- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi sosyalbukalemunum
-
Ben de basliycam ya gittikçe sisiyorum kendime dikkat etmem lazımbenimde balkonda koşu bantım.. sen yeterki iste.. benim balkonlar pimapenle kapalı ama genede buz gibi. titreyerek üstüne çıkıyorum. aa sonra ısınıyorsun zaten.. banada çok zor geliyordu ama bi bakıyosunki yarım saat geçmiş
Canım ben diyet yapmadım herşeyden yedim ama 6dan veya 7den sonra yememeye özen gösterdim günlük 1saat yürüyüş yaptım bazen düzeni bozmamama rağmen kilo bile aldığım oldu ama asla bırakmadım devam ettim geçen ramazan ayında koşu bandını bıraktım malum zaman dardı vakit kalmıyor birde bnm çocuğum var onn için akşamları yapamadım o gün bugündür koşu bandını bıraktım 55kiloda ama çok abartmadan dikkat ederek yedim sonra kendiliğinden kilom düşmeye başladı şimdi 52 53 arası gidip geliyorum kilo vermek değilde daha sıkı olmak istiyorumQUOTE="caytabagi, post: 50483838, member: 804611"]Vaov süper kilom canım maşallah sananasıl zayıfladın peki, diyet yaptın mı biraz anlatır misin
Maşallah sana canım ya süper süper vermişsin ben de hayatını düzene koyup vereceğim inşallah bu kez ,koşu bandimi da kullanacağımCanım ben diyet yapmadım herşeyden yedim ama 6dan veya 7den sonra yememeye özen gösterdim günlük 1saat yürüyüş yaptım bazen düzeni bozmamama rağmen kilo bile aldığım oldu ama asla bırakmadım devam ettim geçen ramazan ayında koşu bandını bıraktım malum zaman dardı vakit kalmıyor birde bnm çocuğum var onn için akşamları yapamadım o gün bugündür koşu bandını bıraktım 55kiloda ama çok abartmadan dikkat ederek yedim sonra kendiliğinden kilom düşmeye başladı şimdi 52 53 arası gidip geliyorum kilo vermek değilde daha sıkı olmak istiyorum
wow süpersin ya,inşallah ben de böyle kilo verip sıkılaşırımmCanım burda foto
Canım yukarıda da belirttiğim gibi diyet yapmadım herşeyden yedim ama abartmadan saat 6 7 den sonra yemedim bu kadarwow süpersin ya,inşallah ben de böyle kilo verip sıkılaşırımmdiyet yaptın mı canım ?
Ay çok çok süper olmuşsun canım. İnşallah ben de böyle olurum sağol canımCanım yukarıda da belirttiğim gibi diyet yapmadım herşeyden yedim ama abartmadan saat 6 7 den sonra yemedim bu kadar
Teşekkür ederim canımAy çok çok süper olmuşsun canım. İnşallah ben de böyle olurum sağol canım
İnşallah canımTeşekkür ederim canıminşallah olursun azmedersen kesin olursun
Arkadaşlar merhaba, uzuuuun bir aradan sonra ben geldimtekrar koşu bandı serüvenine başlayacağım çalışamaya başladım ve 3 kilo aldım ve daha da sıkılaşmak için kullanacağım var mı eşlik etmek isteyen bana
bende cuma günü başladım. hiç canım istemiyor. 30 dk zor yürüyorum
Çok sagol canım çok tesekkür ederimKızlar zayıflamak istiyorsanız bu tek başına çok zor oluyo size tavsiyem zayıflama gruplarına katılın ben 20kilo verdim sizede tavsiye ederim diyet ve sporla kolay gelsin koşu bandında yürürken youtube de agır yaşamlar açıp izleyin acayip motivasyon oluyo
Amaç o zatin üzerinde sorumluluk hissettiğin için kaçmakta yapamıyorsun bugün kaçamak oldu yatın dengelerim gibi bi düşüncen olmuyo kolay gelsin gitsin kilolarÇok sagol canım çok tesekkür ederimkatılmayı düsündüm zayıflama gruplarina ama devamlı yazmak gerekiyo bu her zaman mümkün olmuyo benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?