- 25 Ekim 2020
- 34
- 22
- 3
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Evet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diyeEğer istersen acıktan bile okuyablirsir. Benim kuzenlerimi de okutmadı babası
Birisi 19 yaşında evlendi normal bir çalışan ile. Diğeri gitti babasını beni okutmuyor diye şikayet etti. Mecbur kaldı babası açıktan da olsayı liseyi bitirdi..şimdi uzaktan eğitim üni okuyor ve çalışıyor.. Sen de.yapabilirsin
Saf olsan ne olucak istemeden ne yapabilirsin ki maksimumEvet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Bende öyleydim ama üni hayatına girinve gözüm açıldı. Kendime özgüvenim geldi.. Açıktar oku neden öyle diyorsun kpss atanabilirsin iyi bir puan alıpEvet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Özgüven sıfır, eğitim desen yok sayılır, yetenek ve kabiliyet iyi bir ev hanımı olma çabası için harcanıyor. Yazık çok üzüldüm. Suç sende değil. Anne-babayım diye ortalıkta dolananlarda. Onları dinleme oku desem, sen kendine güvenmiyorsunki kolay inanırım falan. 50 sene öncesinde yaşiyor olsan anlıcam ama bu devirde senin için üzgünüm. Ailen sana uygun bir kismet bulur elbetde, üzülme sen. Sen tarif defterlerine yenilerini eklemeyle devam et en iyisi.Evet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Saf olsan saflığının farkında olmazdın. Kendi analizini yaptığına göre saf sayılmazsın.Evet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Aklima bu geldi. İstemeden ne yapilabilirSaf olsan ne olucak istemeden ne yapabilirsin ki maksimum
Ben acık lise okuyorum. Gayette memnunum. Sadece diplomayla bırakmadım işi bilgisayar egıtımı almak için basvuru yaptım. Ve 20 aylık bır bebegım varEvet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Konuyu "evde mi kalacağım" diye değil de "okumaya devam edebilmek için ailemi nasıl ikna ederim" veya "hangi kursa gidersem iş bulmam konusunda daha faydalı olur" vs diye açmanı isterdim.Merhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
Bir geldiniz pir geldiniz foruma. Bir tarafta evde mi kalıcam bir tarafta boşandıktan sonra ne oluyor cinsellik konusu? Tuhafsınız cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?