Evde koşu bandı kullanarak Zayıflıyorum

M Melrin çok iyi vermişsin peki ekstra diyet falan uyguladın mı ne yaptın anlatsana cnm sende komşuyla konuş günde belli bi saatte yapacağını söyle belki anlayacaktır.
Benim iki kız çocuğum var onlar ne kadar ses çıkarabilir ki kendinin sürekli koşturan 2 oğlu var değişik bi hatun ama olupta kullanmamak çok üzücü

Kilo verme konusuna gelince ekmeği beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek kullandım herşeyi yedim ama ölçüsünü azalttım kilo yapıcıları akşam değil gündüz yedim hergün 40 dk koşu bandı 20 dk platesle tamamladım alışverişe hep yürüyerek gittim aslında yürümek için bahaneler uydurdum sormak istediğin sorular olursa cevaplandırabilirim

Ben de diyete başladım. glisemik indeksi düşük besleniyorum. Zaten ekmek sevmezdim. Tam buğday unuyla bir sürü krep yaptım. Buzluğa attım. Her gün iki tane çıkarıyorum. üç ana öğüne iki saat arayla ya muz ya da kuru meyve yiyorum. bakalım hayırlısı. Benim de kimse kiloma inanmıyor. sanırım belim ince olduğu için. yetmişlerde sanıyorlar. 97 kilomuyum. gelişmeleri yazarım inşallah

Kızlar ben yediklerime pek dikkat edemesemde koşu bandında hergün düzenli bi şekilde yürüyordum ama maalesef dün bozuldu kendileri ekranda error yazıyor bide bi koku geliyor:KK34: oysa beni çok motive ediyordu 69.900 den 62.600e düşmüştüm:KK43:

Kızlar ben yediklerime pek dikkat edemesemde koşu bandında hergün düzenli bi şekilde yürüyordum ama maalesef dün bozuldu kendileri ekranda error yazıyor bide bi koku geliyor:KK34: oysa beni çok motive ediyordu 69.900 den 62.600e düşmüştüm:KK43:
Ne kadar sürede verdin bu kiloyu

Bide kaç dakika kullanıyordun hemen tamir ettir sende süper etkisi olmuş
Canım ağustosun 20 sinde geldi işte kurban bayrama kadar kullanmıştım acayip incelmiştim sonra bi ara verdim baya uzun kullanmadım sonra eşime oturduğum odaya aldırdım tv başında güzel gidiyordu bide sabah aç karna yaptığın zman acayip etkili oluyor 3,5 4 ay diyelim canım ama ben yediklerime pek dikkat etmedim etseydim eminin daha çok giderdi

Ben evdeki kosu bandiyla tam 52 kilo vermistim 6 gibi bir surede bu kilomu 2 sene korudum sonra bazi stres durumları ortaya cikti oyle dusunecegi iz gibi birden bire kilo almadim geloyorum dedi resmen ben hic aldirmadim ustune bir de hamile kaldim sonuc koca bir husran basladigim yerdeyim kendimden nefret ediyorum dışarı cikmayi canım istemiyor ınsanların beni gormesini istemiyorum eski çevremden biri beni gorecek diye odum kopuyor:(

Kızlar bende 84 kiloyum 5.5 aylıkbbebeğim var 20 kilo vermek istiyorum bisiklet var bende günde 50 dk yapsam mi emziriyorum diye diyet yapmayı düşünmüyorum bi kaç ay

Ben evdeki kosu bandiyla tam 52 kilo vermistim 6 gibi bir surede bu kilomu 2 sene korudum sonra bazi stres durumları ortaya cikti oyle dusunecegi iz gibi birden bire kilo almadim geloyorum dedi resmen ben hic aldirmadim ustune bir de hamile kaldim sonuc koca bir husran basladigim yerdeyim kendimden nefret ediyorum dışarı cikmayi canım istemiyor ınsanların beni gormesini istemiyorum eski çevremden biri beni gorecek diye odum kopuyor:KK43:
52 kilo mu vermiştiniz o zaman yeniden başarabilirsiniz çok güzel

merhaba kızlar ... bıraktınızmı koşu bantlarınızı? bende yeni aldım birlikte motive olup başlaya biliriz..

merhaba kızlar ... bıraktınızmı koşu bantlarınızı? bende yeni aldım birlikte motive olup başlaya biliriz..
Benimde evde koşu bandı var bazen söz verip kendime başlıyorum ama en fazla 4 5 gün çekiyor ve kilom aldı başını gidiyor nefes almakta zorlanmaya başladım sabah ilk işim başlamak birbirimizi motivasyonunu saglariz

Back
X