- Konu Sahibi sosyalbukalemunum
Benim iki kız çocuğum var onlar ne kadar ses çıkarabilir ki kendinin sürekli koşturan 2 oğlu var değişik bi hatun ama olupta kullanmamak çok üzücü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim iki kız çocuğum var onlar ne kadar ses çıkarabilir ki kendinin sürekli koşturan 2 oğlu var değişik bi hatun ama olupta kullanmamak çok üzücü
Ne kadar sürede verdin bu kiloyuKızlar ben yediklerime pek dikkat edemesemde koşu bandında hergün düzenli bi şekilde yürüyordum ama maalesef dün bozuldu kendileri ekranda error yazıyor bide bi koku geliyoroysa beni çok motive ediyordu 69.900 den 62.600e düşmüştüm
![]()
Canım ağustosun 20 sinde geldi işte kurban bayrama kadar kullanmıştım acayip incelmiştim sonra bi ara verdim baya uzun kullanmadım sonra eşime oturduğum odaya aldırdım tv başında güzel gidiyordu bide sabah aç karna yaptığın zman acayip etkili oluyor 3,5 4 ay diyelim canım ama ben yediklerime pek dikkat etmedim etseydim eminin daha çok giderdiBide kaç dakika kullanıyordun hemen tamir ettir sende süper etkisi olmuş
Kesinlikle başla canım bende eşime servis çağırmasını söyledim oda garantisi olmadığı için bulunduğumuz bölgede servis araştıracaktıAyyy çok heveslendim tekrar koşu bandıma başlayacağım
52 kilo mu vermiştiniz o zaman yeniden başarabilirsiniz çok güzelBen evdeki kosu bandiyla tam 52 kilo vermistim 6 gibi bir surede bu kilomu 2 sene korudum sonra bazi stres durumları ortaya cikti oyle dusunecegi iz gibi birden bire kilo almadim geloyorum dedi resmen ben hic aldirmadim ustune bir de hamile kaldim sonuc koca bir husran basladigim yerdeyim kendimden nefret ediyorum dışarı cikmayi canım istemiyor ınsanların beni gormesini istemiyorum eski çevremden biri beni gorecek diye odum kopuyor![]()
Kesinlikle kullanmalısın bacaklarım çok güzel oldu toparlandı ve inceldi bozulmasaydı ben hiç bıkmadan yapıyordum şimdi onu yapmadığımda kendimi kilo almış gibi hissediyorumBenimde kosu bandim var useniyorum o bana ben ona bakiyorum 84 kiloyum
Yap tabi kide onunda faydası çok fazla olacaktır kesinlikle başla canım:)Kızlar bende 84 kiloyum 5.5 aylıkbbebeğim var 20 kilo vermek istiyorum bisiklet var bende günde 50 dk yapsam mi emziriyorum diye diyet yapmayı düşünmüyorum bi kaç ay
ilo verdinmiKesinlikle kullanmalısın bacaklarım çok güzel oldu toparlandı ve inceldi bozulmasaydı ben hiç bıkmadan yapıyordum şimdi onu yapmadığımda kendimi kilo almış gibi hissediyorum
Tam 7 kilo verdimKilo verdinmi
ilo verdinmi
Benimde evde koşu bandı var bazen söz verip kendime başlıyorum ama en fazla 4 5 gün çekiyor ve kilom aldı başını gidiyor nefes almakta zorlanmaya başladım sabah ilk işim başlamak birbirimizi motivasyonunu saglarizmerhaba kızlar ... bıraktınızmı koşu bantlarınızı? bende yeni aldım birlikte motive olup başlaya biliriz..