- Konu Sahibi 2000dnf2000
eskıden yanı kızım olmadn önce bu ıs için saatlerımı ayırıdım,valla bı guzlede süslenırdım,şimdiiiiiiiiiiii nerdee wc ye gıremıom,esfman ve swetle gezıom ama yınede aynaya bakarım aradaohaoldumsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sabah 6da kalkarım, kapatıcı, fondoten, ruj, parlatıcı, bronzlaştırıcı sürüp, dişlerimi fırçalayıp, topuklu ayakkabılarımı ve süper mini elbisemi giyer, eşimi uyandırırım, akşamları da süper sexy iç çamaşırları giyer, makyaj yapar, kapıya çıkar, eşikte bacak bacak üzerine oturur onu karşılarım.Ay yazarken bile ben bunaldım, var mıdır böyle kendini sexy sindirella sanıp sabah, akşam boya küpüne boyanıp, eşikte çamaşırlarıyla eşini bekleyen? Sponten olmasından yanayımdır herşeyin.Ayıcıklı pijamalarımı da giysem, gecelik bile giysem ya da hiçbirşey giymemiş bile olsam, canımız istiyorsa istiyoruzdur, gelemem öyle kasıntı işlere :)
keyfime göre takılırım... canım istiyorsa boyanır, giyinir öyle otururum, istemiyorsa pijamaları çıkarmam.....
Henüz evlenmedikte çok az kaldı.. konuyu görünce bir sıkıntımı da paylaşayım dedim.
Malesef benimki işten benden önce çıkıyor haliyle benden önce evde olacak, sanırım giyinip süslenip beni bekleme görevini ona devretmiş olacağım:sm_cool:
buna benzer bi topık acılmıstı önceden ozaman nısanlıydım sanırım ozaman esofman demıstım sımdı evlıyım yıne aynı cevabı verıyorum :)))
ama arada eşimin eve gelcegı saate yakın hoş cici kıyafetler giyiyorum onunda hosuna gıdıyor..mesela omuzlarım acıkta kalacak sekılde bir bluz ,altına tayt..
mini etek veya elbisem ..
artık yaz geldıgı için eşofmanın yerıni şort aldı![]()
makyaj olarak gozlerime kalem cekerım birde eşim gelmesine 2saat kala kırmızı yada pembe rujumu surerımkı ıyıce dudagıma işlesin diye (daha atesli olmak için)
eşimle beraber çalıştığımız için sabah beraber çıkıp akşam beraber eve dönüyoruzbu yüzden ona özel giyinip süslenme gibi bi durumum olmuyor işten gelincede hemen üzerime eşofman falan giyerim bazen giymem eşim der deiştirsene üstünü rahat et diye
arkadaşlar öncelikle herkesinn anneler gununu kutluyorum aranıza yeni katıldım bende fikrimi sölemek istedim.. her zaman olmasa da özellikle çalışmayan bayanlar için evde otururken iş yapmıyorsa eğer az da olsa kendine çeki düzen vermek ii oluyor butun gun eşofmanla dolaşınca benim içim daralıyor ve eşimi de akşam geldiinde hoş karşılamk istiorm sabah pijamalarla akşam eşofman olmuyor..lmaz:
eşim benden önce geldiği için zaten giyinik görüyo beni.sırnaşık şey eve girer girmezde gidip pijamalarımı, şort takımımı geçiririm üstüme. makyaj yapmam zaten. eşim de makyaj yapmamdan hoşlanmıyor bisürü kimyasal sürme suratına diye tutturuyor 40 yılda bir bir düğüne bişeye giderken. işim gereği çok feminen giyinemyiorum, hatta hiç feminen giyinmiyorum. pantolon gömlek geçiyor günler rahat rahat.süslü püslü iç çamaşırı da olayıda beni rahatsız ediyor sağım solum açılıyor, üşüyorum. yani hiçbirşey yapmıyorum ekstra, öyle spontene takılıyoruz eşimle:roflol: