- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Konuyu okuyunca 40 45 yaşlarında birisi yazdı sandım, hoş mutluluğu bulmanın yaşı yoktur bana göre... 28 nedir yahu. En güzel yaşlar... 30 olup onlarca bekar olan arkadaşım var...
Konuyu okuyunca 40 45 yaşlarında birisi yazdı sandım, hoş mutluluğu bulmanın yaşı yoktur bana göre... 28 nedir yahu. En güzel yaşlar... 30 olup onlarca bekar olan arkadaşım var...
Konuyu okurken 38 sandım...
Şekerim 28 yaşında evde mi kalınır?
Bu yüzden dünya evine girdik derler yaEvlenenler evde kalir, evlenmeyenler gezip tozar:)) tadini cikar nasipten otesi olmaz
Mesajınızı okurkn yüzümde istemsiz tebessüm oluştu :) bebeğinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallahhh .. sevgiler :)Şekerim 28 yaşında evde mi kalınır?
Sanırım yaş 30a yaklaştığında biz kadınları bir telaş aliyor. Evlenmeliyim çocuk yapmalıyım. Hatırlıyorum o zamanlarımı. Ben de girmiştim o psikolojiye. Hayatimda kimse yok, yumurtalarim yaşlanıyor, evlenemeyeceğim, çocuğum olmayacak, yaşım geçiyor kesin ileri yaşta sorunlu hamilelik yaşayacağım, vs vs vs
Ve gelelim yaşadığıma..
35 yaşında, evlendim. Şu an 38den 39'a doğru gidiyorum. Karnımda 21 haftalık bir minnak taşıyorum. Pisman mıyım, kesinlikle değilim. Şimdiki aklım olsa yine 35imde, yine kocamla evlenirdim.
Çalıştım, gezdim, eğlendim.. Yukatıda yazdığım endişe ettiğim hiçbirseyi yaşamadim. (Bebek için biraz uğraştık ama)
Yani diyeceğim şu ki.. Evde kalmamak için evlenmek, sadece evlenmis olmak için evlenmek büyük hata.. Etrafındakiler ancak yaşın geciyor evlen demesini bilir ama evlilikte sorun yasadığında kimse umursamaz. Ondan sebep, evlenmek için evlenme.. Bir ömür geçirmeyi düşünemedigin bir adamla hiç ama hiç evlenme. Senin de karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacak. Yeter ki sen doğru kişiyi sec
Sevgiler..
Gercekten ni? Gebelik kaygısı sarmadı mı nesela? Benim adet aralığım bikaö aydır 28 den 36 ya cıktı. Oda etkiledi sanırım beni cünküNe evde kalmasi yahu 28 yasinizda? Ben 33'tum evlendigimde, gencligimi yasayamadim, hemen evlendim demistim.
Dileklerin için çok sağol. Cok teşekkür ederimMesajınızı okurkn yüzümde istemsiz tebessüm oluştu :) bebeğinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın inşallahhh .. sevgiler :)
İnşalllahhDileklerin için çok sağol. Cok teşekkür ederimNe mutlu bana ki tebessum ertirebildim. Ama evlenmeye şartlama kendini lütfen. Keyfine bak. O kişi seni gelip bulacak sonra da bu mesajıni buraya gelip hortlatacaksın gor bak :)
Yok, sarmadi. Bebek icin hazir hissetmiyorum kendimi zaten! Hele bir 40'i goreyim. Saka bir yana genc evlenince bebek olacak, gec evlenince olmayacak diye kesin bir kural yok ki. Her seyin hayirlisi. Onceki yazilanlara katiliyorum. Yaninda mutlu hissettiginiz biriyle evlenmeniz onemli. O kisi de panik kafayla bulunmuyor. Sakin sakin, aslinda buna ihtiyacim yok, ama seviyorum ve istiyorum diyebildiginiz anda oluyor.Gercekten ni? Gebelik kaygısı sarmadı mı nesela? Benim adet aralığım bikaö aydır 28 den 36 ya cıktı. Oda etkiledi sanırım beni cünkü
Kız buraya da mı geldin :)28 yaş geç değil ama artık bişeyler yapmak lazım
evet Olabilir mantıklıKız buraya da mı geldin :)
Mesela ne yapsın konu sahibi, yoldan geçen bi adamı durdurup “ay pardon beyfendi müsaitseniz evlenelim mi malum yaş oldu 28 artık bişeyler yapmak lazım” desin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?