evlenmek neden bu kadar önemli? herkes evlenmek zorunda diye bir sey mi var? kendinizi gelistirin, keyif alacaginiz seyler yapin, dostluklar edinin, gezin tozun..birini de severseniz evlenirsiniz. evlenemedim diye biri bulunup evlenilmez.Kızlar çevremdeki herkes tek tek nişanlandı evlendi . Eski görüştüğüm insanlar evlendi. Bu aralar çok kafama takılıyor depresyona girdim resmen bende evleneyim yuvam olsun istiyorum
Kac yasındasınız N noisygirl ?Emin olun pek çok insan senin gibi. Örneğin benAllah büyük doğru insan çıkana kadar beklicez. Çıkmazsa da canımız sağolsun diyip bu dırumu kabullenecez.
Boşandıktan kısa süre sonra (yaş 27 idi) bi grup kız arkadaşla yemekteydik, tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi sordular bilmiyorum ne nasip olur deyince ben, kendilerinden artık geçtiğini (!) ama çocuk sahibi olmak istiyorsam benim ÇOK GECİKMEDEN BİRİNİ BULUPEvet tabi, biz öyle evlendik. Nasıl bilmezsiniz
27 yaş çok geç şimdiye 2 çocuğunuz olmalıydı adınıza çok çok üzüldüm27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
nefes alsın bir de kısır olmasın yeter diyorlar yani tövbe tövbe.eş mi alacağız damızlık mı?Boşandıktan kısa süre sonra (yaş 27 idi) bi grup kız arkadaşla yemekteydik, tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi sordular bilmiyorum ne nasip olur deyince ben, kendilerinden artık geçtiğini (!) ama çocuk sahibi olmak istiyorsam benim ÇOK GECİKMEDEN BİRİNİ BULUPevlenmem gerektiğini ısrarla salık vermişlerdi. O gün de düşünmüştüm herhalde sokaktan bi adamın kolundan tutup götürmem lazım diye (ve sanırım bulduğumuz erkeğin zaten bize dünden razı olup peşimizden geleceği ön kabulünde olmalıyız). Yani böyle demek ki bu işler, nasipmiş geleceğin bilinmezliğiymiş önemli değil, birini bulmak önemli
Aha haaaYa ben birini bulma olayını çok merak ediyorum. Böyle konularda hep birini bulsan fena olmaz deniyorBiri nasıl bulunuyor? Mesela birini gözüme kestirdim adama hazırlan akşam seni eve götürecem mi demeliyim, istemiyorsa zor kullanabilir miyim
Valla benim köpeğim bile canı istemezse peşimden gelmiyor ama biz insanoğlu birbirimize nefes alsın yeter çekiyoruz çok ayıp :)) üstümüze özgür irade atsınlar biraznefes alsın bir de kısır olmasın yeter diyorlar yani tövbe tövbe.eş mi alacağız damızlık mı?
İyi de ya istemeyeydi adam :))Aha haaabende bilmiyorum ama birini kafese düşürmeye deniyor sanırım bende eşimi düşürdüm öyle dedim birini buldum
amann salla bana da az evde kaldın dememişlerdi vakti zamanında çok ta tınnnnnnn.rahatlığımı özgürlüğümü kıskanıyorlardı aslındaValla benim köpeğim bile canı istemezse peşimden gelmiyor ama biz insanoğlu birbirimize nefes alsın yeter çekiyoruz çok ayıp :)) üstümüze özgür irade atsınlar biraz
İstemeseydi bende peşine düşecek değilim yaİyi de ya istemeyeydi adam :))
Ya lütfen yapmayın düşüne düşüne «Evde kalırsam naparım eyvah» bunu mı düşündünüz... kocasız yaşanıyor insanlar ölmüyor korkmayın...27 yaşındayım evlenmek için geç mi kaldım? Bütün arkadaşlarım evlendi çok kafama takılıyor bu durum lütfen beni yadirgamayinkimle görüştüysem sonu gelmedi hep bozuldu. Sizler kaç yaşında evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?