Evde koşu bandı kullanarak Zayıflıyorum

sosyalbukalemunum

Ya umutlarda biterse?
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
60
34
38
19 ağustosta eşimin süprizyle birlikte evimize yeni bir spor aleti eklendi hergün şimdiye kadar hiç aksatmadım öylede planlıyorum 1 saat 6.0 da yürüyorum (ilk başladığımda 5.5 ile başladım ama o artık hızlı gelmiyordu) yediklerimede dikkat ederek bugün itibari ile 2.200 gram vermiş bulunuyorum benim gibi evde koşu bandı kullanan var mı?

Merhabaaaa :) çok güzel vermissin canimm benimde koşu bandı varda ben çok skiliyorum yürürken

Ben de yeni aldığımda çok heveslenmiş kullanmıştım.Hatta dukan diyetiyle birlikte 20 kilo da vermiştim.Tabi hamilelikte hepsi geri geldi.

Ben de yeni aldığımda çok heveslenmiş kullanmıştım.Hatta dukan diyetiyle birlikte 20 kilo da vermiştim.Tabi hamilelikte hepsi geri geldi.
Dukan diyetini bende yaptım ama maalesef tüm evrelerini yapamadım gayet ii kilo verdiriyor ama bırakıncada alınıyor açıkçası.Ben şimdi yediklerimi azalttım 6 dan en geç 7 den sonra yemek yemiyorum çok açlık hissedersem bi adet mevye yada yoğurt falan yiyorum canım ama koşu bandını asla aksatmak istemiyorum hem kocişimin başının etini yedim aldırana kadar şimdi yapmazsam küser bana

Bende sıkılırdım belki ama telefondan sevdiğim dizinin bölümlerini açıyorum izlerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile
Bende actim canım :) ama gözüm sürekli sürede :) nekadar ısrarla alırdirdim esime hergun söyledim ilk başlar günlük yürüdüm sonra sıcaklar basınca yürümek zorlaştı arka odada Orası da çok sıcak oluyor öyle derken azaldı yurumem

Süreye benimde gözüm kaymıyor değil canım ama eşime söz verdim düzenli kullanacağım die kilo verdiğimi ve bacaklarımında sıkılaştığını yavaş yavaş hissettikçe hırs yapıyorum

Ben de iki sene oluyor alalı.amacok az kullandım usengeclikten.sende de sakin öyle olmasin.bu aralara yine dusunuyorum kullanmayı.bi ara satmayı da düşündüm ama alıcı çıkmamıştı:)

Ben de iki sene oluyor alalı.amacok az kullandım usengeclikten.sende de sakin öyle olmasin.bu aralara yine dusunuyorum kullanmayı.bi ara satmayı da düşündüm ama alıcı çıkmamıştı:)
Yok canım ben hırslıyımdır biraz burcumun özelliğini taşıyorum sanırsam:)) bırakmayı hiç düşünmüyorum hatta istediğim kiloya geldikten sonrada 2 günde bikere 1 saat yapmayı planlıyorum

Ben buradayım da birşey yazmaya yüzün yok.koşu bandına başlayamadım daha.bakıcı bulma derdindeyim bu aralar.senin nasıl gidiyor

Ben buradayım da birşey yazmaya yüzün yok.koşu bandına başlayamadım daha.bakıcı bulma derdindeyim bu aralar.senin nasıl gidiyor
Dün annem gelmişti o 1 saati yapamamıştım canım ama bu akşam 2 saat yürüyerek dünkü açığımıda kapatmış bulunuyorum inşallah sende başlarsın

Merhaba ben de yeni koşu bandı aldım. Öncelikle hepinize tavsiyem internetteki doktor tavsiyelerini okumanız. Doktorlar iki günde bir 30 dakika diyor. çünkü eklemlere çok zararlıymış. tabii ben her gün 30 dakika yapıyorum. o kadar az yaparsam bir işe yaramaz.
karşımdaki masaya internetten dizi açık laptop koyuyorum. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.
bu aralar" friends" izliyorum. zaten dizi 22-23 dakika. yarım saat hemen geçiyor.
sesi önlemek için de altına kalın bir yünlü halı koydum. akşam 9-10 dan sonra yapmamaya çalışıyorum.

Slm bişey soracaktım sesini nasıl engelliyorsun komşuyla sorun çıksın istemem
Benim boş bi odam var şimdi orada duruyor seside o kadar çok rahatsız edici değil komşular sabah işte olduğu için bende onlar gelene kadar çoktan sporumu yapmış oluyorum herhangi şikayet duymadım canım

Ben günde 1 saat yapıyorum canım bayram tatilinde ankaraya gittik ve oradakiler kilomu sordular söylediğimde daha az gösterdiğimi söylediler bacaklarımda ve karın bölgemde incelme olmuştu ama diyetle yaparsanız kilo verirsiniz yoksa sadece sıkılaştırıyor tartıda eksi göremezsinz:)

Benim boş bi odam var şimdi orada duruyor seside o kadar çok rahatsız edici değil komşular sabah işte olduğu için bende onlar gelene kadar çoktan sporumu yapmış oluyorum herhangi şikayet duymadım canım
Bende koşu bandıyla 25 kilo verdim o zaman ki komşum sıkıntılı değildi şimdiki biraz heyheyli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…