Evde makyajlı ve hoş giyimli mi olursunuz, yoksa rahat, salaş bir şekilde mi?

eskıden yanı kızım olmadn önce bu ıs için saatlerımı ayırıdım,valla bı guzlede süslenırdım,şimdiiiiiiiiiiii nerdee wc ye gıremıom,esfman ve swetle gezıom ama yınede aynaya bakarım aradaohaoldumsmile

sürekli sürekli makyajlı bakımlı olunca adamın gözü onada alışır artık oda önemsiz olmaya başlar.
en iyisi arada arada yapmakki bir farkı ve çekiciliği olsun ;)

ay tam benlık konu :) sabah uyanınca ılk yaptıgım sey yuzumu yıkadıkdan sonra rujumu surmekdır sevıyorum ruju hasta olmadıgım surece evde hortlak gıbı dolasmam devamlı susuluyumudr ısım bıter makyajımı yaparım ustumu gıyerım kupelerımı takarım :) hasta dahı olsam mutlaka goz kalemı surrım :) esımı susulu karsılarım

Evde sürekli tayt ,eşofman gibi rahat şeyler giyerim. Ancak eşim dışında biri gelecekse kot falan giyerim. Sadece dışarı çıkarken makyaj yaparım, eve gelince de hemen yüzümü temizlerim. Eşimin yerinde olsam makyajlı suratı öpmek istemem diye düşünürüm. Fantazi çamaşır çekmecem var ama çoğu zaman spontane gelişir olay. Ama her ikimizde hergün mutlaka duş yaptığımız için duş almamışsam yada dişlerimi fırçalamamışsam rahatsız olurum. Bi fırsatını bulur 2 dk da hallederim.

Her sabah 6da kalkarım, kapatıcı, fondoten, ruj, parlatıcı, bronzlaştırıcı sürüp, dişlerimi fırçalayıp, topuklu ayakkabılarımı ve süper mini elbisemi giyer, eşimi uyandırırım, akşamları da süper sexy iç çamaşırları giyer, makyaj yapar, kapıya çıkar, eşikte bacak bacak üzerine oturur onu karşılarım.Ay yazarken bile ben bunaldım, var mıdır böyle kendini sexy sindirella sanıp sabah, akşam boya küpüne boyanıp, eşikte çamaşırlarıyla eşini bekleyen? Sponten olmasından yanayımdır herşeyin.Ayıcıklı pijamalarımı da giysem, gecelik bile giysem ya da hiçbirşey giymemiş bile olsam, canımız istiyorsa istiyoruzdur, gelemem öyle kasıntı işlere :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 buna ne kadar güldüm... sagol canim ya.. güldürdün beni sabah sabah..

keyfime göre takılırım... canım istiyorsa boyanır, giyinir öyle otururum, istemiyorsa pijamaları çıkarmam.....

en dogrusu!!

Henüz evlenmedikte çok az kaldı.. konuyu görünce bir sıkıntımı da paylaşayım dedim.
Malesef benimki işten benden önce çıkıyor haliyle benden önce evde olacak, sanırım giyinip süslenip beni bekleme görevini ona devretmiş olacağım:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahhaaha cok tatlisin ya...

bana gelince ben cogunlukla cok üseniyorum... cok baklimliyimdir, ama evde kiyafet ve makyaj konusunda cok rahatim... tüyler, tirnaklar, ayaklar, eller, saclar vs hep temiz ve bakimlidir, ama evde rahat giyinirim, makyaji da yapmam, saclarima da fön cekmem... esimle bulusacaksam eger saclarimi yaparim, makyajimi yaparim, cicilerimi giyer disari cikarim.. zaten esim makyaj yaptimmi kiziyor :) yapma diyor :) dogal halimi cok seviyor :))) aslinda her halimi seviyor.. kilolu, zayiflamis, pijamali, güzel kiyafetli.. onun icin problemim yok.. hissettigim gibi, canim istedigi gibi giyiniyorum :)

Genelde rahat, eşortman tarzı şeyler giyerim. Bazen akşam yemeği için, sadece eşim için özel hazırlandığım oluyor ama, kıyafet, makyaj filan. Arada böyle hazırlanınca daha etkili oluyor bence. Her zaman yapınca pek çekici gelmiyor bana göre.

Genelde kendiliğinden gelişir, ama yine zaman zaman özel şeylerle de gelişebiliyor:kedi:

valla genelde paspalımdır evde esicekte giyincem süslencem cok nadirdir yani:)
ki zaten kocam fazlasıyla alışmış bu halime ki dışarı çıkarken rahat edicen şeyler giy demeyi hiç unutmaz saolsun:D
2010 a eşofmanla girmiştimkaydirigubbakcemile3 evde değildik amakaydirigubbakcemile3

eşimle beraber çalıştığımız için sabah beraber çıkıp akşam beraber eve dönüyoruzbu yüzden ona özel giyinip süslenme gibi bi durumum olmuyor işten gelincede hemen üzerime eşofman falan giyerim bazen giymem eşim der deiştirsene üstünü rahat et diye

buna benzer bi topık acılmıstı önceden ozaman nısanlıydım sanırım ozaman esofman demıstım sımdı evlıyım yıne aynı cevabı verıyorum :)))
ama arada eşimin eve gelcegı saate yakın hoş cici kıyafetler giyiyorum onunda hosuna gıdıyor..mesela omuzlarım acıkta kalacak sekılde bir bluz ,altına tayt..
mini etek veya elbisem ..
artık yaz geldıgı için eşofmanın yerıni şort aldı :D
makyaj olarak gozlerime kalem cekerım birde eşim gelmesine 2saat kala kırmızı yada pembe rujumu surerımkı ıyıce dudagıma işlesin diye (daha atesli olmak için :D:D )

yalnız olsam bile göz kalemsiz duramayanlardanım

buna benzer bi topık acılmıstı önceden ozaman nısanlıydım sanırım ozaman esofman demıstım sımdı evlıyım yıne aynı cevabı verıyorum :)))
ama arada eşimin eve gelcegı saate yakın hoş cici kıyafetler giyiyorum onunda hosuna gıdıyor..mesela omuzlarım acıkta kalacak sekılde bir bluz ,altına tayt..
mini etek veya elbisem ..
artık yaz geldıgı için eşofmanın yerıni şort aldı :D
makyaj olarak gozlerime kalem cekerım birde eşim gelmesine 2saat kala kırmızı yada pembe rujumu surerımkı ıyıce dudagıma işlesin diye (daha atesli olmak için :D:D )

atesli gaciiikaydirigubbakcemile3

eşimle beraber çalıştığımız için sabah beraber çıkıp akşam beraber eve dönüyoruzbu yüzden ona özel giyinip süslenme gibi bi durumum olmuyor işten gelincede hemen üzerime eşofman falan giyerim bazen giymem eşim der deiştirsene üstünü rahat et diye

Benim de eşim evden çalıştığı için aynı durumdayım aslında. Ama o genelde beni makyajlı yani en azından far ve rimel ile görmeyi seviyor.

ben dışarda bile makyaj yapmam ki ,zaten klasik giyinmeyi da sevmem.O yüzden evde de esofmanlı olurum

bakımlıyımdır ...temizlik benim için çok önemlidir kendime bu konuda çok dikkat ederim..
yeni evliyim ama hayatım boyunca da bu böyleydi bekar olduğum zamanlarda da..
ter kokmamak,temiz bakım yapılmış bir vücut,temiz dişler ...bunlar benim vazgeçilmezimdir..
onun dışında evde rahat şeyler giyerim genellikle...ama bazende kokoş olmak evde olsam da
hoşuma gidiyor ..bazen ruh halime göre de değişiyor nasıl giyineceğim

arkadaşlar öncelikle herkesinn anneler gununu kutluyorum aranıza yeni katıldım bende fikrimi sölemek istedim.. her zaman olmasa da özellikle çalışmayan bayanlar için evde otururken iş yapmıyorsa eğer az da olsa kendine çeki düzen vermek ii oluyor butun gun eşofmanla dolaşınca benim içim daralıyor ve eşimi de akşam geldiinde hoş karşılamk istiorm sabah pijamalarla akşam eşofman olmuyor..:olmaz:

arkadaşlar öncelikle herkesinn anneler gununu kutluyorum aranıza yeni katıldım bende fikrimi sölemek istedim.. her zaman olmasa da özellikle çalışmayan bayanlar için evde otururken iş yapmıyorsa eğer az da olsa kendine çeki düzen vermek ii oluyor butun gun eşofmanla dolaşınca benim içim daralıyor ve eşimi de akşam geldiinde hoş karşılamk istiorm sabah pijamalarla akşam eşofman olmuyor..:olmaz:

canım iş yapmasan da hep oturmuyorsun ki evde. rahat etmek istiyor insan. eşofman da genelde en rahatı oluyor. ama hafif makyaj eşofmanlı olsan da yapılabilir kendine bakmak için. benim fikrim. havalar da ısındığına göre zaten şort, elbise falan giymek de rahat oluyor. yada etek.

hmmm degısıor mısafırım falan gelcekse bakımlı olmaya özen gosterırım tabii ama evde yalnızken çok canım sıkılmıorsa pasaklı pasaklı dolanırımm :) duvarlara mı süslencem dimi ama naniknanik
haaa ama bide şu durum var dısardan gelmıssem bazen üsşenior yatana kadar makyajımla dolanıor oluorummm-tatlicadiarzu-

eşim benden önce geldiği için zaten giyinik görüyo beni.sırnaşık şey eve girer girmezde gidip pijamalarımı, şort takımımı geçiririm üstüme. makyaj yapmam zaten. eşim de makyaj yapmamdan hoşlanmıyor bisürü kimyasal sürme suratına diye tutturuyor 40 yılda bir bir düğüne bişeye giderken. işim gereği çok feminen giyinemyiorum, hatta hiç feminen giyinmiyorum. pantolon gömlek geçiyor günler rahat rahat.süslü püslü iç çamaşırı da olayıda beni rahatsız ediyor sağım solum açılıyor, üşüyorum. yani hiçbirşey yapmıyorum ekstra, öyle spontene takılıyoruz eşimle:roflol:

eşim benden önce geldiği için zaten giyinik görüyo beni.sırnaşık şey eve girer girmezde gidip pijamalarımı, şort takımımı geçiririm üstüme. makyaj yapmam zaten. eşim de makyaj yapmamdan hoşlanmıyor bisürü kimyasal sürme suratına diye tutturuyor 40 yılda bir bir düğüne bişeye giderken. işim gereği çok feminen giyinemyiorum, hatta hiç feminen giyinmiyorum. pantolon gömlek geçiyor günler rahat rahat.süslü püslü iç çamaşırı da olayıda beni rahatsız ediyor sağım solum açılıyor, üşüyorum. yani hiçbirşey yapmıyorum ekstra, öyle spontene takılıyoruz eşimle:roflol:

vallah keşke benin eşimde böyle rahat olmamı sevse. benimki beni hep makyajlı ve güzel giyinik istiyor. ona kalsam hep etek, elbise, topuklu ayakkabıyla falan dolaştıracak beni evde. Yada iç çamaşırı ile kafamçokkarıştı
e bende üşüyorum ama yaaa. bilmiyorumkismile
yatarken bile kalın giyiniyorum. Ne yapayım ama. Bu yüzden bazen huzursuzluk bile oluyor vallah. :gitme:

Back
X