Evde mi kaldım?

Ymtam bu aralar evde mi kaksim konusu acilmadi diyordum ki 27 yasindaki hanim kizimizin biri acmis. Hayir evde kalmadin. Ben 30umda evlenmustim.45inden sonra evlenenler de var. Daha cok gencsin.

Yahu en guzel yaslardasin, ne evde kalmasi?? Ben 37'de evlendim. 39'da anne oldum. Iyi ki de boyle oldu, hicbir pismanligim yok. Aksine diyorum ki iyi ki cocugu erken yapmamisim. Cocuk cok guzel bir sey ama o guzelim yaslari bebek bakarak gecirmek istemezdim ☺

27 evlenmek için geç değil evlenmeyi düşünmek için ideal bir yaşın başı sadece

27 yaş geç bir yaş değil canım hiç öyle geç mi kaldım diye düşünme evlilik bu ayrıca şakaya gelmez geç olsun güç olmasın bir ömür mutsuz olmaktansa yanlız kalmak iyidir.
Rabbimin senin için bir bildiği vardır o zamanı bekle

Çalışıyor musun? Çalışırsan kendi düzenini kurabilirsin zaten . Aceleyle yanlış evlilik yapmaktan iyidir. Artık evlenme yaşı arttı. Eskiden kadınlar çalışmadığı için erken evleniyorlardi. Ben 34 yaşındayım. 25 evlendim erkenmiş diyorum.. Geçen sene , önceki sene evlenen arkadaşlarım oldu
Çalışmıyorsan çalış . Çünkü dışardan bakınca görücü bekliyor gibi oluyor. Hayatının amacı birini bulup evlenmek gibi görünüyor .
Allah hakkında hayırlısını versin

Yaklaşık üç senedir çalışıyorum Öğretmenim özel bir kurumda. Evlenmek isteme sebebim kendi hayatımı kurmak birde artık çocuk istemeye başladım görüştüklerim oluyor bir şekilde hep bir sebep çıkıyor bozuluyor. Bide eski görüştuklerimin çoğu başkalariyla evlendi buda beni çok üzüyor

Benim eşim 34,ben 29 yasındayım. Ben atanmak istiyorum. Arabamı alıp şehir şehir gezmek istiyorum. Ben de 34 35 te çocuk istiyorum.ama eşim 40 benim için geç diyor. Saçma düşünüyor. O saatten sonra hıc yapmam dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…