Evde Lazer Epilasyon

deedoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
46
2
48
35
İstanbul
Merhabalar, ben evde lazer epilasyon yapmak istiyorum. Hangi cihazı önerirsiniz?
Bir de bu konularda tabii ki çok cahilim, önerileriniz, her türlü bilginiz varsa söylerseniz çok iyi olur.
Başka yerlere gidip yapmak istemiyorum, aslında bir sebebi de yok ama evde rahat rahat kendi kafama göre yapmak istiyorum.
Zaten bir tek genital ve koltuk altım siyah siyah çıkıyor diğer yerler cansız ama onlardan da her yerden de kurtulmak istiyorum.

Öneriler?

Şimdiden teşekkürler.

Kıl köklerini kalıcı olarak yakmadığı için tavsiye etmiyorum. Tamamen kurtulmak istiyorsanız, bilinen alex, diode gibi kıl kökünü kalıcı yakan ve dalga boyu yüksek cihazlarla uzman tarafından yaptırmalısınız.

Kıl köklerini kalıcı olarak yakmıyor mu? Tam olarak bir bilginiz var mı yoksa sizin düşünceniz mi bu?

Evde yapan bir sürü insan var ve bu forumda da iyi sonuç alanları gördüm emin misiniz?

Bir de o bahsettiğiniz cihazları sadece uzmanlar mı kullanıyor? Pek bilgim yok da...

Biraz daha yardımcı olsanız?

Kıl köklerini uyutuyor , normalde 10 günde bir çıkıyorsa bu cihazla 20 günde bir çıkıyor gibi bir örnek verebilirim. Ben kullanmadım ama çok araştırmıştım. Kullanıp, bitti diyen duymadım. Kendim denemiştim (satın almak için), hiç acı hissetmedim. Kıl köklerini yakan bir cihazın acı vermemesi mümkün değil. Yurt dışında satışı çok öncelerden olduğu için, yabancı forumlardan araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Bahsettiğim alex., diod. cihazları büyük ve maliyetli olduğu için hastanelerde bazı kliniklerde vb. yerlerde uygulanıyor.

Siz hangi makineden almıştınız acaba?

Bu forumda bile olumlu yorumlar gördüm aslında ben... Hatta Philips Lumea almayı düşünüyordum, yorumların da genelde olumlu olduğunu gördüm...

Daha geçenlerde 2 ayda %80 azaltma sağladığını söyleyen bir blogla karşılaşmıştım...

Ayrıca şimdi yabancı bloglara vs. de bakıyorum, genellikle olumlu yorumlar gördüm ve dediğiniz gibi hiç acı vermediğini kimse söylemedi şimdiye kadar :S Acı umurumda değil aslında x)

2-3 ayda epeyi azalttığını söylüyorlar, daha sonra da sık olmasa da kullanmak gerekiyormuş, sanırım dediğiniz gibi %100 olarak bitirmiyor ama mutlaka bir fark yaratacağını düşünüyorum, olmaz mı? x)

kulananlar memnun internetde bende philips markasının lazer cihazı gördüm gayet güzel bi cihaz ancak denemedim deneyenler olursa tavsiyelerini bekliyorum.

merhaba canım bende evde yapabileceğim cihaz almayı düşünüyorum son iki haftadır bayağı araştırma yaptım elimden geldiğince bilgi toplamaya ccalışıyorum. güzellik merkezinde randevu almıştım tam gideceğim hafta evde de uygulanabilir cihaz olduğunu duyunca hemen bende önce bi araştırayım dedim ve gitmekten vazgeçtim. çünkü cihazlaar arası alexandrite dışında diğerleri ıpl denilen olay anladığım kadarıyla modern ağda sistemiymiş alexandrite da çok kaln ve koyu tüylerde çok etkiliymiş hafif tüyleri görmüyormuş benimde saç telime kadar ince telli olduğumdan vazgeçtim ıpl yaptıranlar da zaten her ay düzenli gittiğin için çıkmıyor olarak algılanıyor agda da nasıl 1 aya yakın kökler zayıflıyor aynı sistem her ay gittiğin için hem ağda gibi inceliytor hemde çıkmıyor gibi geliyor çoğu gidenler ıpl kullananlar pişman memnun olan görmedim ilk zaman iyi seans bitince tekrarlıyor demişler ben cihazlara yakından bakmak için satış noktalarına gittim kullanan satışcıda şansıma denk düştü baktığımda gayet iyiydi düşündüm dışarıya havaya verip çıktığında dımdızlak kalmaktansa eve alırım agda zamanında yapmıyormuyduk bu onun daha acısız ve daha az uraşsız hali makina almakta karar kıldım http://lazerogami.com/en-iyi-evde-lazer-epilasyon-cihazlari-ve-fiyatlari/ linke bakarsan orda cihazlar hakkında bilgi veriyor bir de http://birbakmissinaradiginburada.k...ilips-lumea-precision-ipl-kullanan-yorum.html bu linktede kız canlı fotoğraflı bir kaç haftalık atmış benim kafama yattı ben alıcam memnun kalan çok heh birde önemli not ; cihaz alcağın zaman ampul değişen olmalı yoksa ampul bitince aynı dışarda verdiğin seans gibi bitince daha yapamazsın cihazı çöpe atarsın

kulananlar memnun internetde bende philips markasının lazer cihazı gördüm gayet güzel bi cihaz ancak denemedim deneyenler olursa tavsiyelerini bekliyorum.
Ben philips lumea kullanıyorum ve gayet memnunum. Acıtmıyor diye birşey yok kıl kökleri ne kadar kalın ve sertse o kadar acı oluyor tabi bu iğne batması gibi bir acı. 2 ayda %80 azaltıyor evet. Kliniklerde yapılan lazerlerde de kesinlikle bitiyor diye bişey yok sadece kendiliğinden dökülüyor.

Bende bu urunu aldim iki gun once kullandim ama henuz bi belirti yok. Ne zaman etkisini gorurum? Ise yaradimi yaramadimi bilmek istiyorum

Ben yaklaşık 11 seans alexandtrite lazere gittim. Malesef bırakınca yıne eskıye dönüyor cunku ben hıc agda yapamıyorum. Bu yuzden lumea aldım. Cıhaz her an elimin altında olmuş olacak. Cıhazın ömrü 16-18 yıl arası atıs sayısına göre söylüyorum. Alex cıhazda da bıtmıyor asla. Cunku kıl kökü kendini sürekli yenilermış. Yara gibi dusunun. Iyılesıyor ve yenıden kıl cıkıyor. Bu yuzden acısız kolay pratik ve evde kullanılabilen bu cihazı aldım. Gercekten acısız. Insallah dökülme de olur. Ilk seansımdı cunku daha belirgin bi degısım yok.

Arkadaslar korktugum gbi olmadi ilk kullanim tam bir hafta oldu ve yer yer tuy dokulmelerim oluyor. Sanirim etkisini gosteriyor . Bnde 2011 den beri gidiyorum ayni sonucu verdikten sonra evde yaparim. Bi bitiremediler. Hic yoktan cok daha uygun bi fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…