Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç takma kafana herşey nasip kısmet işi ne desek boş ......Allah iyilerle karşılaştırsın canımmm ...
sana komik bir söz gülümse biraz
"Düğünlerde yanınıza gelip sıra sana geldi diyen yaşlı kadınlara ...sizde cenazede onlara aynısını yapın"
'evde kalmak' bir tek bizde var galiba
neden erkekler için kullanılmaz orası da ayrı bir muamma
herkes evlenmek zorunda değil ki, çeve yüzünden demişsiniz, evlenmeyince çevre ne diyor, kusurlu mu diyor? bunlar ne kadar boş insan düşünceleri...
büyük insanlar fikirlerle, ortadakiler olaylarla, küçük insanlar da insanlarla uğraşırmış
bırakın ne derlerse desinler
konu sizin evlenme isteğiniz ise hiçkimse ile %100 örtüşemeyeceğinizi belirteyim, hele ki yaş ilerledikçe armutun sapı, üzümün çöpü iyice göze batar
bu yaştan sonra (yaşım size yakın diye böyle konusuyorum) aşk evliliği yerine, fikirlerimle uyuşan fikirlere sahip, eli yüzü temiz, sosyal durumu durumuma yakın ve kişisel özellikleri yine aynı şekilde bana yakın olan insanlara öncelik tanırdım. aşk dediğimiz şey bugun var yarın yok, midemizde uçuşan kelebekler ise sadece kimyanın etkisi
aşık olabileceğim birini aramak yerinde iyi bir eş ve iyi bir baba olabilecek potansiyeldeki kişilere yönelirdim yerinizde olsam, etraf 'kocacık' ve 'babacık' dolu çünkü
Erkekler kendilerinden 10-20 yas kucuklerle evleniyor cunku. Onlara bekaret sorgulamasi yok. Cocuk var mi sorunu yok. Dayak atan bir esleri yok. Suc kadinlarda biraz da. Boyle yakistirmalara hemen boyun egiyorlar. 36 yasindayim evde kaldigimi dusunmuyorum, dusunene de soyleyene de guzelce cevabimi veririm. Oyle milletin agzini kapatmak icin filan da evlenmem. Bir erkegin iyi bir koca olmasindan cok, iyi bir baba olmasi onemli benim icin. Istersem 26 yasinda biriyle de evlenebilirim:)
Erkekler kendilerinden 10-20 yas kucuklerle evleniyor cunku. Onlara bekaret sorgulamasi yok. Cocuk var mi sorunu yok. Dayak atan bir esleri yok. Suc kadinlarda biraz da. Boyle yakistirmalara hemen boyun egiyorlar. 36 yasindayim evde kaldigimi dusunmuyorum, dusunene de soyleyene de guzelce cevabimi veririm. Oyle milletin agzini kapatmak icin filan da evlenmem. Bir erkegin iyi bir koca olmasindan cok, iyi bir baba olmasi onemli benim icin. Istersem 26 yasinda biriyle de evlenebilirim:)
ya bana kızacaksınız ama bir şey soracağım.kimse yanıtlamak zorunda değil.ne de olsa sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor.hep şunu merak ederim.hiç evlenmeyeler veya 40lı yaşlarda evlenenler acaba bakireler mi?haddimi aştım affola.ama ben kendi adıma konuşayım 35i geçseydim ve hala evlenmeseydim boş durmazdım.
![]()
ya bana kızacaksınız ama bir şey soracağım.kimse yanıtlamak zorunda değil.ne de olsa sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor.hep şunu merak ederim.hiç evlenmeyeler veya 40lı yaşlarda evlenenler acaba bakireler mi?haddimi aştım affola.ama ben kendi adıma konuşayım 35i geçseydim ve hala evlenmeseydim boş durmazdım.
![]()
![]()
![]()
Bırak 40 ı 18likler bile boş durmuyor artık. Eskidenmiş o...
ben evliliğe kadar bakirelik taraftarı olduğum için.bunu namus açısından ya da dini açıdan düşünmüyorum.sadece erkeklere güven olmaz,ayrılırsam daha çok üzülürüm,üstelik beraber olduğum kişi bunun değerini bilecek mi diye düşündüm,değmez dedim.ama 35i aşsam amaaaaaan herşey boş coş bari coş derim.![]()
Olur mu eski nesil baskaydi. Ona bakarsan burada 13 yasinda basliyorlar. Hem de anne baba baskisi olmadan. Neyse herkesin tercihi kendisini ilgilendirir, bizi degil. Her evlenen evlendiginde bakire , her evlenmeyen de bakire diyemeyiz.
36 yasina yeni girdim, coşmamin vakti geldi diyorsun:)