokar. Onun haricinde kokmaz. Tamamen bakan kaynaklı bu.
Düzenli derken ayda bir değil mi

Aynen Mune. Doğurmadığım evlatlar işte. Onlar olmadan bir hayat düşünmek bile istemiyorum, bir gün bile en ufak pişmanlığım olmadı hayatıma soktuğum için.
Öyle valla shot, bazen sokakta abla senin köpek ne güzelmiş, evladın olsa bu kadar bakarsın ancak diyorlar, ona köpek demeyin o benim kuzum, evlat gibi diyorum, hayatıma renk kattı benim afacan, zaten çocukluğumdan beri hayvan seven biriydim, çok evcil baktım, birde sırnaşık bir sokak kedimiz var kapıda

Yaaa nasıl o koku hep kalıyor çıkmıyor..o kadar güçlü mü her yere bulaşıyor mu yaa..

Evet yanlış yonlendirmeyelim köpek düzenli yikanmaz.
Proplandan başka şey yemedi benim Köpeğim.
Zaten o yüzden kokmuştur
Düzenli yıkanmaz derken? Doğru üstüne yol, toz, yemek, içiliyorsa sigara kokusu sinsin ve yıkanmasın ki o hassas burnuyla her kokuyu alan köpek mutlu mesut yaşasın. Hı hı.

Ben bahçeli evde alman çoban köpeği besledim. Sırf onun için taşınmıştık zaten. Bahçeli ev olmasına rağmen zırt bırt zabıtaya şikayet etti komşular. En sonunda zehirlediler oğlumu. Ansızın gitti avuçlarımdan. Bomboş kaldım. 7 ay kadar evde bakmak zorunda kalmıştım öncesinde. Tuvalet eğitimi, eve adaptasyonu her şeyi çok kısa sürdü. Yavrum çok zeki ve uyumluydu. 7 ayda toplasanız 2 kere havlamadı bile. Ama orada asla mutlu değildi. Dışarıdan gelen köpek seslerini duyup kulakları dikince içim parçalanırdı benim. Neyse hangi cins alırsanız alın evde daralacaktır. Üstelik bebek düşünüyorsanız, ileride köpekten vazgeçebilirsiniz. Yazık olur yavrucağa. Evde tek başına akşam sizin gelişinizi beklemeye mahkum etmeyin. Gerçekten çok sorumluluk isteyen bir şey.

Evet öyle..biz onları evcilleştirdik ama yeterince bakamıyoruz..çok ince bir çizgi insanoğlu mu bencil onlar mı canayakın bilmiyorum..

Ay deme öyle yaa, yavru köpek güzelliği başka neyde var? O saflık salaklık, o itlik, serserilik, hem masumluk hem kurnazlık... Off gece gece yavru köpek çekti canım resmen
Canım senden benden bahsetmiyorum ki, ilk kez köpek besleyecek biri yavru ile çıldırır. İşemesi, kakası, evde yalnız kalınca ortalığı karıştırması, tuvalet eğitimi, diğer eğitimler mahvolur valla Hem köpek hem de tecrübesiz kişiler. Zalım olmayalım.

Öyle evet..sanırım bu sevgimi ürkek sokak köpeklerine vereceğim..onlara da içim parçalanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…