Evde mi kalıcam acaba hissi

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
Merhaba kizlar 25 yasindayim etrafimda nerdeyse bekar arkadasim kalmadi gibi. Aslina bkarsaniz ayni kisilerle arkadasim bu durumu simdilerde takar oldum ama ocak ayinda bir cocukla konusmaya baslasim ceyizler aldim hersey o kadar iyi gidiyordu ki hayatimin askini buldugumu saniyordum ama benden vazgecti cabaladim kurtarmak icin ama o istemedi derken ayrildik (3 ay oldu) ve daha once bu durumu takmayan ben acaba sorun bende mi iliski insani degil miyim kendimi cok mu cabuk insanlara aciyor kaptiriyorum hic evlenemicek miyim diye dusunur oldum daha kotusu bundan korkar oldum biliyorum sanki evlenince dertler bitmiyor gorundugun gibi degil ama bilmiyorum benim gibi olan boyle bir surecten gecen var mi

sırf evlenmek için aşık olduğunu sanıyorsun yapma kendine yazık edersin ben 27 yaşımda evlendim ha iyi b...k yedim orası ayrı da velhasıl korkma vakti zamanı gelince her şey kendiliğinden olur gelecek için şimdiden endişelenme

Acil evlenmeliyim diyerek sana uygun olmayan biriyle evleneceksin..mutsuz bir ömür..senin gibi düşünen kızlar hep böyle yapıyor..ne kadar zorlarsan o kadar kaçar.

Ya cevre cok etkiliyor disari cikicam herkes sozlusu nisanlisiyla takiliyor bu sefer diyorsun benimde olsa bende takilirdim filan bide guzel gidiyordu yaz sonu nisan derken anca toparlarim diye almistim ceyizleri evet onun icin alinmadi lazimdi zaten ama bende hayal kirikligi cok buyuk oldu

ala ala cok ilginc. meslegın var mı calısıyor musun ? ben 27 yasında evlendim keşke daha geç evlenseydim diyorum. hatta evlenmesem de olurmuş. evlilik çok elzem bir şey değil.Millet ne evlenme meraklısı çıktı ya. He ben niye evlenidm nasıl evlendim orasını anlayamadım. Ol der olur ya, aynen öyle oldu sanki :) Hayırlısı olsun hakkında.. Evlenip eziyet çekeceğine baba evinde rahatına bak. gez dolaş. gezilecek görülecke o kadar çok yer var ki

Evlenmeden önce yılda 4-5 kere yurtdışı yapardım, şimdi yapamıyorum eşimle izinlerimiz uyuşmuyor. Keşke küba amerika brezilya arjantini görmeden evlenmeseymişim. zor şimdi :)

Bizim milette evlenmek sanki herkesin yapması zorunlu bir görevmiş gibi lanse edildiği için bak sen şu yaşında bile acaba evde mi kaldım korkusu yaşıyorsun. Sen evlenmeyi gerçekten istiyor musun yoksa toplum baskısı mı? Bence şu anından zevk al. Evlilik olacaksa o seni zaten bulur. Ben de 27 yaşında evlendim. Bekarlığımı yaşadım ne güzel.. Şimdi 9 aylık evliyim ve evlilik de ayrı güzel bence.. Yine de pek çok insan evlenince ne halt ettim diyebiliyor. Onlar genelde evliliği görev olarak benimseyip evlenince bir rüyadan uyanıyorlar.

Arkadas cevrenizi degistirin. Benim bir arkadasim ogrenciyken ben tektas istiyorum diye dolasirdi, sonra istanbula tasindi, tamamen bekarlardan olusan bir çevre kurdu, simdi evlilik lafini duymaya tahammulu yok ve dünyayı geziyor
Not:26 yasinda.

Calisiyorum 4 yillik üniversite mezunuyum muhasebe burosundayim oyle yapiyorum yani gezmek yalan degil iyide geldi yaz icinde 4 sehir gezdim bir ara cok daha fazla takiyordum suan fifty fifty diyebilirim

Ust yorumda cevp verdim ama alinti yapmayi unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…