Evde mi kaldım?

Arkadaşlarım evlendi ben evde kaldım deyip ilk bulduğuyla evlenen iki, üç ay içinde boşanan 3 arkadaşım var. Onlarla kıyaslama kendini sakın. Herkesin kendi kısmeti. Yaşın da genç zaten genel görüş böyledir merak etme

Gayet normal yaşınız evde falan kalmadınız yaani evlenmek zorunda da değilsiniz illa ki

Bence geç değil ama birini de bulup yolunuza bakarsanız fena olmaz İdeal yaştasınız bence
Ya ben birini bulma olayını çok merak ediyorum. Böyle konularda hep birini bulsan fena olmaz deniyor Biri nasıl bulunuyor? Mesela birini gözüme kestirdim adama hazırlan akşam seni eve götürecem mi demeliyim, istemiyorsa zor kullanabilir miyim

Evet tabi, biz öyle evlendik. Nasıl bilmezsiniz

23 de evlendim..ve ne acelem vardi diyorum..27 yasin neyi var..

Kızlar çevremdeki herkes tek tek nişanlandı evlendi . Eski görüştüğüm insanlar evlendi. Bu aralar çok kafama takılıyor depresyona girdim resmen bende evleneyim yuvam olsun istiyorum
Bu sene tam depresyon senesi, herkes bir şeyleri kafaya takıyor. İyice psikolojimiz bozuldu. Geçecek bugünler de geçecek.

Senin yasinda evlendim.Daha gencecik körpeciktimm benceee
Evde kalmadinizz daha zamani değil ve nasibiniz sizi bulmadi demek.

31 yaşında evlendim,iyikide geç evlenmişim.Gezdim,tozdum hayatın tadını çıkardım.Hiç evde kaldım diye düşünmedim.Arada bir ima edenler oluyordu evde kaldın diye.İster evde kalırım ister otelde kimseyi ilgilendirmez diyordum baykuş gibi bakıyolardı yüzüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…