evde mi kaldım:(

valla derler ya Allah ınsana çırkın şansı versın dıye
ne suratına bakılmayacak tıpler evlenıyo da el üstunde tutuluyo
annem dıyo hep zaten çırkın adam bulkı senın kıymetını bılsın ama olmuyo işte da yapamıyorum ah o sarı dişler pis kokula bööö

Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir //Tolstoy//

Asik oldugunda o sari disler sana bembeyaz gorunecek eminim:)

valla derler ya Allah ınsana çırkın şansı versın dıye
ne suratına bakılmayacak tıpler evlenıyo da el üstunde tutuluyo
annem dıyo hep zaten çırkın adam bulkı senın kıymetını bılsın ama olmuyo işte da yapamıyorum ah o sarı dişler pis kokula bööö
sakın böyle bir mentaliteyle evlenme....çirkini daha sadık olur gibi....bir de etrafındakilere ısınamadıysan azaptan başka birşey vermez ....ama aklında kalmaması için evlenme niyetini devam ettir....zaten yürütemesen bile içinde kalmamış olacak
dediğim gibi en evlenme hastası arkadaşım dahi şimdi çocuğuyla çok mutlu evlenmeyi kesinlikle düşünmüyor

ya yok ınan öyle daireler hanlar hamamlar falan arayan yada çok yakışıklı olsun dıyen biri değilim zaten çalışıyorum 6 sene sonra emeklıde olucam mesela ama en azından kanım kaynasın,konuşabıleyım,benı anlasın aileme yakışan bırı olsun ısterım buda hakkım snaırım..

çirkin olsun ama huyu güzel olsun.boyu posu önemli değil.bi ortamda kendini dinletebiliyorsa , çalışıyorsa ,bakımına önem veriyorsa gerisi fasa fiso.kanının almadığı insanla bile evlendiğinde dünyanın en çirkini gözüne öyle bi güzel görünüyor ki.evlilik bu işte.
içtiği bardaktanbi bardak su içmek istemezken evlenince o bardaktan su bile içiyorsun.

eskileri düşünün .gerdek gecesi yüzünü görenler 60 yıl aynı evi ,aynı yatağı paylaşan aşk dolu bakan insanlar....

benim düşüncem mantık evliliği.

haa tabi tipsiz olup sırf ağzı laf yapan erkeklere aşık olup evlenenlerde var....

sakın böyle bir mentaliteyle evlenme....çirkini daha sadık olur gibi....bir de etrafındakilere ısınamadıysan azaptan başka birşey vermez ....ama aklında kalmaması için evlenme niyetini devam ettir....zaten yürütemesen bile içinde kalmamış olacak
dediğim gibi en evlenme hastası arkadaşım dahi şimdi çocuğuyla çok mutlu evlenmeyi kesinlikle düşünmüyor

kısmet bu işler ya ve bence bıde zamanında guzel 20 lı yaşlar cıvarı bence
yaş ilerledikçe çember daralıyo bıde daha zorlaşıyo herşey bıde 2 kişi evlenmıyokı aileler de evlenıyo
adam benı ıstese bıle ailesı dıcekkı belkı gıt çıtır bırını al napcan bunu
e adamda diretmesse kalacak onların etkısın de
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karışık işler

çirkin olsun ama huyu güzel olsun.boyu posu önemli değil.bi ortamda kendini dinletebiliyorsa , çalışıyorsa ,bakımına önem veriyorsa gerisi fasa fiso.kanının almadığı insanla bile evlendiğinde dünyanın en çirkini gözüne öyle bi güzel görünüyor ki.evlilik bu işte.
içtiği bardaktanbi bardak su içmek istemezken evlenince o bardaktan su bile içiyorsun.

eskileri düşünün .gerdek gecesi yüzünü görenler 60 yıl aynı evi ,aynı yatağı paylaşan aşk dolu bakan insanlar....

haa tabi tipsiz olup sırf ağzı laf yapan erkeklere aşık olup evlenenlerde var....

siz mantık evliliği mi yaptınız?

inşallah bıtanem hiç umudum yok ama
yalnız geldim yalnız ölücem muhtemelen:(((

Aaa Allah korusun demeyin öyle. Yalnızlık Allah a mahsustur. Hiç belli olmaz ki, kısmetin nerden, nasıl, ne zaman geleceği..
Allahtan hayırlısını isteyin siz, şüphesiz dualarınız geri çevrilmez...

Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir unutmayın..

eskıler daha kaderci ve sabırlıydı şimdı öylemı neler arıyoruz neler....mantık tamam ama hisler de olmalı saygı olmalı yeteri mıktarda da sevgi:)

Sizinle evlenmek isteyenlere şans tanıdınız mı yani onunla buluşup görüştünüz mü?
Bazı insanlar sonradan aşık oluyor..
Mesela benim annem babamı ilk gördüğünde ''ben bu adamla hayatta evlenmem iki dünya bir araya gelse evlenmem'' demiş
22 yıllık evliler annem hâla babama deliler gibi aşık :69:
Babamı çirkin bulmuş ama sonradan adam bana yakışıklı gelmeye başladı diyor :)

Son düzenleme:
Aaa Allah korusun demeyin öyle. Yalnızlık Allah a mahsustur. Hiç belli olmaz ki, kısmetin nerden, nasıl, ne zaman geleceği..
Allahtan hayırlısını isteyin siz, şüphesiz dualarınız geri çevrilmez...

Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir unutmayın..

öyle deme 60 yaşına gelıp hala evlenemeyen yada yalnız olan ınsanlar var ya ben de öyle olursam:((((

oy oy öyle deme bıtanem
bende bakma ilk flortumu 27 yaşında falan yaşadım
1 kere aşık oldum karşılıksız dı
1 kerede bu ılkını sevdim işte küçüktü benden olmadı evlenemedık ailesı ıstemedı benı buyuğum dıye
erkek olan sevgisinın arkasında duracak yaşı dili ırkı ne olursa olsun
sonrada zaten 1 sevgılı daha
sonrada hep deneme yanılma uzun zamandır kımse yok hayatımda
herrrrrrkesın sevgilisi var bence bı benım yok sanırım haketmıyorum ben:((

yoo benm sevgililerim oldu. yürümedi o ayrı tabi... benm istediiğim hem aşk hemde mantık

denedim aşık olmadığım birini sarılmak içimden gelmedi. e nasıl her gece aynı yatağa gireyim bu adamla?

bilmiyorum kısmette var mı.... çok istiyorum yalan yok:1:

yok şimdı benle evlenmeyı ısteyen adam için dedım hiçbir albenısı yok ve aşık değilim anla:)

Guzelim, asik degilsen evlenme. Yuregin kipir kipir olsun onu gorunce. Kislar yaz gibi gelsin sana. Onu bulana kadar aramaya devam. 63 yasinda doguran biri vardi. Kismet bu isler, biraz da akil. Kalbinin aktigi biri olunca , kriterlerine bak, %70 i bulunca hic durma evlen.

Sizinle evlenmek isteyenlere şans tanıdınız mı yani onunla buluşup görüştünüz mü?
Bazı insanlar sonradan aşık oluyor..
Mesela benim annem babamı ilk gördüğünde ''ben bu adamla hayatta evlenmem iki dünya bir araya gelse evlenmem'' demiş
22 yıllık evliler annem hâla babama deliler gibi aşık :69:

2 kere görüştum belkı olur dedım amanafile telefonuma msjını bıle görmek istemıyorum düşün arıyo açmıyorum ve hala aşkım canım senı çok sevıyorum dıye msj atıyo
sanıyokı onu ıstıyorum ama nazlanıyorum tovbeeeeeeee

yoo benm sevgililerim oldu. yürümedi o ayrı tabi... benm istediiğim hem aşk hemde mantık

denedim aşık olmadığım birini sarılmak içimden gelmedi. e nasıl her gece aynı yatağa gireyim bu adamla?

bilmiyorum kısmette var mı.... çok istiyorum yalan yok:1:

inşallah olur inşallah ama benım için evde kaldı diyolar kesın o da yaşımdan dolayı işte.....

siz mantık evliliği mi yaptınız?

evet asudecim.eşim beni sevdiği için ben mantık evliliği yaptım annemin sözünü dinledim..şimdi kocama aşığım ve birgüne bi gün tanıdığımdan beri efendiliğini bozmadı ve çizgisini aşmadı.bütün erkekler şimdi gözüme kadın gibi geliyor.bana o kadar çok değer veriyor ki o kadar düşkün ki aşığım kocama çok seviyorum ona birşey olmasın istiyorum.o kadar çok güzel cümlelerim var ki onun için.

inanın beni de çok isteyen oldu evlenmek istemiyordum hedeflerim vardı ve annem evlenmemi çok istiyordu bana birşey olursa sahip çıkan olmaz sana diye.babamı küçük yaşta kaybettim.haa sülalem vardı ama kimse anne baba gibi olur mu ?şimdi ben anneyim ve annemi çok iyi anlıyorum ya bana birşey olursa evlatlarıma kim bakar diyorum.

eskıler daha kaderci ve sabırlıydı şimdı öylemı neler arıyoruz neler....mantık tamam ama hisler de olmalı saygı olmalı yeteri mıktarda da sevgi:)

merak etme eğer bir erkek bakımlı ise ailene yakışır biri ise saygılı ve efendi ise inan bana evlenince aşık bile oluyorsun hatta çifter çifter doğuruyorsun :):):) (bknz : ben ) :21:

dip not : üzümün sapı armutun çöpü demeyin. eğer uygun ise neden olmasın.yüreğinizi kıpır kıpr edecek birini ararsanız bu zamanda çok zor ve nadir insanların karşısına çıkar.
eşimi 21 yaşımda tanıdım.24 yaşında evlendim.26 yaşında anne oldum.şimdiki aklım olsaydı tanıdığım sene evlenirdim hiç eşimi uğraştırmazdım :):):)

Son düzenleme:
öyle deme 60 yaşına gelıp hala evlenemeyen yada yalnız olan ınsanlar var ya ben de öyle olursam:((((

Allahın takdiri, kaderinizde yazılı olan neyse o olur.. Ona diyecek sözüm yok da, siz böyle umutsuz olursanız vallahi gelen kısmet de kaçıverir :27:
özgüven nereeeedee ??? :24:

40 yas cok gec degıl bence kendını cevrenın baskılarından dolayı kotu hıssedıyor olabılırsın ama yanlıs kararlar alma lutfen hayatını yasa
ne malum sana neden evlenmıyorsun muhabbetı yapanların senın hayatını kıskanmadıgı :34:

adunul bu sperm bankasına birgün yolum düşmek zorunda kalırsa sperm sahibini bilemeyeceğim herhalde değil mi......bir de kaç sene geçerliliği var münir özkulun kızı da bu yöntemle hamile kalmıştı....erkek arkadaşı çocuk istememiş

Yok vericiyi bilmiyorsun. münir Özkul'un kızını ve Leyla Bilginel'i çok takdir ettim. Hayallerinin peşinde koştular evlat sahibi oldular.

Bekar anneler göz önünde oluyor ama KK da pek tukaka edildiği için burada pek tartışılmasa da, başka bir sitedeki forumda "eşi azosperm olanlar" diye bir başlık var. Eşinde sperm problemi olanlar bu yolla kendi yumurtasıyla sperm donasyonuyla hamile kalıyorlar.

Ben çok uğraştım çocuk sahibi olmak için, her dr.a da spermi sordum biri sadece biri spermde problem var dese, ayakkabısız Kıbrıs'a koşardım. Ne eşim, ne başka biri gözüme gelirdi. Ama hep muhtemel yumurta sorunu dediler. Bizimde ömrümüz kaliteli yumurta aramakla geçti.

Arkadaşım evet her yaşta hamilelik oluyor ama 37-38 den sonra kalite ve sayıda ciddi bir düşüş yaşanıyor, hele 40 dan sonra ikinci büyük düşüş var. O yüksek yaşta hamile kalanlarda bir elin parmakları kadar az, onlar haberlere konu falan oluyorlar.

Ya bu iş için az cesaret ve kararlılık lazım. Kimsenin moralini bozmak istemem ama bu iş polyanacılık oynatmıyor.

anladığım kadarıyla güzel seni tatmin eden bir hayatın var.yani sırf mahalle baskısı için de evlenilmez ki.çocuk olayı olmazsa olmazın değil anladığım kadarıyla.zaten bu yaştan sonra zor biliyorsun.e o zaman ağrısız başını ağrıtma derim.sonuçta 40 yılı devirmişsin oturmuş bir hayatın vardır sil baştan bir düzen,bir insana adapte çok zor olur senin için.hayatını yaşamaya devam et.ha günün birinde işte budur dersen denersin.cinselliği de yaşıyorsan kaçırdığın bir şey yok.ama evlenirsen başına binbir türlü bela açılabilir.

Back
X