Berhudar olHangi gün çıkacağını da söylersin ben işteyim ama videon filan olursa izlerim bende
![]()
Oyle bir sey olursa kesin tarihi haber veririm size izlersiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berhudar olHangi gün çıkacağını da söylersin ben işteyim ama videon filan olursa izlerim bende
![]()
harbi delisin sen yaaaaa:)çılgınnnnnn
bak düşün, demedi deme :))
TV de yaşı kemale yaklaşan çok ünlü bir sunucu, bir bebek haberini verirken köpeği için oda anne olamadı benim gibi dedi.
Bir mail döşenirsin, birde Tv dünyasnın içindesiniz gidin sperm bankasına bir çocuk yapın, ha biriyle bir gece yatıp hamile kalmışsın ve aldırmaya kıyamamışsın ama adamı tanıyorsun, ha sperm bankasından bebek yapmışsın diye.
Yani sırf size değil, her yaşı kemale ermeye yüz tutan kadına diyorum ben bunları.
Oyle bir sey olursa kesin tarihi haber veririm size izlersiniz:)
öyle düşünmeyin 40 yaşında anne olan çok insan var.hatta buara bi arkadaşın k.validesi 47 yaşındaydı ve hamileydi :))..ayrıca tüp bebek uygulamaları da çok gelişti artık.doğal yoldan bile olabilir.bakın babaannem babamı 50 yaşında dünyaya getrmiş,halamla aynı anda doğum yapmışlar![]()
öyle düşünmeyin 40 yaşında anne olan çok insan var.hatta buara bi arkadaşın k.validesi 47 yaşındaydı ve hamileydi :))..ayrıca tüp bebek uygulamaları da çok gelişti artık.doğal yoldan bile olabilir.bakın babaannem babamı 50 yaşında dünyaya getrmiş,halamla aynı anda doğum yapmışlar![]()
TV de yaşı kemale yaklaşan çok ünlü bir sunucu, bir bebek haberini verirken köpeği için oda anne olamadı benim gibi dedi.
Bir mail döşenirsin, birde Tv dünyasnın içindesiniz gidin sperm bankasına bir çocuk yapın, ha biriyle bir gece yatıp hamile kalmışsın ve aldırmaya kıyamamışsın ama adamı tanıyorsun, ha sperm bankasından bebek yapmışsın diye.
Yani sırf size değil, her yaşı kemale ermeye yüz tutan kadına diyorum ben bunları.
aslında gözünü karartıp evleneceksin baktın olmadı ışık hızıyla boşanıp tekrar arayışlara gireceksin .......çünkü mutluluğu bulmak gerçekten zor ......allahtan umudumu kesmedim .......boşanan arkadaşlarım birdaha evlenmeyi düşünmüyorlar
bi de anneme programlara çıksam nasıl olur dediğimde bana boyun posun devrilsin dedi.......ona göre bu boyla posla nasıl bulamıyormuşum ......anne işte
yanlış anlamayın ama yaş geçtikçe insan daha da seçici oluyor. Gençlikte daha çok görülmüyor kusurlar.. Belirli bir yaştan sonra her şey zorlaşıyor.. Artık sizin de kurulu bir hayatınız oluşmuş, belli bir olgunluk, hayat tecrübesi kazanmışsınız. Şimdide kolay kolay sokamıyorsunuz hayatınıza birini, kurulu düzeninizi bozamıyorsunuz bir yerde... Haliyle....
Fakat yaş geçiyor.. Lütfen beni yanlış anlamayın sizi rencide etmek istemem. Tv de sürekli evlilik programlarına bakarım, insanların yaşı geçtikçe isteklerinin de arttığını görüyorum ve manasız geliyor :44: yani belli bir yaştan sonra ne kara kaş ne kara göz, huzur aranmalı... kalan ömrü bir yastık da geçirmek için en ideal olan aranmalı..
Bence biraz bazı konularda taviz verebilirsiniz, anne olmak hakkınızdır, bu güzel duyguyu tatmak için biraz daha çevreye alıcı gözle bakmak, çok kusur aramamak gerekli diye düşünüyorum..
BIRAK EVLENMİŞ OLMAK İÇİN EVLENENleri,severek evlenenlerde dahi sonra sorunlar çıkabılıyo,o ugruna öldüğün onsuz yaşayamam dedigin adamla aynı evde YASAMAK AZAP OLABILIYO.
valla ah bekarlık ahh dıyorum baskada bişey demıyorum
büyük yazdım üşendım silmedim:)
çalışıyomusun peki?
harbimi valla maşallah:)ama tabı ben daha önce bı baba adayı bulayım da sonra düşünürüz en azından ımkansız değilmiş yanı istersen olurmuşl bunu öğrendım,teşekkürler:)
Cunku devir degisti. Annenin bahsettigi erkekler yok ama ihanet var, dayak var, siddet var, kufur var, yalan var. Iste bu yuzden o boyla posla bulamiyoruz.
ya yok ınan öyle daireler hanlar hamamlar falan arayan yada çok yakışıklı olsun dıyen biri değilim zaten çalışıyorum 6 sene sonra emeklıde olucam mesela ama en azından kanım kaynasın,konuşabıleyım,benı anlasın aileme yakışan bırı olsun ısterım buda hakkım snaırım..
benimde bütün arkadaşlarım evli. 2. çocuğunu bile yaptılar. mutlular mı? hayır....
yine de havaları o biçim. ben 27 yaşındayım, yakında 28 olacağım. sevgilim bile yok
daha önce aşkı hiç yaşamamış olsam şu an aşkı aramazdım. rüyamda bile gördüm evleneceğm kişiyi ama hala evlenmedim
aşkla birinne sarılıp, güne onunla uyanmak istiyorum. belki de bir bebek... yok işte yok, kısmet
ben tvye bile çıksam bulamam, rezil olduğumla kalırım
elbette ki hakkınız, ekonomik özgürlüğünü elde etmiş birisi için zaten han hamam fark etmez, sahiptir.. sadece karşı tarafı da öyle bekler herhalde.. .. kaç yaşına gelmiş adam hala bir evi yoksa insan düşünür. bunca yıldır ne yapmış, neye harcamış diye...
sadece işte, ben biraz ölçüyü belki indirmeli diye dedim.. yoksa siz elbette ki haklısınız...
içiniz biraz olsun ısınmalı ki, o adamla aynı yastığı paylaşabilesiniz, çocuklar dünyaya getirebilesiniz..
Umarım da biran evvel yaşarsınız, karşınıza içinize sinecek birisi çıkar..