- 21 Mart 2018
- 1.880
- 6.738
- 158
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Daha bugün bir arkadaşımla konuştum.24 yaşında yaza evleniyor.Ama daha evlenmeden boşanma ihtimalini düşünüyor.Onun bu yüzünü daha önce gorseydim anında birakirdim diyor.Üstelik o kişi için herkesi karşısına almıştı.
Erken yaşta evlenip mutsuz olmak ta vardı.Bende bekarım ama böyle düşünmuyorum.Geç olsun ama ben mutlu olabileyim.Herşeyin hayırlısı.
Bana göre de geç değil ama onun kendince nedenleri var.Annesi babası o kişiyle olmaz dediğinde hepsiyle kavga etmiş.İmam nikahlari da olmuş.Annemi babamı karşıma aldığım için evlenicem diyor.Ama bilmiyorki hayatını mahvediyor.Bosanmayi dusundugu biriyle neden evleniyor neden ayrilmamis gec degil ki??
Ahahahah ben de 35+ falan zannettim evde kaldım diyor ya
Yok artık. 28 yaşında ne evde kalmasıymış ya bence bi silkelen kendine gel. Tamam artık ufaktan evliliğe yeşil ışık yak ama sakın geç kaldım diye de kendini yakma
:) Güzeldi bu ,28 ve bekar biri olarak bende öğrenmiş oldum :) şu toplum baskını bir kaldırıp komple atsak hayat çok çiçekli bir yer olacak28 yaşındayım. İnsan gerçekten her gün yeni bir şey öğreniyor. Mesela bugün evde kalmış olduğumu öğrendim. Tşk
O toplumu çözmüş olan beri gelsin. Kaç yaşına geldin evlen derler Evlenirsin yasin küçük derler. Çocuk yapmak istemezsin cocuk yap çocuk olur erken değil mi? Ya arkadaş bu hayat bizim kimene. Çiçekli bi yer bizim ülkemizde çok zor bu toplum yüzünden:) Güzeldi bu ,28 ve bekar biri olarak bende öğrenmiş oldum :) şu toplum baskını bir kaldırıp komple atsak hayat çok çiçekli bir yer olacak
:) Güzeldi bu ,28 ve bekar biri olarak bende öğrenmiş oldum :) şu toplum baskını bir kaldırıp komple atsak hayat çok çiçekli bir yer olacak
Bende 28 yaşındayım ve sevgilimden bazen ayrılmak geliyor senn dediğin gibi özgür hayata geçmek istiyorum bugün iftara davetliydim 12 de eve geldim die gıcık gıcık muhabbetler oldu . Hiç evde kalmış değilsin bırak evlilik bi amaç yada sonuç değil ki evlenmek gibi bi zorunluluğunda yok ki akışına bırak gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?