Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yaşında evlenen 42 yaşında anne olan 45 yaşında boşanan insan tanıyorum
Başlığa cevap veriyorum hayır27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Ya ben birini bulma olayını çok merak ediyorum. Böyle konularda hep birini bulsan fena olmaz deniyorBence geç değil ama birini de bulup yolunuza bakarsanız fena olmazİdeal yaştasınız bence
Evet tabi, biz öyle evlendik. Nasıl bilmezsinizYa ben birini bulma olayını çok merak ediyorum. Böyle konularda hep birini bulsan fena olmaz deniyorBiri nasıl bulunuyor? Mesela birini gözüme kestirdim adama hazırlan akşam seni eve götürecem mi demeliyim, istemiyorsa zor kullanabilir miyim
İyi bişy mi dediniz kötü bişy mi40 yaşında evlenen 42 yaşında anne olan 45 yaşında boşanan insan tanıyorum.
Bu sene tam depresyon senesi, herkes bir şeyleri kafaya takıyor. İyice psikolojimiz bozuldu. Geçecek bugünler de geçecek.Kızlar çevremdeki herkes tek tek nişanlandı evlendi . Eski görüştüğüm insanlar evlendi. Bu aralar çok kafama takılıyor depresyona girdim resmen bende evleneyim yuvam olsun istiyorum
Senin yasinda evlendim.Daha gencecik körpeciktimm benceee27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
31 yaşında evlendim,iyikide geç evlenmişim.Gezdim,tozdum hayatın tadını çıkardım.Hiç evde kaldım diye düşünmedim.Arada bir ima edenler oluyordu evde kaldın diye.İster evde kalırım ister otelde kimseyi ilgilendirmez diyordum baykuş gibi bakıyolardı yüzüme27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
Yangın senin turşun tutmaz artık çiçeğim. Kütür kütür olmazsın senSen evde kaldıysan soyleyım anneme de benden tursu kursun, benden anca tursu olur bu durumda.
Gencecıksın daha.