Kişisel Bakım Ürünleri Evde lazer ile işlemm

Cookmam

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
6
0
6
36
Hanımlar braunun lazer cihazını aldım evde epilasyon işlemini yapmak için en çokta yüzüm için ancak lazer işlemini yapmadan yüzümü jiletlemem gerekiomus ve bunu hiç istemiyorum cihazı kullanan var mı cihazın resminide paylasıyorumm

Eklentiler

• Screenshot_20170802-174816.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 148
Tüyler açık renk ve inceyse zaten görmez hiç jilete vurma, ağdayla al lazerle üstünden geç. En azından geç çıkar. Siyah kalınsa etki eder jiletle gitsin

canım jiletlemenin mantıgı bu lazer tüylerin büyüme asamasında etkili oyızden . lazere devam edeceksen jiletle am ben hamile kalmıstım devam edememiştim kalın kalın kalmıstı yüzümde tüyler .

simdi hamile degilim işk yapıyorum kıllar yanıyor sonra biraüre sonra takrar yapıyorm kilet vırmuyorum

Kalın değilse jiletleme
Sadece kısalt
Çünkü uzun tüy varsa yanar

Aslında hamikeyken lazer zararlı değilmiş banu çiftçi ve başka doktorlardan dinledim sadece etkisi az olurmuş ya da hiç olmazmış. Ama çok milimetrik bir derinliğe etki ettiği için bebeğe kadar gitmesi mümkün değilmiş.

Merhaba, bende Braun almayı düşünüyorum. Daha dogrusu philips le Braun arasında kararsız kaldım. Memnunmusun, tüylerde azalma oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…