- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Düşüncelerinize format atılması gerekiyor.Evet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Mutlaka okuyun. Yaşınızı geçirirseniz pişman olursunuz. Kendi ilinizde kazanamazsanız, başka ilde okumayı göze alın. Halk eğitimde ne işiniz var? Siz üniversite öğrencisi olup, derslerinizle ilgilenip, ileride hayatınızda yeri olacak değerli arkadaşlıklar edinecek ve dolayısıyla sosyallesecek yaştasınız. Eğer evlilik için bir basamak görüyorsanız ki, size söylenen doğrudur, pırıl pırıl okuyan bir genç tabi kendisi gibi bir kimseyi tercih etmek ister öncelik olarak. Istisnası da var mıdır? Vardır elbette. Ama size o istisnanın denk gelmesi, bir de siz dünya güzeli olsanız bile evinizin içinde nasıl bulunup bilineceginizi düşünüyorsunuz? Lütfen okumak için ısrarcı olun...Merhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
Sevgili masallar diyarı,Merhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
Mezun olduktan sonra açıktan veya örgün fark etmiyor. Her mezun için şartlar aynı.Evet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Üniversitede herkes kızların peşinde kötü yola itiyorlar fln mı düşünüyorsun?Evet biliyorum açıktan oku diyorlar açıktan okuyanlara sordum çogu pişman normal okuyanlar iş bulamıyor sen nasıl bulasın diyorlar . Ya ben çok çekingen maalesef saf da Bi kızım hani üniversite ortamında çok kolay inanırım kendime güvenim yok bu yüzden hele ki istemeden Bi şey yaparım diye
Farklı bi şehre üniversiteye gönderilmek istemiyosan sınavlara evde hazırlanıp açıköğretimden oku çok güzel bölümler var neden bu yaşta hemen evlenmek için bekliyosun sonra kafanı duvarlara çok vurursun eşin avukat falan olsa ne yazar sen mutlu olmadıktan kendini geliştiremedikten sonra bence ailen seni sindirmiş evlenmekten başka bi kurtuluş görmüyosun kendine ayrıca evde kalmak nedir herkesin kendini hazır hissettği dönem farklıdır bi an önce kfanı topla ve okumaya gayret etMerhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
Evlilik odaklı düşünme sadece. Belli ki akıllı bir kısın ikna et oku Mutlaka. Uzaktan okunan bölümler var o da olmazsa acık öğretim olsun oku muhakkakMerhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
Merhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
Daha 19 yaşındasın.Merhaba ablalarım ben liseden bu sene mezun oldum 19 yaşındayım. Ailem okumamı istemedi üniversite ortamı falan kötü diye birde sürekli okula giderken takip ediliyordum inanın artık derslere bile kafa yoramıyordum başka şehre yollamam deyince ben de pes ettim. Şuan da evdeyim halk eğitime başlayıp dikiş öğrenecegim evde iş yemek yapmaya başladım.. İyi bir ev hanımı olmak istiyorum çünkü geleceğim bu. Ama her kız gibi bende işi gücü yerinde bir erkekle evlenmek istiyorum ama gecen gün teyzem dedi ki evdeki kıza da bakan çıkmaz hele ki işi gücü olan bir erkek mesela avukat öğretmen çalışan kadın alır dedi haklı biliyorum ama çok üzüldüm gerçekten. Sizce de böyle mi oluyor genelde?
seni okutmayan ailen sana iyi bir işi olan bir koca bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?