evde mi kaldım:(

vallaha öyle olmuş..karnımda ur var diye doktora gitmiş,babamı doğurmuş gelmiş:9:..ama ben ise 26 yaşında tüp bebekle hamile kalabildim,babannemden feyz alamamışım :52:

Yavru yaa, sen küçücükmüşsün :)) Süper olgun yorumların, dünya görüşün, birde o eli maşalı avatar :) Olduğundan büyük düşünmüştüm seni.

merhaba arkadaşlar,uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği hissettim.herkes yaşımı göstermediğimi söylese de 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.zamanında çok talibim oldu hatta çok fazla ama ben aşk olmadan evlenemem diyip hepsini reddettim.sonra da onun kaşı bunun gözü dedim,flörtlerımle de evlilik yoluna gitmediğim için evlenemedim.tamam yıne zaman zaman oluyo hatta 2 sene önce görücü usulü biriyle tanışıp sözlendim bile ama sevemediğim için ben bu insanla bir ömür yapama diyip onu da bıraktım.Şimdi de beni isteyen biri var ama Allahın gücüne gitmesin ne tipim ne tarzım,sırf evlenmiş olmak için de evlenmek ıstemıyorum.Ailemle mutluyum çalışıyorum ama tabıkı özellikle annem evlenmemı çok istiyo bide çevreye karşı tabi.bide şu evde kalmak olayı var ki:(((halbukı hem kuzenlerımde hem arkadaşlarımda evlenmeyen var ama ileri yaşta olmalarına rağmen ben kendımı çok çırkın hıssedıyorum bu durumdan dolayı:(bana akıl ve moral verin nolurrrrrr

Hiç talibi olmamış kişilere evde kalmış denir ve evlenmiş olmak için evlenilmez ;) Ailen "mutlu bir evliliğin" olduğunda sevinirler.Dilediğin gibi yaşa iistediğin gibi karar ver ve eminim çirkin değilsin :)

Yok vericiyi bilmiyorsun. münir Özkul'un kızını ve Leyla Bilginel'i çok takdir ettim. Hayallerinin peşinde koştular evlat sahibi oldular.

Bekar anneler göz önünde oluyor ama KK da pek tukaka edildiği için burada pek tartışılmasa da, başka bir sitedeki forumda "eşi azosperm olanlar" diye bir başlık var. Eşinde sperm problemi olanlar bu yolla kendi yumurtasıyla sperm donasyonuyla hamile kalıyorlar.

Ben çok uğraştım çocuk sahibi olmak için, her dr.a da spermi sordum biri sadece biri spermde problem var dese, ayakkabısız Kıbrıs'a koşardım. Ne eşim, ne başka biri gözüme gelirdi. Ama hep muhtemel yumurta sorunu dediler. Bizimde ömrümüz kaliteli yumurta aramakla geçti.

Arkadaşım evet her yaşta hamilelik oluyor ama 37-38 den sonra kalite ve sayıda ciddi bir düşüş yaşanıyor, hele 40 dan sonra ikinci büyük düşüş var. O yüksek yaşta hamile kalanlarda bir elin parmakları kadar az, onlar haberlere konu falan oluyorlar.

Ya bu iş için az cesaret ve kararlılık lazım. Kimsenin moralini bozmak istemem ama bu iş polyanacılık oynatmıyor.
konuyu da dağıtmak istemiyorum ama o zaman ben 35 36 yaşlarında yumurtalrı toplatmam gerekiyor o zaman.....maliyeti hakkında bir bilginiz ya da kaç yaşına kadar saklayabileceğimi biliyor musunuz ....gerçi ben sonra araştırırım da

özgünmı bıraktılar ben de yaaaaaaaa hep hayal kırıklığı hep yanılgı:(((:43:

bence kendinizle önce barışın... sizi tanımıyorum görmedim ama mesela yazılanlara bakıyorum kiloluyum çirkinim falan demişsiniz.. Bunlardan arının..
Geçiminizi sağlıyormuşsunuz, tahmin edebiliyorum... 40 lı yaşlarda gayet bakımlı hoş bir bayan olmak için her türlü imkana da sahipsiniz...
Çirkin kadın yoktur ki zaten :12:

yeterince yıllarınız hayal kırıklığı ve yanılgıyla geçmiş, bundan sonrası için bir şeyler yapın.. Sanırım siz hayatınıza girenlere bu yüzden fırsat tanımıyorsunuz..
Geçmişten kurtulun... Kalan güzel hayatınız için artık geçmişi bir kenara bırakma zamanı bence gelmiş, acele edin de geçmesin :34:

konuyu da dağıtmak istemiyorum ama o zaman ben 35 36 yaşlarında yumurtalrı toplatmam gerekiyor o zaman.....maliyeti hakkında bir bilginiz ya da kaç yaşına kadar saklayabileceğimi biliyor musunuz ....gerçi ben sonra araştırırım da

dur ben sana özelden yazayım

yıldırım aşkı bekliyorsanız gerçekten evde kalabilirsiniz. 50 yaşınıza geldiğinizde bazı şeyler geç olacak gerçekten.

ben de eşimi ilk gördüğümde hiç etkilenmedim. şimdi baktıkça bakasım geliyor. aşk sevgi bakışla bir anda gökten inmez her zaman.

40 yas cok gec degıl bence kendını cevrenın baskılarından dolayı kotu hıssedıyor olabılırsın ama yanlıs kararlar alma lutfen hayatını yasa
ne malum sana neden evlenmıyorsun muhabbetı yapanların senın hayatını kıskanmadıgı :34:

süpersin bu açıdan hiç bakmamıştım valla:1:

Ben olsam karsimdakinin yasina karsi cok kesin sinirlar koymazdim. Tamam 20 ile 30 yas arasi cok buyuk bir fark olabilir ama 30la 40 arasi imkansiz diye bir sey yok,kaldi ki siz en fazla 30 gosteriyorum,kendimi 40 yasinda gibi hissetmiyorum diyorsunuz..esi kendinden kucuk olp da cok mutlu olan bayanlar da var, ille en az 40 yasinda biri olsun diye kisitlarsaniz biriyle olma sansiniz azalmaz mi?genelde o yaslardaki beyler de evlenmis oluyorlar.

Hersey kismet tabi, ama bunu da hatirlatmak istedim.umarim gonlunuzce gelisir olaylar ve cok mutlu,beklediginize degecek bir evlilik yaparsiniz.

bence kendinizle önce barışın... sizi tanımıyorum görmedim ama mesela yazılanlara bakıyorum kiloluyum çirkinim falan demişsiniz.. Bunlardan arının..
Geçiminizi sağlıyormuşsunuz, tahmin edebiliyorum... 40 lı yaşlarda gayet bakımlı hoş bir bayan olmak için her türlü imkana da sahipsiniz...
Çirkin kadın yoktur ki zaten :12:

yeterince yıllarınız hayal kırıklığı ve yanılgıyla geçmiş, bundan sonrası için bir şeyler yapın.. Sanırım siz hayatınıza girenlere bu yüzden fırsat tanımıyorsunuz..
Geçmişten kurtulun... Kalan güzel hayatınız için artık geçmişi bir kenara bırakma zamanı bence gelmiş, acele edin de geçmesin :34:

yok tamam kıloluyum ama oldukça hoş ve bakımlıyım da şimdı trend zayıflık bılıyosun
çırkınım demedım çırkın hıssedıyorum dedim...ama tabı yapabileceğim şeyler de var mesela zayıflamak:)

valla derler ya Allah ınsana çırkın şansı versın dıye
ne suratına bakılmayacak tıpler evlenıyo da el üstunde tutuluyo
annem dıyo hep zaten çırkın adam bulkı senın kıymetını bılsın ama olmuyo işte da yapamıyorum ah o sarı dişler pis kokula bööö
Çirkin adam sana değer verir yalanına asla kanmayın o iş öyle değil .Aynı evin içine girdin mi bu benim artık dedimi olay bitiyor zaten .Çirkin alayım bana değer versin dersin ne gözüne hitab eder ne ruhuna.Kara kara düşün dur.

yok tamam kıloluyum ama oldukça hoş ve bakımlıyım da şimdı trend zayıflık bılıyosun
çırkınım demedım çırkın hıssedıyorum dedim...ama tabı yapabileceğim şeyler de var mesela zayıflamak:)

aman o herkesin derdi, keşke bende bir 5 kilo verebilsem :ssz:
hayırlısı hayırlısııı

Gerçek aşkın mutlaka biryerlerde olduğuna ve sizi beklediğine inanın. 40 yaşı da 75 yaş gibi görmekten vazgeçin. Şarap misali...:12::31:

Ben olsam karsimdakinin yasina karsi cok kesin sinirlar koymazdim. Tamam 20 ile 30 yas arasi cok buyuk bir fark olabilir ama 30la 40 arasi imkansiz diye bir sey yok,kaldi ki siz en fazla 30 gosteriyorum,kendimi 40 yasinda gibi hissetmiyorum diyorsunuz..esi kendinden kucuk olp da cok mutlu olan bayanlar da var, ille en az 40 yasinda biri olsun diye kisitlarsaniz biriyle olma sansiniz azalmaz mi?genelde o yaslardaki beyler de evlenmis oluyorlar.

Hersey kismet tabi, ama bunu da hatirlatmak istedim.umarim gonlunuzce gelisir olaylar ve cok mutlu,beklediginize degecek bir evlilik yaparsiniz.

yok ya bende 6-7 hatta 8 yaşa kadar yanı benden küçük oluşundan bahsediyorum olabilir hatta ailem de bişi demez hatta ve hatta benden buyuk olursa yapamazmışım gıbı gelıyoda işte karşımdakının ailesı ben buyuğum dıye sorun çıkarabılır
sonuçta ne sanatçıyız ne ünlü biri
burda iş erkeğe düşüyoo

canım zaten bu eş dost o bu ne der diye yaşanıyor ya bazen
hatta kafamıza takmayalım desekde illa o yılan dillerini batırıyorlar can sıkıyorlar
sen kulaklarını tıka eetrafa hiç de geç değil elbet kadfana ve kalbine uyan birini bulursun aşkın ne zaman geleceği belli olmaz:34:

Yaşıt sayılırız,ben de 39 yaşındayım...20-21 gibi evlenirim diye düşünürken 34 yaşında evlendim..15 yaşında ilk görücüler geldi...:1: Karşıma gereksiz insanlar çıktı,haketmeyenlere de gönül verdiğim oldu...35 yaşında ve 36 yaşında iki kez tedaviyle ikizlere hamile kaldım..Herkes evlenir sırf ben evlenmem,herkes anne olabilir benimki ancak hayal olur sanıyordum..........

Mantık evliliğinden ne anlıyorsunuz bilemem ama artık liseli bir kız değilsiniz,kaşa göze aşık olacak yaşta değilsiniz..Muhakkak karşınızdakine bir şeyler hissetmeniz,sizi cezbetmesi de önemli ama size olan davranışları,kıymetinizi bilmesi,ailesi,vs hepsini gözden geçirmelisiniz...Bunların analizini yapacak kadar hayat tecrubeniz vardır muhakkak..Ki konservatuarda okumuşsunuz..Sosyal hayatınız nedeniyle çeşit çeşit insan tanımışsınızdır.... 4-4 lük insan aramayın hiç bir zaman..Çünkü kusursuz insan yok......Size bağlı,sevgisini,şefkatini vermekte cimri olmayan,sizi hoş tutan biri hayatınıza girer inşallah........

Son düzenleyen: Moderatör:
evet asudecim.eşim beni sevdiği için ben mantık evliliği yaptım annemin sözünü dinledim..şimdi kocama aşığım ve birgüne bi gün tanıdığımdan beri efendiliğini bozmadı ve çizgisini aşmadı.bütün erkekler şimdi gözüme kadın gibi geliyor.bana o kadar çok değer veriyor ki o kadar düşkün ki aşığım kocama çok seviyorum ona birşey olmasın istiyorum.o kadar çok güzel cümlelerim var ki onun için.

inanın beni de çok isteyen oldu evlenmek istemiyordum hedeflerim vardı ve annem evlenmemi çok istiyordu bana birşey olursa sahip çıkan olmaz sana diye.babamı küçük yaşta kaybettim.haa sülalem vardı ama kimse anne baba gibi olur mu ?şimdi ben anneyim ve annemi çok iyi anlıyorum ya bana birşey olursa evlatlarıma kim bakar diyorum.

merak etme eğer bir erkek bakımlı ise ailene yakışır biri ise saygılı ve efendi ise inan bana evlenince aşık bile oluyorsun hatta çifter çifter doğuruyorsun :):):) (bknz : ben ) :21:

dip not : üzümün sapı armutun çöpü demeyin. eğer uygun ise neden olmasın.yüreğinizi kıpır kıpr edecek birini ararsanız bu zamanda çok zor ve nadir insanların karşısına çıkar.
eşimi 21 yaşımda tanıdım.24 yaşında evlendim.26 yaşında anne oldum.şimdiki aklım olsaydı tanıdığım sene evlenirdim hiç eşimi uğraştırmazdım :):):)

mutluluğunuz daim olsun inşallah
Allah yavrularınızla ve eşinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler versin
evlenmeden önceki çekim nasıldı
yani böyle bakıp bakıp hmm acaba tenimiz uyuşacak mı ki
falan diyor muydunuz

Yaşıt sayılırız,ben de 39 yaşındayım...20-21 gibi evlenirim diye düşünürken 34 yaşında evlendim..15 yaşında ilk görücüler geldi...:1: Karşıma gereksiz insanlar çıktı,haketmeyenlere de gönül verdiğim oldu...35 yaşında ve 36 yaşında iki kez tedaviyle ikizlere hamile kaldım..Herkes evlenir sırf ben evlenmem,herkes anne olabilir benimki ancak hayal olur sanıyordum..........

Mantık evliliğinden ne anlıyorsunuz bilemem ama artık liseli bir kız değilsiniz,kaşa göze aşık olacak yaşta değilsiniz..Muhakkak karşınızdakine bir şeyler hissetmeniz,sizi cezbetmesi de önemli ama size olan davranışları,kıymetinizi bilmesi,ailesi,vs hepsini gözden geçirmelisiniz...Bunların analizini yapacak kadar hayat tecrubeniz vardır muhakkak..Ki konservatuarda okumuşsunuz..Sosyal hayatınız nedeniyle çeşit çeşit insan tanımışsınızdır.... 4-4 lük insan aramayın hiç bir zaman..Çünkü kusursuz insan yok......Size bağlı,sevgisini,şefkatini vermekte cimri olmayan,sizi hoş tutan biri hayatınıza girer inşallah........

canım benim çok teşekkür ederim
inan bende çıtayı yüksek tutmuyorum,,belkı tam ifade edemedım ama benı yakından tanıyanlar bilir çokta mütevazıyımdır ve aradığım bıraz yakınlık,elektrık ve kafa dengi olması.
inşallah:)

Evlenmek kanun gibi oldu artık ...Mecbur...gerekli...belli bir yaş aralığında...yapılacak :)))

Böyle birşey yok..
Aşkı bulamamış olabilirsin..inanmıyor olabilirsin..böyle yaşamak istiyor olabilirsin
Özgür olmak isteyebilirsin..Ayrıca hiç evlenmeyedebilirsin...

Evlenincede çocuk gereklimi dersin :)))
Kanun ya evlenince çocuk yapılır... Hayır efendin çocuk yapmayabilirsin..sevmiyosundur...
Fiziğin bozulmasını istemezsin.. zor gelir..vs yapmazsın kanun değil :))))

Nerde ne zaman nasıl mutluysan öyle yaşa ...

Evde kaldı muhabbetleri belli bi kesimde devam ediyo canım basit bir sohbet
Her körün bir sağır alıcısı vardır kimse evde kalmaz eğer evlenmek isterse..

Back
X