Evde mi kaldım?

Daha bugün bir arkadaşımla konuştum.24 yaşında yaza evleniyor.Ama daha evlenmeden boşanma ihtimalini düşünüyor.Onun bu yüzünü daha önce gorseydim anında birakirdim diyor.Üstelik o kişi için herkesi karşısına almıştı.
Erken yaşta evlenip mutsuz olmak ta vardı.Bende bekarım ama böyle düşünmuyorum.Geç olsun ama ben mutlu olabileyim.Herşeyin hayırlısı.

canım ister evde de kalırım,canım ister damda. Sanane canım ne istiyorsa onu yaparım

Sen ilk önce paarfüm sık derdim ben

Ahahah ayni ben..acaba tanissaydik nasil olurdu diyorsun ...benim hic icim almiyor ..birde ben ilk başta dış gorunuse bakiyorum ...çevremdekiler yaşın gecti birine evet dememi soyluyorlar sonrada evlerine gidip kapiyi kapatiyorlar ... evlenince cok acayip kafa yapisina burunen insanlar gordum ... evlenmeden ayri konusuyor ,evlenince ayri ..

Bosanmayi dusundugu biriyle neden evleniyor neden ayrilmamis gec degil ki??

Bosanmayi dusundugu biriyle neden evleniyor neden ayrilmamis gec degil ki??
Bana göre de geç değil ama onun kendince nedenleri var.Annesi babası o kişiyle olmaz dediğinde hepsiyle kavga etmiş.İmam nikahlari da olmuş.Annemi babamı karşıma aldığım için evlenicem diyor.Ama bilmiyorki hayatını mahvediyor.

Evde kalmak tabiri bu Yüzyılda hala literatürden silinmedi mi yahu ?

Hayır sadece duygusal boşluktasın konu sahibi inş tez zamanda gönlünün prensini bulursun.

Evde kalmak nedir ya?
Erkenden evlenenlerin basi goge eriyor sanki.
28 yas insanin en guzel zamanlarindan.

Hayatta anlamadığım ve anlamayacağım şeyler arasındadır bu evde kalmak mevzusu. Nedir kardeşim bu evde kalmak olayı? tamam evlenmek yuva kurmak güzel şeyler ama bu sevdiğin aşık olduğun kişi ile olunca güzel. Mantık evliliği diye bişey uydurmuşlar artık sevmeden aşık olmadan evlenmenin neresi mantıklı bilemiyorum. Para için statü için sevmeden evlenmeye mantık evliliği adını koyan dahiyi tanımak isterdim :)
Evde falan kalmadınız sayın konu sahibi. Kısmetiniz illaki biryerde bekliyor. Adı üstünde kısmet ve buna Allah karar verir.
Yani hiçkimsenin sizin adınıza yaşınızın geçtiğini vs öne *sürmesine* izin vermeyin.
Bu arada yanlış anlaşılmasın lafım görüştüğünüz şahısın yaşına falan değil. Dokuz yaş büyükmüş küçümüş sevdikten sonra bunlar teferruat.

Evde kalmak nedir ya mahsur kaldım der gibi.. Hemde daha 28 yaşında. Demek ki mantigina uygun kalbine uygun biri karşına çıkmadı ki evlenmedin. Sadece çevrenin baskısı yüzünden böyle düşünüyorsun bence. Ama unutma bu hayat senin. Sırf cevrendekilere ben evlendim demek için ilerde mutsuz olacağın bir evlilik yapmak çok büyük hata. Çünkü o mutsuzlugu sen yaşayacaksın çevren değil. Aşık olmanın sevmenin yaşı olmaz. Ha 28 de gelmiş ha 48 de. Umarım kalbi temiz biri çıkar karşına ama Kendine zaman ver daha yeni uzun ilişkin bitmis biraz kafa dinle derim ben

:) Güzeldi bu ,28 ve bekar biri olarak bende öğrenmiş oldum :) şu toplum baskını bir kaldırıp komple atsak hayat çok çiçekli bir yer olacak
O toplumu çözmüş olan beri gelsin. Kaç yaşına geldin evlen derler Evlenirsin yasin küçük derler. Çocuk yapmak istemezsin cocuk yap çocuk olur erken değil mi? Ya arkadaş bu hayat bizim kimene. Çiçekli bi yer bizim ülkemizde çok zor bu toplum yüzünden

:) Güzeldi bu ,28 ve bekar biri olarak bende öğrenmiş oldum :) şu toplum baskını bir kaldırıp komple atsak hayat çok çiçekli bir yer olacak

Toplumun diyecekleri hiç bitmez zaten. Hiç anlamıyorum evde kalma olayını. Hayatında biri varsa evlenmeyi düşünür insan. Evlenmek için "Bana birini bulun." diyenler var. Çok ilginç gerçekten.

Bende 28 yaşındayım ve sevgilimden bazen ayrılmak geliyor senn dediğin gibi özgür hayata geçmek istiyorum bugün iftara davetliydim 12 de eve geldim die gıcık gıcık muhabbetler oldu . Hiç evde kalmış değilsin bırak evlilik bi amaç yada sonuç değil ki evlenmek gibi bi zorunluluğunda yok ki akışına bırak gitsin :)

Bir erkegi evlilige goturmek, imzayi atmak bir basari degil. Eger evde kaldim diyerek hoslanmadigin birine
bile “ O nunla olsaydi “diyorsan evlenmek hic zor degil. Herhangi biriyle de evlenebilirsin ama sonrasi???
Hadi evlenene kadar o kisiye sabrettin, tahammul ettin ama evlilik 2 sene 3 sene degil ömür boyu.

valla yazını okuyunca en az 40 dedim son tren falan.
Nasıl bir kafa yapısı bu anlam veremiyorum insan sadece gençken mi evleniyor. Aşık olmanın da yaşı yoktur ayrıca.
Depresyondasınız sanırım. Çünkü mantıklı konuşmuyorsunuz. Az kendinize güvenin bu ne ya.
Hayat da kocadan ibaret değil. Bekar erkek de var evde kalmazsınız sürekli kafada kurmazsanız bu durumu.
Hayat kısa ve geçiyor kendi kendinizle mutlu olmanın yollarını arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…